17,3" Toshiba ili DELL

poruka: 11
|
čitano: 4.136
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
17,3" Toshiba ili DELL

Kada biste kupovali laptop većeg ekrana za gledanje filmova,slušanje muzike i eventualno obradu fotografija s naglaskom na kvalitetan ekran,što biste kupili kada biste imali maksimalno 4000 kn?

Notebookshop - Toshiba Satellite C670-121 (PSC3NE-00600FY4)

ili

Notebook DELL Inspiron N7110 17.3" LED Backlight TrueLife (1600x900) TFT, Pentium B940, DDR3 3GB, DVD±RW, HD Graphics 3000, Wi-Fi, BT, 320GB HDD, Web Cam, HDMI, 6 cells, Free DOS

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: 17,3" Toshiba ili DELL

Možda DELL? Ova Toshiba, koliko vidim, nema niti HDMI izlaz.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
14 godina
neaktivan
17,3" Toshiba ili DELL

nikako dell. manje rama, lošiji proc. to znaci da ce laptop godinu dana krace drzati korak s novijim programima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
17,3" Toshiba ili DELL

Na čijoj je strani kvaliteta izrade od ova dva modela?Kakav je Dell što se toga tiče?Posjedujem već jednu Satellite L300 Toshibu pa nisam baš oduševljen stražnjim djelom zaslona koji se uvija na pritisak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://www.tehno-centar.hr/product.php?productid=46087&cat=1549&page=1

mislim da ti je ovo best buy {#}

što se kvalitete tiče mislim da su dosta kvalitetni, a tu je još i 3 godine jamstva

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
17 godina
sweeth kaže...

nikako dell. manje rama, lošiji proc. to znaci da ce laptop godinu dana krace drzati korak s novijim programima.

kojim to?? taj laptop će za te novce odraditi 100% onoga što korisnik every-day poželi.

14 godina
neaktivan
17,3" Toshiba ili DELL

ako tako gledaš, onda će i pentium 2 procesori sve odraditi. samo je pitanje za koliko vremena 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sweeth kaže...

ako tako gledaš, onda će i pentium 2 procesori sve odraditi. samo je pitanje za koliko vremena 

Neće, past će na prvoj stranici s Javom i Flashom :)

16 godina
17,3" Toshiba ili DELL

Još sam u dilemi,malo smo se udaljili na 15,6" ali svejedno hvala na savjetima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
17,3" Toshiba ili DELL

Kupio ipak Toshibu C670 121,instalirao win 7 home premium 64 bit.Ekran fantastičan,jako loši zvučnici,i preko slušalica na max zvuk jedva dovoljan.Da li je do proizvođača ili do oper.systema?Ostalo sve Ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice