na usbeu mi se javlja nekakav autorun.inf koji eset kaže da je virus a neće ga briše.neće se izbriše ni ta mala ikonica gdje piše autorun.inf sa del niti želi formatirati usb.to su sve krive kopiraone kad nosim na printanje.i to imam na oba usbea.kako se to makne drugačije.jel to virus il nešto drugo.
Autorun
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.432
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na usbeu mi se javlja nekakav autorun.inf koji eset kaže da je virus a neće ga briše.neće se izbriše ni ta mala ikonica gdje piše autorun.inf sa del niti želi formatirati usb.to su sve krive kopiraone kad nosim na printanje.i to imam na oba usbea.kako se to makne drugačije.jel to virus il nešto drugo.
To najvjerojatnije i nije Conficker.Može biti bilo koji trojan ili neko drugo maliciozno smeće.
Osobno sam se susretao s par takvih ,jedan se zvao Adobe.reader.inf i poprilično je bio
otporan na pokušaje da ga se makne s USB memory sticka.
No,doći ćeš mu glave s ovim alatom
To najvjerojatnije i nije Conficker.Može biti bilo koji trojan ili neko drugo maliciozno smeće.
Osobno sam se susretao s par takvih ,jedan se zvao Adobe.reader.inf i poprilično je bio
otporan na pokušaje da ga se makne s USB memory sticka.
No,doći ćeš mu glave s ovim alatom
ništa ova avira nejavlja,nikakav virus.....kad skeniram stick
znas li mozda koliko prostora zauzima ta datoteka?
Ma to je sugavi autorun.inf virus.Dosadan ko pas.Skines Avast free i nastimas boot scan opciju i maknut ce ti ga sa svih particija i sticka.
ok,tjanks.to stavim boot scan u options ili negdje drugdje
Kad ga instaaliras i pokrenes prvi puta sam ce te pitat.
teme u kojoj je opisano kako se uklanja ta gamad
http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/zastita-autoruninf-virusa/21510.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/autoruninf-virus-usb-sticku/18131.aspx