Ma nijeee

Ma nijeee
Tony096 taj seasonic ti je na maximalnom loadu s tim ocanim PII x4 @ 4ghz + HD7970 + sve ostalo! cekaj dan na nesto rikne...(400w daje to napajanje)!pa ces tek onda psovati ko kocijas!LP
Tony096 taj seasonic ti je na maximalnom loadu s tim ocanim PII x4 @ 4ghz + HD7970 + sve ostalo! cekaj dan na nesto rikne...(400w daje to napajanje)!pa ces tek onda psovati ko kocijas!LP
A nisam mislio uopce da cu uzimat 7970 i da cu cpu OC radit i jbga, sad je kak je..
Iskreno nadam se da nebu jos frknulo, a kad cu moc onda cu uzet neko malo ozbiljnije napajanje.
"cekaj dan da nesto rikne"
To treba znacit da i ostalo moze riknut ili se to samo za napajanje odnosi?
Bemti sve, nemoj me plasit haha ;)
Tony096taj seasonic ti je na maximalnom loadu s tim ocanim PII x4 @ 4ghz + HD7970 + sve ostalo!
Potpis, baš ja krenuo napisati isto, ali si me pretekao.
Puls3 brate daj kupis si posten cooler, barem lc cc120!
lp
Hvala na savjetu ! Ma gledam neki aftermarket cooler ali trenutno ne znam što bi uzeo. Moram se javiti u Temu Koji cooler odabrati pa da mi kolege pomognu.
lp
Hvala na savjetu ! Ma gledam neki aftermarket cooler ali trenutno ne znam što bi uzeo. Moram se javiti u Temu Koji cooler odabrati pa da mi kolege pomognu.
Hyper 212 evo
Stjepanj ajd malo benchanja s tom GTX-icom
mislis da nisam(budu rezultati)! nisam je uzeo sebi jbga! pre mali mi napredak u odnosu na ovu 280x! Ti verzija je ono pravo
no za 2000kn mislim da je bila super prilika u nvidia svijetu!!
Sve divno i krasno, ali ovaj manji vent. u sredini mi je ružan u pm.
Sve divno i krasno, ali ovaj manji vent. u sredini mi je ružan u pm.
a ni meni se ne svida ovaj dizajn, dosada ziva, no kaj ces, oni su najmanje bitni! tu su samo da se vrte i upuhuju malo zraka, sve ono ispod njega je daleko vaznije!
lp
Hyper 212 evo
Taj cooler je svjedočio isusovu rođenju.
Tony096-Gardena cijevi koji kralj u pm
Tony096-Gardena cijevi koji kralj u pm
Cijevi su čisto ok. Malo se lakše kinkaju od 10put skupljih al sve se riješi. Nevidim u čemu je problem.
Ma dobro za cijevi,nego komično je vidit ''Gardena'' natpis u kućištu,s obzirom da firma proizvodi poljoprivredne strojeve.
dax-lax kako si stavio gornji radiator tj di ti ventilatori pusu zrak? jer ako si stavio da ti ispuhuju, krivo si napravio! zrak koji daju ventilatori uvjek mora biti cist i da udara direkt po rebrima(tada je najhladniji), ne da ga uvlaci(topli zrak) pa izbacuje van! vjeruj mi razlike su drasticne! provjerio sam!lp
dax-lax kako si stavio gornji radiator tj di ti ventilatori pusu zrak? jer ako si stavio da ti ispuhuju, krivo si napravio! zrak koji daju ventilatori uvjek mora biti cist i da udara direkt po rebrima(tada je najhladniji), ne da ga uvlaci(topli zrak) pa izbacuje van! vjeruj mi razlike su drasticne! provjerio sam!lp
Nisi u pravu, kad staviš usis iznad h 110 dobivaš max 5ºC manje temperature na cpu ali ti zato gpu se grije valjda +10ºC ( isprobao sam ).
Idealno bi bilo kad bi kogao staviti h 110 na prednju stranu kućišta ali cijevi za tekučinu su prekratke ( trebalo bi ih zamjeniti ).
Zamisli što bi se dešavalo s protokom zraka kad bi stavio 4X140mm na usis i 1X140 i 1X120mm na ispuh...
Kod mene su ventovi od h100i koji je na topu okrenuti da izbacuju zrak iz kucista isto kao i onaj od hybrida na zadnjoj stranici koji također goni zrak vani.
Takva orjentavija mi se pokazala najbolja za ukupnu temperaturu u kucistu (naravno uz prednji od 20cm i bocni od 14cm koji upuhuju svjezi zrak)
je u pravu ste, zaboravio sam da sam ja radio test s horizontalnim sistemom, kod vas gore ide sav topli zrak pa je bolje! no jel tko probao staviti push pull na taj nacin?
je u pravu ste, zaboravio sam da sam ja radio test s horizontalnim sistemom, kod vas gore ide sav topli zrak pa je bolje! no jel tko probao staviti push pull na taj nacin?
Dobivaš 2-5ºC manje ali je buka neusporedivo veća ( original Corsair ventilatori su iznad 1000 okretaja jako glasni ), bar ovi 140mm na h 110i.
Cekajte malo, kod mene je ovaj CM Trooper i gore sam stavio H100 tako da ventovi uvlace odozgo zrak kroz rebra u kuciste, straznji ispuhuje, napajanje kroz filter uvlaci odozdo i ispuhuje a oni standardni 2 komada s prednje strane sto hlade diskove 140mm uvlace unutra... znac da bi dobio 5C manje ako stavim istu poziciju ventova na H110 ali da izvlace kroz rebra??
Cekajte malo, kod mene je ovaj CM Trooper i gore sam stavio H100 tako da ventovi uvlace odozgo zrak kroz rebra u kuciste, straznji ispuhuje, napajanje kroz filter uvlaci odozdo i ispuhuje a oni standardni 2 komada s prednje strane sto hlade diskove 140mm uvlace unutra... znac da bi dobio 5C manje ako stavim istu poziciju ventova na H110 ali da izvlace kroz rebra??
Da, neznam bas hoce li bit 5c al u svakom slucaju ce bit bolji protok zraka i hladnija maticna.Ventove od vodenog stavi da guraju zrak kroz hladnjak van iz kucista.
Nije to malo pre blizu da su tako zvučnici ?
Stjepanj daj me upoznaj s tim prijateljem treba i meni par stvari
Dobio je poprilično velik hard disk od prijatelja :)
ja sam sebi naso gtx780 za djabe skoro tj na kraju dao njemu...pa ono obostrano zadovoljstvo!lp