Oprosti, ali sto je to?
mikseta
Moze li s njom snimiti jedno 10 kanala od band-a i smixati?
nije ovo studijska mikseta , ovo je za dj-eve i ima 2 kanala , dakle samo za prijelaze , ja imam jednu s 8 kanala
Oprosti, ali sto je to?
mikseta
Moze li s njom snimiti jedno 10 kanala od band-a i smixati?
nije ovo studijska mikseta , ovo je za dj-eve i ima 2 kanala , dakle samo za prijelaze , ja imam jednu s 8 kanala
Oprosti, ali sto je to?
Tu staviš gore tjesto i pustiš dase zavrti, pa radiš tortilje...
@Kokokokokoda - Pošalji mi svoj CPU, ja ga unlockam i na ASRockici N68C-S UCC i na MSI 770-C45 ploči.
Očito nešto radiš krivo... RTFM..
Šalji šalji na garanciju.Neka je greška nastala sigurno
Upravo sam ih nazvao, ne mozes zamisliti kako sam se jadno osjecao zbog tona u kojem je onaj poceo pricati kad sam mu rekao da je "E" slovo lose oslikano.
Provjeriti ce moze li se nabaviti samo slovo, ili cijela tastatura ide na reklamaciju.
A kiča li...:P
NHF...
Kako ga možeš tako vrijeđati?
Pa čovjek se sprema za kinesku Novu godinu.
Dugine boje, malo smo drukcije orjentirani?
on topic (skoro) kako radi mikseta? :-D
reci mi gdje su uzeo vodeno i kakvi su ti bili prvi dojmovi ? jeli vrijedno novca, btw lijepa konfa ;)
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=176&jumpto=1988765&sort=asc&view=flat
reci mi gdje su uzeo vodeno i kakvi su ti bili prvi dojmovi ? jeli vrijedno novca, btw lijepa konfa ;)
I koliko novaca?
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=176&jumpto=1989692&sort=asc&view=flat
oooooohhh, instantni orgazam.
waaaaa kako ti je yeben sisteeem , perfekcija, melem za oći
Dobro oće netko reći koliko vi plaćate ta vodena i gdje ih nabavljate
Mene isto to zanima...
evo ja sam mu poslao jedan opširni pm da mi objasni nesto u vezi vodenog , javim vam gdje ga je nabavio xd , meni se cini od ek waterblocksa.
Mene isto to zanima...
Ti radiš uvjerljivo najgore citate :-D
ontoipic: možda naručim sa xoxide tih djelova za vodeno, bar one koje je teže nabaviti kod nas...
Oprosti, ali sto je to?
Tu staviš gore tjesto i pustiš dase zavrti, pa radiš tortilje...
@Kokokokokoda - Pošalji mi svoj CPU, ja ga unlockam i na ASRockici N68C-S UCC i na MSI 770-C45 ploči.
Očito nešto radiš krivo... RTFM..
Nema se šta krivo sve isto napravljeno i na ASROCK i na MSI i na ASUS al na asus jedino radi mozda zbog 8+2
btw: napisao si ja ga unlockam , a to sam i ja mogao ali nisam ga mogao drzat stabilnog
@Rupy, necu ti rec svaka cast, jer to nema nekog smisla, nego stvarno lijepo ukomponirano i uredno, pohvala.
Nema se šta krivo sve isto napravljeno i na ASROCK i na MSI i na ASUS al na asus jedino radi mozda zbog 8+2
btw: napisao si ja ga unlockam , a to sam i ja mogao ali nisam ga mogao drzat stabilnog
O da, uvjek postoji "krivo napravljeno". Jesi li podesi ACC na +/-0 ili si ostavi Auto?
Jesi li podešavao napon?
Ne znam, ako je CPU dobar, onda će raditi na bilo kojoj ploči dobro..
@Fico
Moram cesce bacati smece.
@Fico
Moram cesce bacati smece.
hahah, ma to mi je od bratica stari komp, prico mi o nekom vodenom..
@Lower - sviđa mi se vodeno. Gdje si ga kupio i koliko te je koštalo? Pretpostavljam da toga nema kod nas
O da, uvjek postoji "krivo napravljeno". Jesi li podesi ACC na +/-0 ili si ostavi Auto?
Jesi li podešavao napon?
Ne znam, ako je CPU dobar, onda će raditi na bilo kojoj ploči dobro..
Read here:
http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/veliki-test-mbo-brandova-skuplje-bolje/67390.aspx?page=0&jumpto=1245472&sort=asc&view=flat
sve zivo je probano
kupio jučer od vexxx-a cogage arrow :D prebrutalan je, i brutalno teežak xD
evo usporedio sam temp. sa H50 na 4.3GHZ u loadu i idle-u :D
sa coolerom sam dobio neku thermaltake chilla pastu, i onak malo po malo ju stiščem da samo malo izađe da vidim kakva je, kad ono izleti 50% paste van i po cooleru i monitoru xD
sad idem u grad pa budem sutra stavio veće slike :)
edit: 13:15 evo veće slike: H50 idle 4.3GHz, H50 load 4.3GHz, Cogage idle 4.3GHz, Cogage load 4.3GHz
stavio sam još jedan vent iza pošto je jedan bio falio, a taj sam skinuo sa anteca 900
22.5., 22:44 evo još par slika :)
Zanima me samo koji je ovo gore bijeli vent na vrhu Anteca sto sto svijetli plavim ledicama?
kupio jučer od vexxx-a cogage arrow :D prebrutalan je, i brutalno teežak xD
evo usporedio sam temp. sa H50 na 4.3GHZ u loadu i idle-u :D
sa coolerom sam dobio neku thermaltake chilla pastu, i onak malo po malo ju stiščem da samo malo izađe da vidim kakva je, kad ono izleti 50% paste van i po cooleru i monitoru xD
sad idem u grad pa budem sutra stavio veće slike :)
edit: 13:15 evo veće slike: H50 idle 4.3GHz, H50 load 4.3GHz, Cogage idle 4.3GHz, Cogage load 4.3GHz
stavio sam još jedan vent iza pošto je jedan bio falio, a taj sam skinuo sa anteca 900
22.5., 22:44 evo još par slika :)
Zanima me samo koji je ovo gore bijeli vent na vrhu Anteca sto sto svijetli plavim ledicama?
to ti je od anteca vent koji sam dobio sa kučištem :)
Ok hvala, nisam znao da tako dobre ventove ugradjuju u kucista, poprilicno dobro izgleda.
Ok hvala, nisam znao da tako dobre ventove ugradjuju u kucista, poprilicno dobro izgleda.
ma to sam ga ja ofarbao u bijelo, prije je bio crn evo ti LINK da vidiš kak sam ga ofarbao ak te zanima :)
Zato je meni cudno bilo, ne znam kakvi dolaze sa Antecom i sad kad sam vidio da je onakav bijel a kuciste crno, pomislio sam; WoW
Odlicni su, super si ih ofarbao.
ma to sam ga ja ofarbao u bijelo, prije je bio crn evo ti LINK da vidiš kak sam ga ofarbao ak te zanima :)
Svaka čast. Iz, moram priznati, meni ružnog kučišta si napravio ljepoticu za poželjeti. Uvijek su mi se sviđale te crno-bijele varijante. Dao si mi ideju za moding mog CM 690 II preko ljetnih praznika..;)