Sisa...k.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brodski Stupnik(Must see mjesto kraj Slavonskog Broda )
Otok Cres
Kaštela
Šilo na Krku,ima li jos neko sa krka osim mene i tionia
Ima! Ali, ja sam samo zaljubljenik u otok Krk, ali ga osjećam kao svoj drugi "rodni kraj". Odjsedam, odmaram i poslujem i ljeti i zimi isključivo u Krku, Vrbniku, Pinezićima,Šilu i ostalim divnim valama.
pinezicima???? he...aj kad budes tamo, javi pa da se nadjemo.... =D
Ja bih mogo biti tamo za tjedan dana: znak prepoznavanja(u odnosu na moj Avatar) : bijela kosa, crna brada(do 1 cm) i tirkizno zelena Škoda " Forman". To se ne može ne vidjeti! . A Sjećam se da sam odsjedao kod Gđe. Biserke u " Babinom Kuku" Ti to fakat znaš gdi je!? Parkiranje: kod groblja, naravno!
Mostar, jedan i jedini
hahahah...tebe mogu zvat komsija...
Okolica Varaždina(Svibovec)
ja sam isto iz Mostara >>> UM ' 94
Pa to te ja pitam...Što se sramiš, kad svatko zna, da kad prođeš Sračinec, dođeš u mjesto na otoku, poznatom po...dakle...jednoj od najboljih maškarada, jel`tako Pirate? A tek rivijera na Dravi!!!!
Šilo na Krku,ima li jos neko sa krka osim mene i tionia
Ima! Ali, ja sam samo zaljubljenik u otok Krk, ali ga osjećam kao svoj drugi "rodni kraj". Odjsedam, odmaram i poslujem i ljeti i zimi isključivo u Krku, Vrbniku, Pinezićima,Šilu i ostalim divnim valama.
pinezicima???? he...aj kad budes tamo, javi pa da se nadjemo.... =D
Ja bih mogo biti tamo za tjedan dana: znak prepoznavanja(u odnosu na moj Avatar) : bijela kosa, crna brada(do 1 cm) i tirkizno zelena Škoda " Forman". To se ne može ne vidjeti! . A Sjećam se da sam odsjedao kod Gđe. Biserke u " Babinom Kuku" Ti to fakat znaš gdi je!? Parkiranje: kod groblja, naravno!
he...pa znam ja di je to...ta slika je desno od plaze Jert....i to je nudisticka plaza.. ...e,sad...neznam di se ti kupas..al, eto, ako bude jos za kupanje, mozda se i nadjemo...al imam nesto u planu ic u Rijeku, pa onda nezz....
@žeto
daj se javi kad dodes u silo:D
Đakovo.
Pa to te ja pitam...Što se sramiš, kad svatko zna, da kad prođeš Sračinec, dođeš u mjesto na otoku, poznatom po...dakle...jednoj od najboljih maškarada, jel`tako Pirate? A tek rivijera na Dravi!!!!
Ma tako je....Znači bio si vec na maškarama i Svibovcu?
Kelemane's planet - delta quadrant
Majurec, malo mještasce pokraj Križevaca
Samobor
Rijeka :D
Dugo me bilo nije, ali živ sam i hvala Bogu...U Pinezićima još uvije bio nisam, al ću sigurno biti do polovice 9. mj.o.g. Glede naturist beach tamo, pojma nemam gdi je to, jer, ja sam oženjen i obiteljski tip(ha, ha, ha) i ne volim gledati...i raditi neprimjerene stvari za moje "pozne" godine.Lol...
Grobnik pokraj Rijeke. Za statistiku računaj Rijeka:)
Rešetari, naselje pokraj Nove Gradiške
tu smo onda blizu...
Međimurje...
Zagreb Istok (Dubrava)
Čakovec
tu smo onda blizu...
pa dajte ljudi ja sam iz Cernika pokraj Nove Gradiške... mogli bi se nekad naći...xD hehe
ej, kako si napravio to da bas dodje do posta?? hvala!
EDIT: skuzio ja, kliknes ono trajni link, i onda prekopiras URL...jelda??
uff..kako je dobro napravljen ovaj bugov forum, svaki put otkrijem nesto novo, svaka cast¨!!
Ja sam iz Kiseljaka blizu Sarajeva.
SISAK
Ima tu nekog iz Daruvara?