Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.220
|
čitano: 1.204.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Nosite li sat?

Wrist check

7 godina
Nosite li sat?

Nakon četiri godine druženja sa Huawei GT2 (koji btw još uvijek radi i više nego solidno) počastio sam se sa GT5. Ne mogu dovoljno nahvaliti sat - od dizajna, baterije, softwarea. 

E sad, htio bi si kupiti i jedan tradicionalni. Već imam dvije Festine i htio bi uzeti neku drugu marku. Budžet mi je između 200 i 300 eura. Koja je marka tu u rangu Festine?

16 godina

Festina ti nije neka sreća...gledaj Seika i Citizena

15 godina
Nosite li sat?

koji je best buy do 200 eura,ali klasicni sat oko 39 mm posto je tanja ruka

sta jednostavnije i cisto,nikako ovo kao sta je na slici gore iznad...toliko nepotrebnih detalja,doadtnih kazaljki,koliko ti vremena treba da procitas jednostavno vrijeme

...potpis nije potreban...
13 godina
DaNiTo kaže...

sta jednostavnije i cisto,nikako ovo kao sta je na slici gore iznad...toliko nepotrebnih detalja,doadtnih kazaljki,koliko ti vremena treba da procitas jednostavno vrijeme

Moguće neki "Swatch"?! 

ATJ Lučko
16 godina
DaNiTo kaže...

Seiko 5 | TIMESTORE.HR

i takve varijacije, imaš ih od 36 do 39mm

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2024 14:47 (Wiz3m4n).
7 godina
16 godina

Ne mogu im oprostiti što su 36mm sat napravili ženskim i što ih nema u više boja kao 40mm verzija.

3 godine
Wiz3m4n kaže...

Wrist check

meni je taj Timex 100x ljepši i originalniji sat od npr. oni San Martina i sličnih 99.9% kopija

16 godina

Imam Timexa, i nije loš sat, nosim ga dosta uz još 12 drugih u kolekciji i sat je udoban i deri peri kako bi se reklo, no San Martin, Baltany i drugi rade jako dobre satove sa kvalitetnim materijalima, čak i sa izletima u nepoznato odnosno sami rade neki svoj dizajn i ne kopiraju druge ponekad....no realno danas je to jako teško izvesti da jedan sat ne liči na drugoga. Kada bi uzeo jednog San Martina u ruke vjerujem da bi promjenio mišljenje, jako jako dobra izrada i mehanizmi//Švicarski no takvi satovi su im po 400 do 500e i nisu pre jeftini 

16 godina
Nosite li sat?

San Martini su oduvijek imali lijepe i dobre satove. Posljednje godine su napravili pomake prema zanimljivijim bojama i kvalitetom diala. San Martin je ubio Seiko kao brand u donjem segmentu. Da bi opstali Seiko satovi su krenuli napadati nišu od 400 do 1000 eura.  San Martin, Cronos i slični su postali utočište za ljubitelje satova plićeg džepa. Ljepota sata, izrada kućišta i narukvice, safirni kristal, prihvatljiva cijena. Realno gledano određene kineske firme su postale ono što je Seiko 5 kao model sata trebao biti, samo su podigli kvalitetu i specifikacije. Seiko je samo podigao cijene starijih satova, poduplao i potruplao cifre za reboot verzije starih modela, a još uvijek koriste hardlex staklo i narukvice su im smeće, quality control je tek neznatno bolji nego ranije.  Dozvoljavam sprdnje na račun San Martina, ali bih zamolio ekipu da si za black Friday kupe jedan njihov sat pa da mi nakon mjesec dana napišu review. Nema smisla napadati brand na temelju nekakvih uskogrudnih snobovskih ideja. Nosi sat mjesec dana pa se onda javite ovdje s fotkama i kraćom recenzijom.

15 godina

Upravo to, zašto dizati npr. Seiko u zvijezde ako se oni, po logici onih koji pljuju "hommage" kineske brandove, prostituiraju prodajući istima svoje mehanizme - NH3x serije...

inače, evo nečega što je isto tako dobro:

https://www.creationwatches.com/products/ratio-gmt-710/?srsltid=AfmBOoo4sujWWSHtjqeEhyL-_0D5WShs35YlVa0Q6mhb2PDR6BmqUJeb

Ju je je? Je ju je!
16 godina

Tko nema sličnog divera jako dobra cijena...ne znam kakva li je kvaliteta izrade, vjerujem dobra kada si ga linkao??

16 godina
Nosite li sat?

Postoji li homage Lorier Astra sata? Dimenzije: 36mm kućište, 44mm lug to lug, 11mm ukupne debljine. Savršene dimenzije za automatski sat.

Predivna bijela pozadina.

Najbliže što sam našao po dimenzijama je Militado ML09, ali nije baš isti vibe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2024 22:08 (Korny1603987).
15 godina
Nosite li sat?

San martin tvornica ujutro radi san martine, iznenadili bi se za koga radi popodne i po noći =)

Dirty dosen
15 godina

e sad daj info, inače,  snu-snu....

Ju je je? Je ju je!
16 godina

Lutke za jašenje

4 godine
Nosite li sat?

Koji bi sat preporučili u rangu 500-1000 eura. Sat bi bio poklon za rođendan starom. Voli full metalne satove. Hvala unaprijed

22 mjeseca

Tissot,Certina,Hamilton,Mido,Seiko,Citizen,Bulova...itd.Sad ako bi bio kvarcni mehanizam onda blize 500,solarni/kvarcni(seiko,citizen) negdje između a automatik blize 1000

16 godina
Nosite li sat?

Mislim da te ovo nebi izulo iz cipela novčano a jako dobar je sat....zanemari bombastičan naslov naravno, nema veze s vezom

16 godina
robi995 kaže...

Koji bi sat preporučili u rangu 500-1000 eura. Sat bi bio poklon za rođendan starom. Voli full metalne satove. Hvala unaprijed

Kako odgovoriti na ovo?

Tko zna što ti tata voli? Kvarc, solar, automatic? Dress, dive, GMT, pilot, ...?

Možda baš ne voli neku marku iz nekog razloga?

A i raspon cijene raskošan.

U najboljem slučaju ćeš dobiti odgovore od ljudi koji bi oni sebi sat uzeli za tu cijenu.

Gledam te!
16 godina

Također, veličina sata.

16 godina

Baš te muče te veličine kolega 

Mene pak jebe datum na satovima bez povečala, ne vidim ih baš najbolje

15 godina

pa imaš "kiklope", bar Seiko na sve stavlja povećalo na datum...

Ju je je? Je ju je!
14 godina
Nosite li sat?

Uf, ja ta povećala ne mogu smisliti, jest da imaju funkciju za nekog tko slabo vidi ali su mi ko neki tumor na staklu.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
16 godina

Imam ih sa njima no seiko skx007timex reverse panda i oris ga nemaju. Što donedavno vidio sada nagađam 😁

16 godina

vidio, lijep sat, probat ću ga ugrabiti

16 godina
Nosite li sat?

Meni su baš ta povećala na satovima odbojna. Prvi inozemni sat koji sam kupio Invictu, neku kopiju dajver Rolexa, osim što sam mrzio zbog veličine od 40mm (preveliko), najgore mi je bilo vidjeti tu asimetriju na kristalu.

22 mjeseca
Nosite li sat?

Ja sam radi tog povećala odustao od seikovog alpinista,na slikama to i ne izgleda tako loše ali kad je sat na ruci samo mi na taj detalj bježi pogled.Reko prodavačici baš su ga usrali sa tim prozorom,na kaj se i ona odvalila smijat

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice