U iščekivanju božičnog povećanja brzine
Tip i brzina internet konekcije koju posjedujete?
- poruka: 205
- |
- čitano: 37.202
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
U iščekivanju božičnog povećanja brzine
Tcom, 16mbit-a flat...sta sta kako dizanje brzina? :D
Dubrovnik Telekom WiFi flat 1024/256 na papiru priblizno 1500/500 realno provjeravam svakodnevno.Za moj posao dosta Prezadovoljan
Susjedov ADSL - mislim da je od T-com-a. Sasvim zadovoljan s obzirom na cijenu
Kod kuće 56k modem.
Na poslu T-com ADSL 2 Mbit, Start.
T-Com Adsl 8mbit Flat
socijala u srbiji... trenutno 512/256... Od sledeceg meseca 1.5/128... Sramota...
Na ovom forumu je postalo pravilo, što beskorisnija tema, to više postova..
T com adsl 2Mbit, flat, spojen wirelessom. Jedino sto mi je dostupno, i ne nisam zadovoljan nimalo.
Kod kuce (op.a. iz BiH sam) wireless X-net, na papiru 2/1 mbps, u praksi 700-1/200-500kbps, 5 GB prometa, nezadovoljan, ali spasava ih to sto je od 00-07 free.
Na poslu HT ADSL 2/2, za promet ne znam, ali nije me ni briga :D.
Metronet mTriplePlay(digitalna televizija,internet,telefon) 25/25 Mb/s FLAT!najbolji i najbrzi internet u Hrvatskoj.jebes t-com
56k modem
carnet
prosječno 40 kbps
HTmostar ADSL Junior 1GB mjesečno. 1024kbit/s brzina.To plaćam oko 85kn
A ja 5Mbps/0.7Mbps, DUO.CARNet (100kn sve)
Naravno FLAT
ISKON Duo
10,3 Mb/ 0,7Mb...po prometu
MaxADSL Flat @ 2 Mbit/s
MaxADSL Flat 2Mbit/s
Metronet mTriplePlay(digitalna televizija,internet,telefon) 25/25 Mb/s FLAT!najbolji i najbrzi internet u Hrvatskoj.jebes t-com
Kakvo smece.sta ti pricas.ja bar imam 25 Mbit/s internet,a ti sigurno pisljivih 2 Mbit/s.na speedtestu mi download nije nikad ispod 25 000 kbps!!a torrente skidam po 2-2,5 Mb u sek, dok ti ako skidas s torrenta po 210 kbps max!! haha
A sta je najbolje od svega imam 91 program na televiziji i ne placam pretplatu kao neki u t-comu
Kakvo smece.sta ti pricas.ja bar imam 25 Mbit/s internet,a ti sigurno pisljivih 2 Mbit/s.na speedtestu mi download nije nikad ispod 25 000 kbps!!a torrente skidam po 2-2,5 Mb u sek, dok ti ako skidas s torrenta po 210 kbps max!! haha
A sta je najbolje od svega imam 91 program na televiziji i ne placam pretplatu kao neki u t-comu
http://www.metronet.hr/?comp=privatniKorisnici&cont=mTriplePlay
499 kn mjesecno... :D
Ne rugam se ja nikome,nego ne mora ovaj pisat da je smece ako ne zna niti je ikada koristio njihov net :)
http://www.metronet.hr/?comp=privatniKorisnici&cont=mTriplePlay
499 kn mjesecno... :D
Ne rugam se ja nikome,nego ne mora ovaj pisat da je smece ako ne zna niti je ikada koristio njihov net :)
Ja isto koristim metronet ali flat telefon i flat internet 2mb/ps i dosta sam zadovoljan ne puca mi veza ako pukne onda to traje ni minutu i rijetko puca 3-4 puta mjesecno ,vi koji imate televiziju od metroneta kakvo vam je misljenje sto se tice tv-a ?
Ja isto koristim metronet ali flat telefon i flat internet 2mb/ps i dosta sam zadovoljan ne puca mi veza ako pukne onda to traje ni minutu i rijetko puca 3-4 puta mjesecno ,vi koji imate televiziju od metroneta kakvo vam je misljenje sto se tice tv-a ?
Optima
3Mbps, flat rate
Placam 179 kn mjesecno (3mbps flat, telefon sa 100 min besplatnih za fixne mreže)
56k modem, realna brzina 2-5 KB/s. Živim Bogu iza nogu i nemogu imat adsl, pokrivenost signalima umts,hsdpa,gsm,gprs = 0 , tj. probao sam homebox i spojio se preko gprs-a ali je brzina bila manja od modemove LOL!!!! KOMA
A SANADER OBEĆAO "BRZI" INTERNET...