Slike vašeg Hardvera
- poruka: 12.099
- |
- čitano: 4.091.138
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo se obnovila periferija...
Gamdias HERMES Lite mehanička tipkovnica
Kingston XyperX Cloud Core slušalice
Još prije mjesec dana G.Skill Ripjaws MX780 miš
Te X360 gamepad za PC...
Još ovih dana moram uzet novu podlogu za miša + tipkovnicu...
Malo novog đusa za konfu. RM1000i. Ako nekoga zanima malo detaljnije - click.
Moju staru tipkalicu koju već duže ne koristim odlučio sam vratit iz mirovine pa sam ju malo okupa.
Model Chicony KB-9810.
Ona je iz vrimena dok sam komp držao u garaži zbog navike koje sam se prije dvi godine rješija oliti pušenja.

Ponovio se :)
Pokvarenu Z97 HD3 zamijenila Z97X Gaming 3. HD3 sutra ode u ADM na reklamaciju, a Gaming 3 u nedjelju ili ponedjeljak ide u kućište.
Evo par fotki. Skuplja ploča, skuplja pločica za konektore - sa Gaming 3 dolazi crna sa spužvicom, a na HD3 je najobičnija moguća.
Dobio SLI mostić pa razmišljam da je šteta da stoji neiskorišten
Jedino sam skužio da na Gaming 3 hladnjak sa logoom ne stoji čvrsto već se klima kada ga lagano pritisnem.
Ništa posebno, uzeo par ventova. Prvenstveno sam htio zamijenit stock corsairove SP140L koji su jednostavno loši. Performanse su odlične, imaju ogroman static pressure, ali bearing je preloš. Zvecka i ima nekakav rattle zvuk. Možda ih pošaljem Corsairu čisto da se upišem u masu ostalih koji imaju pritužbe na stock ventilatore. Mislim stvarno sramota, platiš soma i kusur za AIO i dobiješ smeće od ventova :/
Venturi HP14 od Fractala su izvrsni. Na maximumu se čuju, no to je melem za uši za razliku od SP140L. Hlade bolje na istim okretajima, no corsairovi se vrte za još 600tinjak okretaja više pa na max okretajima (cca 2200) nemaju premca, ali zato i u glasnoći također; zvuče ko mlažnjak.
AF140 je solidan, nečujan na max-u. Da imaju ovu izvedbu SP140, definitivno bi ih uzeo za radijator. Izvadio sam HDD cage sprijeda radi boljeg airflowa i hdd uspio nekako ugurat u optical bay te se uopće ne vidi.
Nova(Tj. Nekoristena) Asrock x58 extreme i i7 920. Ceka se jos samo napajanje pa da spojim sve. CPU sam kupio nakon maticne i odmah ga stavio.
evo nesto malo oldschool :)
uhvatila me zelja malo da odigram koju igru.
danas stigao GBA + torbica, a uskoro i 10 igara.
PS. zna li tko da li on obicno dolazi s punjacem ili bez ? posto u njega idu obicne baterije?
hvala.
Inace je kupljen putem ebay-a iz njemacke.
Danas stigla 2 voxlink qc3 sa aliexpressa placena zajedno 8 $, samo na brzinu isprobao na rn3 i puni isto kao i original na 1.7a, sutra vjerojatno stize portapow premium i mogao bih isprobati na xiaomi 20000mah jer podrzava brzo punjenje. Punjaci ne dolaze sa usb kablom, uzeo od xiaomi powerbanka kabao. Danas dosao portapow premium i odmah isprobao jer radi quick charge na xiaomi powerbanku ( qc 2.0 podrzava) i bez problema puni. Nemam nikakav qc3 uredaj tak da dok nadjem neki svakako testiram. Za 4 $ punjac sa najmanje qc 2.0 je odlicna kupovina. Stavim kasnije slike portapowa