Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.099
|
čitano: 4.090.872
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
Re: Slike vašeg Hardvera
Znam da me netko prije pitao za powerbankove od xiaomi da vidi fizicke razlike medu njima. Evo dosao jedan od 10000mah koji sam narucio frendu pa eto razlike izmedu 3 komada
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Periferija update

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nakon puno planiranja, slaganja i gubljenja zivaca napokon je zavrsena konfa 

Kompletno hladenje je od EK, kablovi su od Bitfenixa, ventilatori Corsair SP 120 QE, kuciste Antec P380

-tubing PETG 12/16

-GPU block Acetal+Nickel

-EK-FC Terminal DUAL Parallel 3-Slot - Plexi

-CPU EK-Supremacy EVO - Nickel

-EK-HDC Fitting 16mm

-EK-CoolStream XE 360

-EK-CoolStream PE 360

-EK-XRES 140 Revo D5 + EK-RES X3 - TUBE 250

ima još điđa-miđa ni ja sam neznam   temperature su odlicne kao i na svakom custom cooling kompu, sa 50% jacine ventilatora dolaze do 50C u benchmarku, vec na 75% drze se oko 40C.

Od ostalih komponenti stavio sam jos jedan Samsung EVO 250, tako da imam 2 komada u RADI 0. 

Zasto nisam cekao Pascal? Pa zato jer na ovom radim mjesecima, a i osobno ne vjerujem u one bijesne najave da ce titan x odnosno GM200 izgledat kao starudija naspram Pascala 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 21:08 (dr.jazz).
10 godina
odjavljen
siick_bubble_gumm kaže...

jedna od mojih omiljenih slika koje sam uradio.  :)

UPDATE : 

uzeo si jos jedan ventic za Noctu-u. :-) 

11 godina
Slike vašeg Hardvera

Taman danas ujutro cuo nesto skljocnulo na mom stock cooleru te pogledam temperature i vidim 60-70 u idlu, kad sam ga izvadil vidio sam da je pukao onaj komadic jedan sta drzi za maticnu.

Pa eto, kupio sam CoolerMaster Hyper 103, nevjerovatno necujan a tako velik. Temperature u idle su sad oko 25 - 35 ;) 

Battleog - 191silvinjo
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Uskoro slike cijelog pc-a.

Setup
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Nove komponente stigle.

PC:

Silverstone Primera series PM01 kuciste RECENZIJA : 

Amd fx 6300

MSI gtx 960 4gb armored edition

12Gb DDR3 1333mhz

Silverstone tundra series TD03 slim vodeno RECENZIJA : 

Zalman zm500lx :

WD black 7200rpm 500gb

Toshiba 7200rpm 1000gb

Periferija:

Tipkovnica kineska RECENZIJA : 

Mis Sharkoon shark force RECENZIJA : 

Podloga Mionix sargas XXL RECENZIJA: 

Slusalice Sharkon shark zone h30 RECENZIJA: 

Mikrofon : BM 8000 RECENZIJA :

Zvucnici : Logitech Z313

Setup
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pozdrav...Evo i moj malo unaprijedenje...Power by Instar  P.S. V8 nije mogao stat u kuciste,ako koga zanima neka posalje PM

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Kupio CM Jetflo Red i napravio Push > Pull na Corator DS. Spreman za ljeto 

Unlock the Power Within
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo malo novina kod mene uzeo si zvucnike posto nisam imao do sada i bome prezadovoljan sam sa zvukom i sa svime je da su kostali 600 i sitno kunica al sve u svemu nije mi zao i vrijede svake kune.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
10 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

pocastio se malo danas :)

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo malo mišonja

11 godina
Slike vašeg Hardvera

Dočepa sam se još jedne potpuno nove i nekorištene prastare tipkalice koja je meni prirasla srcu odavno a zove se Chicony KB-9810 u sivo-crnoj boji.

Doduše malo sam ju priuredija prema mojim čudnovatim igračim željama.

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao H115i koji je zamjenio H110 i ugodno sam iznenađen rezultatima.

Koja slika moje kištre i nova tipkovnica.

Edit: evo zadnje dvije slike iz GTA V s temperaturama ali koliko vidim jako se loše vidi, sry.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 19:57 (Tiby).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Nisam odavno nista a obzirom da ide nova sezona snimanja... Morao sam asortiman opreme dodatno pojacati...

Fool for a day, King for a lifetime...
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Moja pila bez brisanja prašine.

Podešeno na pasivu u 2D.

X99 Deluxe, 5820K, 32GB DDR4, GTX980 TI Strix DC3OC, RM750WX, 950 pro 512GB + 850 evo 500GB SSD, Corsair Air 540, WD Red 1TB + WD Black 1TB, Corsair H90.

Agent Zero
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigao zadnji dio slagalice   custom SLI briđ....

Malo sam se poigrao sa manualnim postavkama na V10 i donekle poboljsao ekspoziciju. Na nekim slikama se moze vidit kako je osvjetljenje kako treba, medutim na napajanju zbog bijele pozadine uvijek "probija" narancasta (osim ako se fotografira samostalno napajanje). Natjerao sam konfu da pusti malo znoja na 3dmarku i daje impresivnih ~41000 na gpu scoru (gpu 1500/mem 7600), te ~24000 na total scoru. Maximalni core clock GPU-a je 1550 Mhz, memorije na 8 Ghz. Sto se tice CPU-u, nasao sam "sweat spot" na 4.8 @1.312 v (mnozitelj 48), chip je sposoban za vise ali onda ni hladenje ovakvog tipa nije vise toliko efikasno. Predzadnja slika pokazuje priblizno kako to izgleda, od preinaka mozda jos prosirim bocnu stranicu da se vidi kompletna unutrasnjost, ali to nije prioritet. Uskoro cu jos jednu konfu preslozit na custom hladenje, nije ovako extremno ali ce biti lijepo za vidit 

EDIT: upload na forum mi dosta srusi kvalitetu slika, tu se moze bolje vidit http://imgur.com/a/FyeLy

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 13:06 (dr.jazz).
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Stiglo pojacanje za laptop, kupljeno novo  preko njuskala za 400kn sa garancijom 

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Novo kuciste Corsair 600c i trenutni setup dok ne dobijem gtx110i natrag s reklamacije

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Stiglo par prockasa sa ibeja. Xeonci E5 2670. 
Naručilo se i dvije matičnjače u Uzi shopu, pa polako onda na šrafljenje ostalog... šta se već zalomi. Fotkat ću valjda kad bude na hrpi.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Pošto je 5770 bila fakat vec slaba, odlucih u obnovu te je "pala" ASUS STRIX R9 380X OC4G GAMING

Uz to uzeo 2x4gb Kingston rama...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
13 godina
Slike vašeg Hardvera

ne znam da li sam postavio u dobru temu, ali vjerujem da će skoro svi biti zadovoljni... 

prijatelj je složio akvarij PC i red bi bio da se podijeli.. 

16 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Novi miš proteus spectrum i powerbank anker powercore+ mini od 3350mAh.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
11 godina
Slike vašeg Hardvera

Kingstone me pocastio s ssd-om ;)

HyperX Savage 240gb

Setup
13 godina
Slike vašeg Hardvera

MSI GTX 960

FX 6300

Benque 24" IPS

moje staro kučište CM 690 II

Sasvim solidna konfa za igranje na 1080p!!

AUDIOFIL
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo da se i ja pohvalim sa novom konfiguracijom....nesta dijelova sam imao od prije...tipa napajanje...zvucnici...hard od 600gb i 1TB....ostalo je sve novo...windowsi su morali biti jer je računalo i za osobne potrebe i za potrebe firme....

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 14:41 (Migi86).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Danas ujutro stigla kartica iz sparnog Šibenika. Kolega nicky.sl mi je u ponedjeljak skočio po nju kod čovjeka, fino istestirao, kupio je te mi poslao u roku odmah; veliko hvala kolegi na velikom trudu koji je uložio - pokazao se zaista pravim prijateljem.

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
12 godina
Za curu micro sd kartica 32GB - 80kn links
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Novi mišonja Trust GXT 25 i Arctic MX-4

Unlock the Power Within
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Neko mi obrisa port. Evo fotke. Ništa posebno, naskuplji su zvučnici, ostalo je više za office rad nego za gejming.

CM Octane CM Octane
Grafički tablet Grafički tablet
Monitor i zvučnici Monitor i zvučnici
E5700, R7 260X CM B500, WD 500 GB, 8 GB DRR3 E5700, R7 260X CM B500, WD 500 GB, 8 GB DRR3
Hardware u školi hehe. Dobar je, može gurati GTA SA na low :D Hardware u školi hehe. Dobar je, može gurati GTA SA na low :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice