Jaaaj ja bi Drinu, ima opce toga gdje za nabavit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima u Srbiji, cak ima i bez filtera za kupit
haha , al istina je da ako ne pušiš i ne piješ ko ja trebas izbjegavat neka druvštva, sinoc sam npr bio vani , na domu u splitu, ko je iz splita znat ce gdje je to , i bilo mi je dosadno jer oni svi popiju kubik vina i napuše se trave haha.
haha , al istina je da ako ne pušiš i ne piješ ko ja trebas izbjegavat neka druvštva, sinoc sam npr bio vani , na domu u splitu, ko je iz splita znat ce gdje je to , i bilo mi je dosadno jer oni svi popiju kubik vina i napuše se trave haha.
Ooo, vino može stalno , protiv toga nemam ama baš ništa protiv.
Ja samo jašem pješice.
ENJE OIJA!
opet se pokusavam ostaviti, zadnji put skoro godinu dana uspio
dan 1 prosao :)
Ne, a ni moj doxy pa sam sretna, jer ne samo što šteti zdravlju i đepu, smrde mi jako i smetaju mi.....
imas u BIH
sirotinja, nema se za para .........
Evo taman zapalio jednu prije spavanja...
Ne pušim (osim kad se našikam, al i to više ne, pazim i an to sad)
opet se pokusavam ostaviti, zadnji put skoro godinu dana uspio
dan 1 prosao :)
Evo ja skoro mjesec dana bez cigareta :)
Svaka čast :D.
Ima li kakvih nuspojava ( nervoza ili nešto slično )?
Svaka čast :D.
Ima li kakvih nuspojava ( nervoza ili nešto slično )?
Ne...
zderem mandarine kad me uhvati ludilo...
Sjetim se svako toliko "eh sto bi bilo dobro zapalit" i to je to...
Prosao i opijanje (posteno) u ekipi koja pusi i nije me vuklo. Mislim da je to to.
Imas u BIH, doduse onu staru crvenu ja nisam ispio naci, ali i poslje kutije bijele zabole pluca
TRAVU dimim
šala mala
Ne dimim baš ništa,no moji pretci samo tako
Prosao i opijanje (posteno) u ekipi koja pusi i nije me vuklo. Mislim da je to to.
Pušio si pasivno...
Pušio si pasivno...
Jebiga sad... Ali nije me vuklo...
Nije ni mene nikako, ne vuce me niti sad ali nekad mi dodje takva zelja da je to za po***dit i tako sam zadnji put popustija
nadam se da ovaj necu
Nije ni mene nikako, ne vuce me niti sad ali nekad mi dodje takva zelja da je to za po***dit i tako sam zadnji put popustija
nadam se da ovaj necu
Meni dodje zelja tipa posli rucka ono da mi je zapalit ali si kazem "sjaši majmune" i to je to. Sve to riješavam mandarinama. Kad nebude mandarini neznam sto cu :)
nadam se da ovaj necu
Meni dodje zelja tipa posli rucka ono da mi je zapalit ali si kazem "sjaši majmune" i to je to. Sve to riješavam mandarinama. Kad nebude mandarini neznam sto cu :)
Ma kod mene prvi put je bio problem što se taj majmun javljao sve češće i češće i onda je zabolio zub i tu je sve puklo
Nadam se da ovaj put nece biti tako
Jabuke sam jucer sve pojeo, danas poslije posla cekaju mandarine :))))
Paket zvaka do podne :)
nadam se da ovaj necu
Ma kod mene prvi put je bio problem što se taj majmun javljao sve češće i češće i onda je zabolio zub i tu je sve puklo
Nadam se da ovaj put nece biti tako
Jabuke sam jucer sve pojeo, danas poslije posla cekaju mandarine :))))
Paket zvaka do podne :)
Meni sve rijedje i rijedje... 10 godina san pusija minimalno kutiju dnevno.
Isto mi je i samome
Ma ovaj put cu uspit pa di puklo :)
Isto mi je i samome
Ma ovaj put cu uspit pa di puklo :)
Ja san si ovaj put drugacije slozija stvari u glavi... ne razmisljan svako malo "ajme da mi je zapalit" nego razmisljan ka da san u npr kazalistu di nesmin zapalit, znan da nesmin i ne sekiran se oko toga.
Ja san si ovaj put drugacije slozija stvari u glavi... ne razmisljan svako malo "ajme da mi je zapalit" nego razmisljan ka da san u npr kazalistu di nesmin zapalit, znan da nesmin i ne sekiran se oko toga.
Odličan stav
Morat cu i ja tako nesta
Tipa, cura će me istući ako zapalim i slično
toliko silnih gadgeta,a jos niko nije napravio na laptopu pored citaca kartica upaljac tipku.
ako mi se baš puši kupim camel, najbolja cigareta za zapalit uz kavu :)
Pusim ali ne sad svakom...