Jel znaš što je levitiranje? Ovo na slici
Ako ne znaš ili nisi nikada čuo za to nemoj to raditi jer ćeš se sav razbiti
Mislio sam ako si ikada čuo za to...
ajde,napravi to isto samo bez da drzis ruke pokraj papira.....
Koji je alat potreban da ja to probam?
ok evo prvo cu vam snimiti sijelu sobu da vidite da nema konca ako ocete a ako ja budem pricao onda se necu moci concentrisati eto dajte neku ideju ja se nemam cega bojati jer to stvarno radim a ne pomocu nekih trikova ili tako necega vidjeli ste da se papir okrece ravnomjerno i onda naglo stane pa pocene u drugu stranu. a da ga pusem ne bi na kraju nikako mogao spasti prema meni (a najzanimljivije je to sto sam se prepao na kraju kad je spao samo skoci na mene :D)
LOL Ti stvarno misliš da te netko ovdje doživljava ozbiljno? Ah ta djetinja naivnost. Gledaj - ili svjesno pušeš što te čini lažovom ili nisi svjestan koliko malo je potrebno da se papir okreće, što te čini žrtvom ideomotornog efekta i/ili žrtvom confirmation biasa (ako sad nisi sposoban shvatiti što to dvoje znači, možda ćeš jednog dana kad odrasteš). Zaboravljaš da na forumu nemaš lakovjernu publiku ("čast" iznimkama).
Ona druga ekipa čiji link si dao imali su neku napravu (ventilator?) koja je ravnomjerno puhala po papiru što je omogućilo kontinuiranu rotaciju istom brzinom.
to je jedan trik...proguglaj...inace ovo sranj.e je moguce,gledqo sam na provjerenom/galileu,samo su oni kontrolirali kompas...p.s. imas neke testove za provjeravanje toga...
eh dragi moj ove godine sam bio u becu i vidim covjek lijepo drzi se za stap i nista ne mice malo samo mrda noje tek da ljudi vide da je covjek e to sam primjetio a i procitao da oni zapravo imaju taj stap zeljezni iznutra i kroz rukav provucenu zeljeznu sipku, a ispod ledja tj zadnjice ima ploce zeljezne na kojima on sjedi e sad mozda je to ismijavanje kao sto mene npr ismijava onaj moderato nezz kako se zove i xxx-men eto sad nez 100% tako sam procitao a msm da sam to i skuzio
slazem se s time gledao sam na yt neki video di je covjek bas rekao da ima tu zeljeznu konstrukciju :) i pokazao je kako to izgleda
I to je ta tvoja telekineza???? To je čista fizika! I ja ću ti otvoreno reć da se*eš. To je prastara fora. Ako papir presavineš na 4 dijela i na sredinu papira staviš na iglu papir se nakon nekog vremena počne okretati. To su magnetske sile zemlje i to se uči u 7-mom razredu osnovne. Svatko to može doma ponoviti.
Umjesto da stalno najavljuješ, jednostavno se skini s foruma, snimi i uploadaj. Tako si ko oni koji stalno najavljuju drugima da će se moliti za njih. Ako se hoćeš moliti, onda se moli, a ne da samo pričaš da ćeš se moliti, a zapravo nećeš.
Iako se ne slažem s tvojim mišljenjem o telepatiji s ovim se slažem.
Znaš nešto što mi ne znamo? Ajde onda podijeli s nama.
ok evo prvo cu vam snimiti sijelu sobu...
LOL Ti stvarno misliš da te netko ...
pa nezz sta da ti kazem svjesno ne pusem a to sto ti sad mislis da je trik misli. Mene bas briga da li vi meni vjerujete ili ne ako te toliko zanima ja ti predlazem da dodjes u Doboj Bosna i hercegovina i lijepo se nedje nadjemo na finom smirenom mjestu pa ti pokazem sta mislis?
Ma nije ni zanjihano nego je papir u težištu pa se okreće simo tamo. Ko vaga kad se njiše kad je isti teret s dvije strane. Čista fizika. Te gluposti smo mi izvodili na satovima fizike. Ko i ona fora ako namagnetiziras jedan metal i staviš drugi iznad ovaj iznad "levitira"
Ako je to upravljanje umom, što ti onda misliš u glavi dok ti to radiš? Možda, "Papiru, okreni se!"? Ne sprdam se nego me zanima.
btw,papir se okretao na drugu stranu tek kad si promijenio polozaj ruku..
Eto, ekipa je dala i druga objašnjenja (iako je evidentno da se papir pomaknuo već i na tvoj govor i na kraju na tvoje micanje ruke).
Pa baš bih mogao do vas, da usput pogledam i one bosanske piramide, 8. svjetsko čudo.
Pa baš bih mogao do vas, da usput pogledam i one bosanske piramide, 8. svjetsko čudo.
Ak budeš išao kod njega, uzmi kameru i snimi to, a ne da mi vjerujemo u 240p
Umjesto da stalno najavljuješ, jednostavno se skini s foruma, snimi i uploadaj. Tako si ko oni koji stalno najavljuju drugima da će se moliti za njih. Ako se hoćeš moliti, onda se moli, a ne da samo pričaš da ćeš se moliti, a zapravo nećeš.
Iako se ne slažem s tvojim mišljenjem o telepatiji s ovim se slažem.
Znaš nešto što mi ne znamo? Ajde onda podijeli s nama.
Ne bavim se istraživanjem telepatije kao takve. Ali znam tj čitala sam da je KGB priznao da su koristili telepatiju za kontrolu ljudi. Isto tako je potvrđeno da pentagon organizira posebni odred koji će se baviti treniranjem ljudi za telepatiju.
Samo kažem da se telepatija ne može odbaciti kao čista glupost(da se razumijemo ni ja ne vjerujem u "medije" i takve gluposti) ali kad gledaš svima je poznato da su blizanci međusobno povezani što je oblik osjetilne telepatije.
Ode ocito nikog nije briga sto meni duhovi vino kradu....
Ma vjerujem ja tebi, ali htio bi se samo malo dodatno uvjeriti
Eto, ekipa je dala i druga objašnjenja...
Pa baš bih mogao do vas, da usput pogledam...
eto vidis da je bosna puna cuda :D mozda sam ja iz piramide
Poklopi papir prozirnom posudom. Ako je u pitanju telekineza, papir bi se trebao okretati. Ako je u pitanju strujanje zraka, onda neće.
Ne filozofiraj. Došao si se "hvalit" kako si telekinetičar a kad smo te poklopili sad te ne zanima što drugi misle.
Ako nisi u stanju podnjet kritiku onda se nemoj razmahavati svojim "sposobnostima".
Ovo tvoje može svatko doma napraviti.
Tko kod želi sad može uzeti ravnu malo deblju iglu,zapiknuti ju u npr. svijeću ili gumicu i kvadratni papir koji je presavinut na 4 dijela pa će vidjet da će se papir okretati.
Poklopi papir prozirnom posudom. Ako je u pitanju telekineza, papir bi se trebao okretati. Ako je u pitanju strujanje zraka, onda neće.
E vidiš dobra ideja
sad se naseravas....
onda ne moze signal hvatat
Posude većini ljudi stoje u kuhinji, a sad ne znam gdje ih ti držiš...