Autorun

poruka: 11
|
čitano: 2.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Autorun

na usbeu mi se javlja nekakav autorun.inf koji eset kaže da je virus a neće ga briše.neće se izbriše ni ta mala ikonica gdje piše autorun.inf sa del niti želi formatirati usb.to su sve krive kopiraone kad nosim na printanje.i to imam na oba usbea.kako se to makne drugačije.jel to virus il nešto drugo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Autorun
joe_hollywood kaže...

na usbeu mi se javlja nekakav autorun.inf koji eset kaže da je virus a neće ga briše.neće se izbriše ni ta mala ikonica gdje piše autorun.inf sa del niti želi formatirati usb.to su sve krive kopiraone kad nosim na printanje.i to imam na oba usbea.kako se to makne drugačije.jel to virus il nešto drugo.

to ti je vjerojatno conficker...
a zašto uopće koristiš ESET? skini aviru i ona ti ga briše odma... i ja isto pokupim na sticku sve i svakaj kad ga nosim vamo-tamo, ali uz Aviru nema straha...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
Autorun

To najvjerojatnije i nije Conficker.Može biti bilo koji trojan ili neko drugo maliciozno smeće.

Osobno sam se susretao s par takvih ,jedan se zvao Adobe.reader.inf i poprilično je bio

otporan na pokušaje da ga se makne s USB memory sticka.

No,doći ćeš mu glave s ovim alatom

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markbodin kaže...
joe_hollywood kaže...

to ti je vjerojatno conficker...
a zašto uopće koristiš ESET? skini aviru i ona ti ga briše odma... i ja isto pokupim na sticku sve i svakaj kad ga nosim vamo-tamo, ali uz Aviru nema straha...

a imam eset kad za sve avire koje skinem kompletne odmah prokuže ključeve,pa mi se neda svaki dan se borit s tim.
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

To najvjerojatnije i nije Conficker.Može biti bilo koji trojan ili neko drugo maliciozno smeće.

Osobno sam se susretao s par takvih ,jedan se zvao Adobe.reader.inf i poprilično je bio

otporan na pokušaje da ga se makne s USB memory sticka.

No,doći ćeš mu glave s ovim alatom

idem to skidat,nekakva Perlovga removal,al eset neda,kaže da je win32 i neće skine,stavit ću tu aviru samo da maknem to..nije mi jasno ako sam sa sticka instalirao neke programe i prenosio,jel mi to ušlo u kom isto.
16 godina
neaktivan
Autorun

ništa ova avira nejavlja,nikakav virus.....kad skeniram stick

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Autorun

znas li mozda koliko prostora zauzima ta datoteka?

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Autorun

Ma to je sugavi autorun.inf virus.Dosadan ko pas.Skines Avast free i nastimas boot scan opciju i maknut ce ti ga sa svih particija i sticka.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok,tjanks.to stavim boot scan u options ili negdje drugdje

16 godina
neaktivan
Autorun

Kad ga instaaliras i pokrenes prvi puta sam ce te pitat.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice