Davor, student apsolvent iliti idiot na fakultetu elektrotehnike i budala
Predstavite se
- poruka: 901
- |
- čitano: 305.877
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Bok ekipa!
Što reč... Bug i Hrvati
Inače, diplomirani ekonomist smjera poslovna informatika, CCNA diploma i trenutno radim u vodečoj banci u nas
Želio bih napomenuti da sam čitatelj i pratioc Buga od povoja (broja 1 kojeg sam uspio naknadno nabaviti igrom slućaja, te tako upotpuniti kolekciju), te strastveni gamer i hardverski entuzijast.
Samo da pozdravim sve, čestitam na otvaranju foruma i poželim sreću u daljnjem radu.
Inače, admin PCE foruma...
Nikola, student multimedije i isto PCE member (nick na PCE mi je potemkin .hr )
Ja sam Antonio, uploader sam na nekoliko foruma... ako nekome neš od software-a triba javite...
Marplot, nešto moderatorskih iskustava, malo manje administratorskih...
Volim popit čašu Rizlinga, a i više njih.
Pozdrav svima!
Bok ekipa!
Što reč... Bug i Hrvati
Inače, diplomirani ekonomist smjera poslovna informatika, CCNA diploma i trenutno radim u vodečoj banci u nas
Želio bih napomenuti da sam čitatelj i pratioc Buga od povoja (broja 1 kojeg sam uspio naknadno nabaviti igrom slućaja, te tako upotpuniti kolekciju), te strastveni gamer i hardverski entuzijast
....poput Štrumpfa Lumena, svaka riječ Papa Štrumpfa mi je zakon, dosta toga shvaćam ozbiljno, potencijalne opasnosti i prijetnje sagledavam iz svih kuteva, inače dosta toga me zanima s manjim ili većim intezitetom bavljenja s istim...poljporivreda, književnost, povijest, računala i tako.
Inače štrumpfam nadmoćno!
Matija, srednjoškolac, mali anime freak, do sada nepoznat u javnosti, mama i tata mi nisu dali da budem po netu i tamo trošim dane svoga dragocjenoga života, buhuhuhu, :D
ako mislis na ono predsjednika HR.Squada(bivseg), ne...naime davno sam smisljo sebi nick i nekako sam dosao do ovoga i na kraju sam slucajno vidio da vec postoji netko,al zao mi ga je bilo napustit pa sam tako i ostao...
ako mislis na ono predsjednika HR.Squada(bivseg), ne...naime davno sam smisljo sebi nick i nekako sam dosao do ovoga i na kraju sam slucajno vidio da vec postoji netko,al zao mi ga je bilo napustit pa sam tako i ostao...
Davor, student apsolvent iliti idiot na fakultetu elektrotehnike i budala
Ivica, student 2. godina Promet, tak uz faks volim malo čitat o onim stvarima o kojima pišu u Bugu.
Redovito čitam Bug od 142. broja(SP2)(još sam u srednju išao kad sam počeo čitati Bug,kad sam si kupil od onog stričeka,koji je prodaval časopise od prošlog mjeseca na Glavnom kolodvoru(sad su ga premjestili na Trešnjevku))....kad zaradim nešto para budem si uzel pretplatu.....
pozdrav svima i cestitke za otvaranje foruma
ja sam muskarac u tijelu zene
Mate iz Kaštela,27 god.,ljubitelj tehnologije u svakom pogledu ali ponajviše one za kvalitetnu reprodukciju glazbe.Možda sam nekom poznat sa audiofil.neta.
Pozdrav iz Kaštela.
Groza Strašni, najviše volim malu djecu ( u pečnici s lukom i peršinom )!
Svi nešto navode neke reference, al mene nećete znat od nigdi (valjda)
Inače PMF-ovac (ne bi se reklo po nicku, jel), i to iz Šibenika
ANTE, 17 godina,zanimanje autoelektričar zadnja godina,bez tehnologije se nemore,ali ipak najdraže automobili i motori,na forumu sam ako mi zatreba koji savjet,tu i tamo komentiram štogot
Pozdrav BUG-ovci!
Dolazim iz Zg, studiram na FSB-u te sam pasionirani čitatelj BUG-a te štovatelj istoimene ekipe!
Pozdrav BUG-ovci!
Dolazim iz Zg, studiram na FSB-u te sam pasionirani čitatelj BUG-a te štovatelj istoimene ekipe!
cryghost a.k.a na gameplay forumu student na FER-u
asus 8800GTX
lampa zarulja 60W
sqrt(-1)book, sqrt(-1)phone, sqrt(-1)me_meni
Bobo...apsolvent elektrotehnike....ne igram WoW
Apsolventica računarstva na FESB-u, iako moram priznat da sam puno više naučila od informatičkih časopisa tipa Bug i ostalih, nego na tom vražjom faksu.
Marko. ZG. Apsolvent FER-a. Smjer Telekomunikacije i informatika.
prava Bestia. Zivim tu i tamo, bio svugdi ali nigdi konkretno. Roden u Dalmaciji, studirao i radio u Metropoli, Inozemstvu.
Tehnika mi je Droga, u vene direkt. Nema pomoci - nema ljeka, sreca da radim u industriji pa se stignem dnevno pucat potrebno dozom.. da me zena ne ostavi..
Ma sve ti je to ,,mAlO zLo.. i.. MaLo nAoPaKo..''
ajd i ja da se predstavim (mada sam skoro to i uradio u nekim temama)
B. B. u gradu SUbotica(vojvodina) i po netu poznatiji po nadimku(nick-u) Bug (hehe ,ne po novinama vec zbog nekih stvari)
IT,software,net,music,pics freak ....
Po zanimanju lopov ...kao shto moja majka kaze kradem bogu dane :D jedino shto kradem je znanje od drugih :)
Administrator jednog social community sajta u uzletu :)
etc...etc....koga vishe zanima ....nek gugla :P