Primjetio sam da se temi Slike Vašeg Hardvera nađe tu i tamo netko s novim pojuačalom,zvučnicima,RC autom ili avionom i ostalime.I onda još usput iako je ta gadget ili oprema izvrsna pokupi dosta TD-ova od onih koji se u to nerazumiju nego samo gledaju kako to izgleda a znate onu poznatu "Nesudite kjigu po koricama",to što je neko pojačalo,zvučnik,RC auto..itd ružno iliti neesteski privlačno nemora nužno značiti da je zadnji shit i da neradi kako treba.Stoga bolje u ovu temu postavlajte vaše slike opreme,a u temu Slike vašeg Hardvera stavljajte samo PC-eve kao Hardver.
Slike vaše zvučne i ostale opreme
- poruka: 7
- |
- čitano: 8.558
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako bih oslobodio radni stol,danas sam napravio stolić visine cca 25cm i na njega stavio svoju opremu,ako budem imo volje poslikat ću sutra..
Kako bih oslobodio radni stol,danas sam napravio stolić visine cca 25cm i na njega stavio svoju opremu,ako budem imo volje poslikat ću sutra..
Ajde :D
Evo moje opreme.
Sada to izgleda malo urednije, što se tiče kabela ali to je u suštini to. Sve osim gramofona je relativno staro, sredina ili kraj 90-ih, ali vrlo dobro služi.
POJAČALO: Sony TA AV561
ZVUČNICI: Samsung PS 8400E 80W
SUB: LG
CD PLAYER: Sony XE510
GRAMOFON: Denver VPL-100
Ma, ja posudio Sony str db 790 prijatelju jer nisam imao zvučnike za istog, kao prijatelju za 300Kn. I majmun prošlog tjedna prosuo punu casu soka u njega...
Evo jedan dio mog setupa, bilo je mnogo toga kroz vrijeme, od razno raznih receiver-a , od sony-a do pioneer-a, pa se sad prešlo na nešto ozbiljnije. Evo jedan dio. (slike su random, loše)