Dakle riječ je o laptopu sa mobilnom HD 5470 grafičkom i i5 procesorom.
Problem se javlja u videoplaybacku MEDIAPLAYERA i ponekad u nekim streaming video na youtube ili nekom sličnom servisu.
Display driver jednostavno stane,pokrene se video recovery od strane drivera
ili BSOD.
Grafička nema nikakvih problema u igrama,nema artefekata,i sve je divno krasno.
Video playback i streaming radi bez problema preko VLC Media player i nema nikakvog rušenja grafičkih drivera.
Surfajući u potrazi za sličnim problemima,našao sam slične probleme na 5740G sa jačom ati karticom,ali opet isto pa čak i gore.
Ima li netko kakvih dodatnih saznanja o ćemu se radi ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ce ti biti lakse da nas da nisi jedini
OT- i meni se to isto desava(ponekad), kod mene je Acer extensa4630z sa INTEL gma4500m, dakle ponekad u igrama dok traje LOADING (jedino tada) dođe mi do rusenja drivera, na njemu je windows7 ultimate 32bit, ali su driveri od viste i eto rade, mozda mi to moze biti neki od uzroka ali nisam bas upucen u to, pa bih i ja molio strucno osoblje da malo pomogne.
Jos da napomenem da media player radi normalno, znacni samo ponekad dođe do rusenja drivera u igrama i to usljed loadinga
Eto toliko od mene
hm velika je razlika između intelovih gma i atijevih.
Mene naviše zanima dali su kartice kriplane odnosno da je neki dio krepao ili nije.
Volio bi da se javi neko sa istim modelom laptopa i win 7 x64 pa da vidim dali je kod njega slična situacija.
Pitanje je dali to potpada pod garanciju jer je laptop full novi.
Ja koristim 5740G (HD 5650, i5 430M) sa Win 7 x64 Home Premium i nije se desavalo do sada.
jesu li windowsi pirati ili?
E ovako, kao sto sam u svom postu spomenuo da imam problema sa time , to je sada postala proslost
Problem sam rijesio jednostavno, instalirao sam dosta stariju verziju drivera od onih koji su vec bili instalirani te iskljucio aero temu, i to je rijesilo problem u mom slucaju
Malo pogledaj ram kartice, ukoliko imas dosta i to moze biti problem (barem su tako rekli oni koji su imali taj problem), iskljuci aero temu, neki su vracali OS na xp i tada je problem nestao, i valjda ces rijesiti problem.
Ovo gore sto sam spomenuo nasao sam na netu (po raznim forumima i stranicama) i ja licno nisam isprobao izuzev drugih drivera i iskljucivanja aero teme i to je kod mene upalilo
Jos samo da napomenem da se ovaj problem javlja na svim grafickim karticama i da ti bude lakse nije nikakav hardverski kvar ( uvijek ima izuzetaka)
Možeš samo napisati koliko starije drivere? i gdje bi ih se moglo skinuti?
Hvala!
jesu li windowsi pirati ili?
Nope, original.
@dax1974 Imam isti problem sa navedenim lapom,istom grafickom i procesorom:-(
Si uspio sto rijesiti?