ja sam se totalno odvikao sata...
ne nosim ga tamo nekad od 2000 godine... jedno godinu dana sam nosao i sat i mobitel i onda sam skontao da mi sat nije potreban...
ja sam se totalno odvikao sata...
ne nosim ga tamo nekad od 2000 godine... jedno godinu dana sam nosao i sat i mobitel i onda sam skontao da mi sat nije potreban...
ne nosim, al za krizmu dobivam pa ču valjda tog nosit
Nosim bez njega ne izlazim iz kuće..Fossil marka, poklon od dečka
ja trenutno glumim švabu hehe, sa ovim satom s obzirom koliko sam ju pralio satić je predobar a još sam dobio i 2 godine garancije!:
Inače ne nosim sat, uglavnom se poslužim mobitelom.
Prije par mjeseci sam dobio sat na slici kao poklon i znam ga ponekad staviti, ali izgubio sam taj osjećaj, mada mi je u poslu vrijeme važan faktor na koji moram paziti.
Sat mi je malo potežak ali nije loš i iznenadio sam se kad sam vidio da nema kotačić za navijanje pa sam morao skinuti uputstvo od 4 stranice sa neta da ga navijem pomoću komibnacije tipki. LoL
Casio Edifice
nosim,Festinin crni kozni ali nigdje nemogu nac nejgovu sliku na gogleu...
ovakav sat cu možda kupit što vam se cini?!?!
samo u "muškoj verziji"
cini mi se da je zenski..nije bas po mom ukusu...
ovakav sat cu možda kupit što vam se cini?!?!
samo u "muškoj verziji"
cini mi se da je zenski..nije bas po mom ukusu...
rekao sam da postoji verzija za muškarce ...ma fora mi je pozadina kao ono kad nema emitiranja na televiziji
Evo primjetio sam da dosta mojih vršnjaka ne nosi sat, tj. gledaju koliko je sati na mobitelu, ali meni je ipak draže imati ručni sat jer bez njega kao da sam izgubljen.
ja sam bio osoba koja nije mogla bez sata no od pojave mobitela jednostavno je neprimjetno nestao s moje ruke
naravno
bez sata nikud... znam samo da par puta kad ga nisam nosio, zasukao sam rukav da vidim kolko je sati i onda tek uvidio da ga nemam... fak xD
evo mojeg, kupio ga prije 2 godine, a dotad sam imao digitalnog Casia, al sam osjetio neku potrebu prema analognim.. nekak su mi draži
ali, Casio je još uvijek no.1 kod mene
ZZERO Diver
3 sata odjednom nosis?
Nosim sat,sluzi mi za uvid vremena u najbrzem trenutku,da ne vadim bezveze mobitel,jos ako i baterija zakaze....
http://www.wristwatchreview.com/wp-content/uploads/submarinerbluenew.jpg
evo i mog nije mi se dalo slikati
Uvijek nosim sat jer se zna desit da zaboravim mobitel. I to uvijek digitalni jer mi se neda racunat na ovaj sa kazaljkama
neda ti se racunati...wtf?
a mala za sate, ovo za ono... na digitalnom cim pogledam odma znam
a mala za sate, ovo za ono... na digitalnom cim pogledam odma znam
haahahaahaa
prije sam nosio, ali sad više ne. sad kad me zanima kolko je sati pogledam na mobitel, ili na sat na crkvenom tornju, ak mi se ne da mobitel vadit iz džepa