Acer i garancija u HG-u

poruka: 4
|
čitano: 4.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Acer i garancija u HG-u

Ovako posto mi za koji dan istice garancija prve godine za laptop , zanima me dali je garanciju potrebno produzit prije nego sto istekne ova prva godina ili se moze i poslije produzit?? (Radi se o Acer laptopu)

Opel Club Croatia
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 16:22 (Medolinoo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Acer i garancija u HG-u

Obicno se garancija produljuje prije isteka, bar je tak u Vemilu, a vjerojatno i HG, sumnjam da ce netko dat da se produlji nakon kaj istekne... Racun je naravno obavezan kod produljenja, a bilo bi dobro da uzmes i laptop i staro jamstvo sa sobom jer neki ducani znaju provjeravat serijske brojeve (nisam siguran za HG)...

17 godina
neaktivan
Acer i garancija u HG-u

mislim da se ne moze garancija za acer produziti ako je prošlo više od 1-2 mjeseca od uzimanja laptopa, barem su tako meni rekli, dobio sam godinu dana garancije, pitao sam odmah da li se moze produziti pred kraj, a oni su rekli (hg spot slavonski brod) da se treba odmah uzeti (1-2 mjeseca nakon kupnje) a da se kasnije ne moze... nakraju prošla ta 1-2 mjeseca odavno, ja bio zaboravio za produzenje al priznajem nisam zvao da vidim.. naravno zanimat će me opet pred kraj isteka garancije :D

al eto nikakvih problema nisam imao do sada...

javi jel se moze i gdje si uzeo lap?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Acer i garancija u HG-u
damirddd kaže...

mislim da se ne moze garancija za acer produziti ako je prošlo više od 1-2 mjeseca od uzimanja laptopa, barem su tako meni rekli, dobio sam godinu dana garancije, pitao sam odmah da li se moze produziti pred kraj, a oni su rekli (hg spot slavonski brod) da se treba odmah uzeti (1-2 mjeseca nakon kupnje) a da se kasnije ne moze... nakraju prošla ta 1-2 mjeseca odavno, ja bio zaboravio za produzenje al priznajem nisam zvao da vidim.. naravno zanimat će me opet pred kraj isteka garancije :D

al eto nikakvih problema nisam imao do sada...

javi jel se moze i gdje si uzeo lap?

Pozdrav iz Hgspota, vidim da imate pitanja u vezi garancija pa sam se raspitala u našem servisu kako to funkcionira. Garancija se može produžiti za cijelo vrijeme trajanja standardne garancije, znači do isteka godine dana od kupnje. Prije je pravilo bilo da se produži u prva 3 mjeseca, ali je to ukinuto.

Mihaela

Mihaela Bajkovac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice