Slike vašeg Hardvera
- poruka: 11.966
- |
- čitano: 3.628.395
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Crash-ao mi se Dirt 2 (zaustavi se slika, monitor posivi, brujanje u slusalicama se nastavi, @900MHz, ventilator 75%)... Pokrenem OCCT na najtezem mogucem rezimu, na 100% ventilatoru dodje do 74C jako brzo.
Rastavljanje, ciscenje, pa cemo vidjeti.
P.S.
Sudy, super hladnjak.
Evo bio danas do Liniksa pa kupio.
Slike lošije kvalitete jer nemam digitalac pa sam mobom sliko.
edit
crko šroteks od MS400W Pro pa sam bio prinuđen uzeti ovo napajanje,za 300kn je preodlično.
danas sam preko foruma kupio antec 1200 kojeg sam već poćeo rastavljat i pripremat za modding koji sljedi sljedećih par dana :) (samo se nemogu odlučit koje boje bih uzeo crnu i još jednu (najvjerojatnije bijelu))
EDIT: jel bi ja mogao otvoriti temu novu pod samogradnja da stavljam svaki dan slike zato što ću svaki dan neš novo ofarbat, izrezat, crtat...? Hvala Lp :D Dobio odobrenje :D
edit No. 2: evo tu je tema nadam se da ćete tu i tamo pogledat kako napredujem, hvala :)
bio danas u šopingu :)
u instar-informatici kupio corsair airflow za ram
u linksu kupio aerocool potenciometar samo zato što može kontrolirat 6 ventova :)
Nije komp-ali spada u hardver.
Play Station 2 koji će dobiti novi chip-možda napravim tutorijal ako mi se bude dalo.
Malo se ponavljam, ali nema veze...
Danas sam ugradio jedan stari ATA disk čisto kao privremenu potporu Caviaru 5000AAKS... Usput sam morao vaditi RAM-e da bih ugradio disk pa sam i njih poslikao zajedno s kejbl menadžmentom i back panelom ploče!