Tip i brzina internet konekcije koju posjedujete?

poruka: 205
|
čitano: 37.202
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Tip i brzina internet konekcije koju posjeduje
Luka kaže...
GeForce kaže...
keiichi26 kaže...
T-rozo sr*nje ,2Mbit-a, Flat
U iščekivanju božičnog povećanja brzine
  jel mozda znas na kolko bi se mbit-a trebala dic brzina?
Koliko sam ja cuo, na 5 mbita... A sad cemo vidjet...
 Koliko se diže upload? Meni je 2mbit dovoljno ali sa ovim uploadom održavat ratio na privatnim torrentima je prava gnjavažaViče
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan

Tcom, 16mbit-a flat...sta sta kako dizanje brzina? :D

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
16 godina
neaktivan

Dubrovnik Telekom WiFi flat 1024/256 na papiru priblizno 1500/500 realno provjeravam svakodnevnoCool.Za moj posao dosta Prezadovoljan

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 10:47 (Fidel).
16 godina

Susjedov ADSL - mislim da je od T-com-a. Sasvim zadovoljan s obzirom na cijenu

Audi R8 - born of powerful ideas
16 godina
neaktivan

Kod kuće 56k modem.

Na poslu T-com ADSL 2 Mbit, Start.

16 godina

T-Com Adsl 8mbit Flat

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
16 godina
neaktivan

socijala u srbiji... trenutno 512/256... Od sledeceg meseca 1.5/128... Sramota... Plač

16 godina
neaktivan

Na ovom forumu je postalo pravilo, što beskorisnija tema, to više postova..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina

T com adsl 2Mbit, flat, spojen wirelessom. Jedino sto mi je dostupno, i ne nisam zadovoljan nimalo.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
16 godina

Kod kuce (op.a. iz BiH sam) wireless X-net, na papiru 2/1 mbps, u praksi 700-1/200-500kbps, 5 GB prometa, nezadovoljan, ali spasava ih to sto je od 00-07 free.

Na poslu HT ADSL 2/2, za promet ne znam, ali nije me ni briga :D.

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
15 godina
neaktivan

Metronet mTriplePlay(digitalna televizija,internet,telefon) 25/25 Mb/s FLAT!najbolji i najbrzi internet u Hrvatskoj.jebes t-comBelji se

16 godina

56k modem

carnet

prosječno 40 kbps Plač

Hello World!
15 godina
neaktivan

HTmostar ADSL Junior 1GB mjesečno. 1024kbit/s brzina.To plaćam oko 85kn

16 godina
neaktivan

A ja 5Mbps/0.7Mbps, DUO.CARNet (100kn sve)

Naravno FLAT

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 20:58 (lampa).
16 godina
neaktivan

ISKON Duo

10,3 Mb/ 0,7Mb...po prometu

16 godina
neaktivan

MaxADSL Flat @ 2 Mbit/s

They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
16 godina
neaktivan

MaxADSL Flat 2Mbit/s

16 godina
neaktivan
robi_zg kaže...

Metronet mTriplePlay(digitalna televizija,internet,telefon) 25/25 Mb/s FLAT!najbolji i najbrzi internet u Hrvatskoj.jebes t-comBelji se

SMEĆEIzlanuo se
15 godina
neaktivan

Kakvo smece.sta ti pricas.ja bar imam 25 Mbit/s internet,a ti sigurno pisljivih 2 Mbit/s.na speedtestu mi download nije nikad ispod 25 000 kbps!!a torrente skidam po 2-2,5 Mb u sek, dok ti ako skidas s torrenta po 210 kbps max!! hahaBelji se

A sta je najbolje od svega imam 91 program na televiziji i ne placam pretplatu kao neki u t-comuSmijeh

16 godina
neaktivan
robi_zg kaže...

