Kupljena ploca za frenda(zapakirana,nova) i odmah od covjeka kupil procesor za bratov komp na kojem se pokusavaju igrati nećaci.ima neki jednojezgreni i mislim da mu bude ovo super skok dok se ne kupi neka bolja matična za njega i isproba otkljucati procesor.(zatvoreni,novi pa niti ne znam dal se moze)
Slike vašeg Hardvera
- poruka: 11.995
- |
- čitano: 3.664.543
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo napokon stiglo novo CoolerMaster napajanje V850 Gold s njuske za 800 kuna. Pokupia ga bratko Caesar et Brutus i posla mi ga busom, na iznenađenje da je to uspilo :D Eto ti, sad vidiš da se može!! Hahaha
Ljudina je to uzea od svojih para i posla mi, platia slanje busom! Ja mu još kune nisan posla, al dobit će i on nagradu za to uza ostalo :)
Ubia se jesam dok sam ga otpakira kako je to brat sveza novinama, kesom i selotepom, na ovo bi naša pandurija izgubila jedno popodne :D Al to je +, jer je stvarno upakirano pic-pic
Evo koja slikica otpakiravanja, pa poslije javim dojmove vezano za napajanje
Evo i slike nakon instalacije, usporedba s Real Power-om 450 po dimenzijama. Morao sam izvaditi donji usisni LED-ventilator, nije bilo mjesta nakon postavke V850 :D Al nema veze, ionako mi je previše boo oči, sad više dolazi do iražaja LED- osvjetljenje matične :)
Upaljeno iz prve, kabeli lako sakriveni (koliko je moguće u ovom kućištu, CoolerMaster K380.
:)
Kod mene nis novo, a izgleda da ce tako do danjeg jer ovaj 4790k + Gtx 970 melju sve pred sobom
No napravio sam jednu stvar sto sam htio jako dugo a to je da ispoliram cpu i eto zapalo bas ovog
pa evo slika tog novog sada sjajnog predmeta
LP
Posto su mi klinci jos prije par godina sredili moju G15 stoji u ormaru i ceka na bolje dane.
U meduvremenu sam izmjenio par 'srot' tipkovnica, da bi se prije neka 2 tjedna odlucio kupiti SkillerPRO+.
I da bi par dana poslje procitao post kolege jura da su njemu na njegovoj otisle membrane i da je nabavio novu tipkovnicu, ugl. da skratim pricu izvadio sam vodove iz njegove i stavio u svoju, te sam sada u dilemi G15 ili PRO+
Prije neki dan sam iša u Zagreb i jednostavno nisan moga praznih ruku nazad pa sam skoknija do jednog dućanića po hladnjak za onog djedicu x3330. Kupio sam CM Hyper 612 v2 kojem je završna obada baze katastrofalna i moraću to malo poravnat.
Odlucio se pocastit za bozic malo kasnije, pa uzeo MSI Gaming GTX 960 i Roccat Kave XTD slusalice, tako da stara 260x ide u prodaju. Uzeo jos LC POWER LC-CC-120 i Gigabyte GTX 950 Windforce 2x za drugu konfu da se i cura moze poigrat malo u ove zimske dane.
Koliko sam puta rekao da neću više ništ kupovat ali jbga.
Kupio sam 29" ultra wide monitor. a Bilo je tu svašta još novo što ovdje nisam predstavio npr. xbox one, novi tv, gtx 970 gainward i tak to.
No evo slikica novog monitorceka.
Sada je Dell u2515h oso na oglas, ovo sam napravio cisto da probam i da vidim, moram priznati da mi je cudno.
Dva velika noviteta kod mene (i skupa :D).
Google/Huawei Nexus 6P 64GB Aluminium LTE. Uzeo ga prije jedno mjesec i pol, nažalost tek sad imam vremena za nabacit koju fotku. Nakon dobro utvrđenog korištenja, bez razmišljanja mogu reći da je ovo najbolji Android telefon (zamijenio je S6 Edge) danas.
Iza toga dolazi Dell Precision 7510 radna stanica izrađena od karbonskih vlakana (!!) i aluminija. Unutrašnjost (oko ekrana i tipkovnica) je kombinacija plastike i karbonskih vlakana.
i7-6820HQ 2.7-3.6 Ghz, nVidia Quadro M4000M, 64GB DDR4 ECC, 15.6" Ultrasharp UHD IGZO LED (3840x2160p), Samsung 1TB M.2 PCI-E NVMI SSD, 91Wh battery, Windows 10 Pro 64 bit.
Jučer sklopio jedan brutalan deal :D
Dobio AM2 konfu s neispravnom mbo,2g rama,hd5450 i 2x22" samsungova monitora 1680x1050,evo slika monitora samo.
Dao LG L7 za to sve :D
Još imam i LG-ov 22" monitor bez rubova isto 1680x1050 tako da vjerojatno sad imam 3 monitora za slaganje stolice za simulacije auta/kamiona.
U Sobi mi je haos,nezamjerajte.
Kupio sam i novi set za rastavljanje mobitela.
EDIT
Evo i 1 slika konfe s 570 i hd3870(tu je radi 2x22 1x42 i 1x26" ekrana)
Sluške su došle još u utorak (Kingston HyperX Cloud), ali sam bio previše lijen i imao sam posla te sam uživao u slušanju snjima tako da nisam stigao stavit slike.
Slušalice su odlične imaju bass kao i moje prošle (Creative Fatal1ty) i udobne su, jedina zamjerka možda je to samo zbog oblika moje glave je ta da me zna nakon 3 4 sata bolit glava moža zbog pretvrde kože ili nečeg drugog.
Uglavnom slušalice su premija za novce.
Nisam spavao cijelu noć pa reko da utrošim vrijeme,malo se igrao s G27 mjenjačem i nekim no name DŽOJSTIKOM,moram proućiti malo originalnu elektroniku od mjenjača pa vidjeti možda ga se da natjerati da radi direkt na usb-u i da ga čita kao g27 mjenjač.
Urednost mi nije bila prva na pameti,bilo mi je da ga osposobim za početak da mogu samo šaltati brzine i evo ga radi :D