Možda čovjek živi na južnom polu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super ideja mogao bi nesto probat al s cime bi nacrtao ?
Naravno da cu rupice napravit.
na debljem papiru nacrtaš nekaj ili isprintaš i izradiš šablonu....
zaštiti sve uokolo i možeš posprejat recimo.
Može nekoji prijedlog sta da stavim za crtez ?
Pa većina stavlja neke logo-e od nekih firmi, pa probaj i ti .-)
najlakše ti je to izrezati od papira i zalijepiti sa unutrašnje strane, pa vidiš šta ti odgovara najviše :-D
već je skoro(!) svima poznato da Athloni nakon overclocka ne pokazuju prave vrijednosti core temperatura...a neki to i dalje neznaju i žive u zabludi kao i on...
prava temp je CPUTIN
rekao sam već iznad...
Pa većina stavlja neke logo-e od nekih firmi, pa probaj i ti .-)
najlakše ti je to izrezati od papira i zalijepiti sa unutrašnje strane, pa vidiš šta ti odgovara najviše :-D
Da al neznam sta izabrat,a zelio bi da bude najvise 2 boje cisto nesto jednostavno i lijepo.
već je skoro(!) svima poznato da Athloni nakon overclocka ne pokazuju prave vrijednosti core temperatura...a neki to i dalje neznaju i žive u zabludi kao i on...
prava temp je CPUTIN
rekao sam već iznad...
Da baš sam to primjetio kad je ne OC-an on su cpu i core temp približno jednake a što više clockam to je core temp manja ali ja sam zadovoljan cooler odlično hladi i nečujan je.
milk stavio sam dole palac, posto ta t-vrit oprema nista nevalja
polazem nade u ovaj ruter...cini mi se nekako kvalitetniji
Je, dobar je, osim ako koristis ISkonov VOIP, onda stalno zafrkava (barem mene), stalno resetiraj ti, pa ga oni resetiraju, pa donesu isti takvi novi pa opet sve ispocetka.
Mene zahebava svako malo, a t-com ga ne želi zamijeniti.
Daljinski je odličan, ide signal iz bilo kojeg kuta.
Taj ruter mi radi bez ikakvih problema!
Meni se zna nekad iz cista mira resetat. I jako je izdržljiv 3 udara gromom je pretrpio. Mrezna u kompu, telefon krepo a on ziv samo jedan led svjetli bez potrebe.
Meni se zna nekad iz cista mira resetat. I jako je izdržljiv 3 udara gromom je pretrpio. Mrezna u kompu, telefon krepo a on ziv samo jedan led svjetli bez potrebe.
Djubre, nikako da umre..
Djubre, nikako da umre..
Nece djubre. Otporan na metke.
Djubre, nikako da umre..
Nece djubre. Otporan na metke.
Nabavite si vlastitu mrežnu opremu...
To vam je preporod kad se prebacite s tih T-comovih govanjca...
Ivanjino96 zar nemaš mjesta iza matične da sakriješ te kablove? :O
Nemam neke sam sakrio ali nestane više ali ja ču plexiglasom produžiti od napajanja do hdd i to ču zatvoriti i izbušiti rupu za vent za kojih par tjedan ću to napraviti pa će biti puno bolje
Nemam neke sam sakrio ali nestane više ali ja ču plexiglasom produžiti od napajanja do hdd i to ču zatvoriti i izbušiti rupu za vent za kojih par tjedan ću to napraviti pa će biti puno bolje
koje je to kućište? btw. piše se ću :)
Prije 15-20 dana sa zatražio pomoć oko sklapanja konfe(-pc-konfiguracija) za prijatelja i napokon je došlo.
Vepar je složio a ja sam malo promijenio zbog nedostupnosti nekih komponenata.
Matična ploča ASROCK 870 Extreme3 R2.0 AM3+ ASROCK 770 Extreme3 (frend nije pc entuzijasta i čisto sumnjam da zna uopče što je crossfire )
Tvrdi disk 500.0 GB SAMSUNG Spinpoint F3 Tvrdi disk 1000.0 GB SAMSUNG SpinPoint F3, SATA, 32MB cache, 7200 okr/min
Memorija PC-10600, 4 GB, G.SKILL PC-10666,2x2 GB, G.SKILL Ripjaws X
Procesor AMD Phenom II X4 955 BOX
DVD±RW LG GH22NS70, 22x, SATA
Kućište LC POWER Pro-907B, MIDI LC POWER PRO-920BL Veritas_3000, MIDI, plexi, crno, plavi LED,
XFX AMD RADEON HD 6870, 1GB DDR5 PCI-E SAPPHIRE AMD RADEON HD 6790, 1GB DDR5, HDMI, DualDVI, DP
Napajanje 460W, LC POWER Silent Giant
Monitor 21.5'' LCD ASUS VW227D, 5ms
Sve skupa izašlo 5.123.00kn
Evo par slikica.
ma to sam slucajno stisnuo krivu tipku thermaltake v4
ma to sam slucajno stisnuo krivu tipku thermaltake v4
ok xD. Sad se vidi koliko su thermaltake kućišta šrot...skoro ko MS
Kako ti ta grafička diže, omg?
Diše nekako :D
Malo je kuciste (mATX), od ventilatora do dna kucista ima 1cm, a jos i sa strane ventilatora ima mjesta za uvlacenje zraka.
I prednji ventilator (na 5V) pomaze da disk i graficka budu hladniji. Temperature su OK, ventilatore na grafickoj uopce ne cujem, idle temperatura je prosjecno oko 45°C, load temp je oko 55°C.
Sad sam odvrtio 3DMark06 bench test, max temp graficke 57°C (s time da je prednji vent na minimumu, inace da sam ga pojacao temp bi bila niza).
Ventilatori ce uvijek naci zrak koji ce puhat, a dokle god su temperature ispod 65°C nemam se sta brinut :)
@jura - prekrasna konfa. Bas lepo i po mom ukusu, komponente nisu preagresivne, fino je poslozeno i uredno.
Takodjer sam nabavio HAF-a 932, pripremam teren za nesto bolju konfiguraciju. Planiram Thubana, neki cross od manjih kartica, ssd i modularno napajanje obavezno.
Prvo moram ofarbat HAF-a iznutra u crno pa budem onda postao slike :)
Trazim modularne Stridere, ali ih vise nema u Protisu :S
Sry, idem dalje:)
Evo malo preslagivam kablovinje, i kemijam pak nekaj
Malo si falio temu.
@ zvonac
Da li ja to krivo vidim ili si stvarno samo ovako stavio HDD da visi na vezicama...
Zašto si izvadio ove kaveze za HDD, ovo mi izgleda epic...
I da šta je ovo dolje u desnom kutu poljepljeno?
BloOm3R! još da je neki komp dobar, di bi ti bio kraj? xD lijepo si ovo napravio, stavi si onaj limić za matičnu na konektore iza, bit ce lijepše :)