Kakvo smece.sta ti pricas.ja bar imam 25 Mbit/s internet,a ti sigurno pisljivih 2 Mbit/s.na speedtestu mi download nije nikad ispod 25 000 kbps!!a torrente skidam po 2-2,5 Mb u sek, dok ti ako skidas s torrenta po 210 kbps max!! hahaBelji se

A sta je najbolje od svega imam 91 program na televiziji i ne placam pretplatu kao neki u t-comuSmijeh

Ufff bas si faca! To sto ti dajes toliko novaca za te stvari ne znaci da se trebas rugati onima kojima to nije prioritet u zivotu! ;D
16 godina
neaktivan
robi_zg kaže...

Kolko kosta to????
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
16 godina
neaktivan

http://www.metronet.hr/?comp=privatniKorisnici&cont=mTriplePlay

499 kn mjesecno... :D

15 godina
neaktivan

Ne rugam se ja nikome,nego ne mora ovaj pisat da je smece ako ne zna niti je ikada koristio njihov net :)

15 godina
neaktivan
Luka kaže...

http://www.metronet.hr/?comp=privatniKorisnici&cont=mTriplePlay

499 kn mjesecno... :D

Pa i nije bas 499 kn!Belji se Toliko samo placam 25 Mbit internet(znaci brzinu,to ti je 350 kn)+telefon i televizija(149 kn).A u to sve jos uracunaj 70 kn za Flat i telefonski promet!tak da ti racun ispadne oko 600 kn jer imaju jeftinije pozive od t-coma i nemas tel. pretplatuSmijeh
16 godina
neaktivan
robi_zg kaže...

Ne rugam se ja nikome,nego ne mora ovaj pisat da je smece ako ne zna niti je ikada koristio njihov net :)

Znaš ti da je poslije zareza pristojno staviti RAZMAK, a prvo slovo rečenice ide VELIKIM slovom?
iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
16 godina
neaktivan

Ja isto koristim metronet ali flat telefon i flat  internet  2mb/ps  i dosta  sam zadovoljan  ne puca mi veza  ako pukne onda to traje  ni minutu  i rijetko puca 3-4 puta  mjesecno ,vi koji imate televiziju od metroneta kakvo vam je misljenje sto se tice tv-a ?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
cro_denis kaže...

Ja isto koristim metronet ali flat telefon i flat  internet  2mb/ps  i dosta  sam zadovoljan  ne puca mi veza  ako pukne onda to traje  ni minutu  i rijetko puca 3-4 puta  mjesecno ,vi koji imate televiziju od metroneta kakvo vam je misljenje sto se tice tv-a ?

Televizija je predobra!!!Imas 91 program i  14 radio stanica.Ne dogada se da ti se zaledi slika kao na MaxTV-u(bar meni jer je internet 25 Mbit-a),ali koliko sam cuo od nekih ljudi koji imaju Metronet televiziju i 2 Mbit-a internet da se par puta zaledila ispocetka,i da se vise to ne dogada.A i sam si svjestan toga da Metronet uvijek isporucuje veci download i upload nego sta bi trebao biti.
15 godina
neaktivan
lampa kaže...
robi_zg kaže...

Znaš ti da je poslije zareza pristojno staviti RAZMAK, a prvo slovo rečenice ide VELIKIM slovom?
 A Ti Lampa koliko ja vidim slabo vidis!!!Pocetak recenice je napisan velikim slovom,a to sta fali neki zarez je zajeb od brzog pisanja!Ko si ti ovdje da mi govoris gramaticke pogreske!!Pitanje na forumu je koji internet koristis i koja brzina,a ne dali znate gramatiku!Dobro da mi nisi dao primjedbe na ć i čBelji se
16 godina
neaktivan

Optima

3Mbps, flat rate

Placam 179 kn mjesecno (3mbps flat, telefon sa 100 min besplatnih za fixne mreže)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 23:31 (hep666).
16 godina

56k modem, realna brzina 2-5 KB/s. Živim Bogu iza nogu i nemogu imat adsl, pokrivenost signalima umts,hsdpa,gsm,gprs = 0 , tj. probao sam homebox i spojio se preko gprs-a ali je brzina bila manja od modemove LOL!!!!      KOMAPlač

A SANADER OBEĆAO "BRZI" INTERNET...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice