Slike vašeg Hardvera
- poruka: 12.099
- |
- čitano: 4.090.722
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon puno planiranja, slaganja i gubljenja zivaca napokon je zavrsena konfa
Kompletno hladenje je od EK, kablovi su od Bitfenixa, ventilatori Corsair SP 120 QE, kuciste Antec P380
-tubing PETG 12/16
-GPU block Acetal+Nickel
-EK-FC Terminal DUAL Parallel 3-Slot - Plexi
-CPU EK-Supremacy EVO - Nickel
-EK-HDC Fitting 16mm
-EK-CoolStream XE 360
-EK-CoolStream PE 360
-EK-XRES 140 Revo D5 + EK-RES X3 - TUBE 250
ima još điđa-miđa ni ja sam neznam temperature su odlicne kao i na svakom custom cooling kompu, sa 50% jacine ventilatora dolaze do 50C u benchmarku, vec na 75% drze se oko 40C.
Od ostalih komponenti stavio sam jos jedan Samsung EVO 250, tako da imam 2 komada u RADI 0.
Zasto nisam cekao Pascal? Pa zato jer na ovom radim mjesecima, a i osobno ne vjerujem u one bijesne najave da ce titan x odnosno GM200 izgledat kao starudija naspram Pascala
Taman danas ujutro cuo nesto skljocnulo na mom stock cooleru te pogledam temperature i vidim 60-70 u idlu, kad sam ga izvadil vidio sam da je pukao onaj komadic jedan sta drzi za maticnu.
Pa eto, kupio sam CoolerMaster Hyper 103, nevjerovatno necujan a tako velik. Temperature u idle su sad oko 25 - 35 ;)
Nove komponente stigle.
PC:
Silverstone Primera series PM01 kuciste RECENZIJA :
Amd fx 6300
MSI gtx 960 4gb armored edition
12Gb DDR3 1333mhz
Silverstone tundra series TD03 slim vodeno RECENZIJA :
Zalman zm500lx :
WD black 7200rpm 500gb
Toshiba 7200rpm 1000gb
Periferija:
Tipkovnica kineska RECENZIJA :
Mis Sharkoon shark force RECENZIJA :
Podloga Mionix sargas XXL RECENZIJA:
Slusalice Sharkon shark zone h30 RECENZIJA:
Mikrofon : BM 8000 RECENZIJA :
Zvucnici : Logitech Z313
Evo malo novina kod mene uzeo si zvucnike posto nisam imao do sada i bome prezadovoljan sam sa zvukom i sa svime je da su kostali 600 i sitno kunica al sve u svemu nije mi zao i vrijede svake kune.
Stigao zadnji dio slagalice custom SLI briđ....
Malo sam se poigrao sa manualnim postavkama na V10 i donekle poboljsao ekspoziciju. Na nekim slikama se moze vidit kako je osvjetljenje kako treba, medutim na napajanju zbog bijele pozadine uvijek "probija" narancasta (osim ako se fotografira samostalno napajanje). Natjerao sam konfu da pusti malo znoja na 3dmarku i daje impresivnih ~41000 na gpu scoru (gpu 1500/mem 7600), te ~24000 na total scoru. Maximalni core clock GPU-a je 1550 Mhz, memorije na 8 Ghz. Sto se tice CPU-u, nasao sam "sweat spot" na 4.8 @1.312 v (mnozitelj 48), chip je sposoban za vise ali onda ni hladenje ovakvog tipa nije vise toliko efikasno. Predzadnja slika pokazuje priblizno kako to izgleda, od preinaka mozda jos prosirim bocnu stranicu da se vidi kompletna unutrasnjost, ali to nije prioritet. Uskoro cu jos jednu konfu preslozit na custom hladenje, nije ovako extremno ali ce biti lijepo za vidit
EDIT: upload na forum mi dosta srusi kvalitetu slika, tu se moze bolje vidit http://imgur.com/a/FyeLy
Stiglo par prockasa sa ibeja. Xeonci E5 2670.
Naručilo se i dvije matičnjače u Uzi shopu, pa polako onda na šrafljenje ostalog... šta se već zalomi. Fotkat ću valjda kad bude na hrpi.
Evo da se i ja pohvalim sa novom konfiguracijom....nesta dijelova sam imao od prije...tipa napajanje...zvucnici...hard od 600gb i 1TB....ostalo je sve novo...windowsi su morali biti jer je računalo i za osobne potrebe i za potrebe firme....
Danas ujutro stigla kartica iz sparnog Šibenika. Kolega nicky.sl mi je u ponedjeljak skočio po nju kod čovjeka, fino istestirao, kupio je te mi poslao u roku odmah; veliko hvala kolegi na velikom trudu koji je uložio - pokazao se zaista pravim prijateljem
.