Koliko vam dnevno radi računalo?

poruka: 562
|
čitano: 93.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koliko vam dnevno radi računalo?

Uglavnom 16 sati... ipak za zgasim dok idem spavat, a ponekad ga ostavim i prek noći dok seedam...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
neaktivan

radi cijeli dan, navečer gasim i ujutro palim. iako nisam na njemu cijelo vrijeme :)

Manus manum lavat.
16 godina
neaktivan
Vicko kaže...

ako mi se 5 dana skida nesto preko torenta to ne znaci da 5 dana sjedim i gledam kako se skida...

hahahahahah Iznenađen Izlanuo se mislim stvarno...
16 godina

14-15 h dnevno , što zbog posla a što zbog igranja!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan

Ja neznam koliko dnevno ali pise na tcom-useru da sam na netu mjesecno 12 dana od 31 XD

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
neaktivan

od 7h u jutro do 24h pa ga stavim u stand by jedina ako nesto skidam onde je 0-24h

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

od 8h pa ga negdje u 2h ujutro stavim u stand by...uglavnom kasim ga mozda 1tjedno

17 godina
neaktivan

Od 10 ujutro pa negdje do 1-2 u noci.Znaci 15-16 sati a po potrebi i duze (seed...Namigiva)

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina

kad treba seedat 24/7... sad vidim na t-comovim stranicama da sam 26 dana imao otvoren komp Belji se... inače oko 14h po danu

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan

da i meni kad seed....heh   onda radi prek noci

17 godina
neaktivan

a ja da mogu bio bi 24/7/365(6)  al mater brani pa najvise oko 7-8 h max 10

Napojnica je ulaganje u buducnost
16 godina
protjeran

NON-STOP - 0/24h

xXx
16 godina

Maksimalno 4 sata.

16 godina
neaktivan

ovaj mjesec 17 dana i 19h Smijeh (po t-comu)

16 godina
neaktivan

ja ga nisam ugasil več 6 mjeseci

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

oko 12h

CPU: AMD Phenom II X4 940 BE 3.0GHZ OC 3.8GHZ CPU COOLER: THERMALTAKE MAXORB MBO: BIOSTAR TA790GX 128M, AMD790GX+SB750 VGA: Gainward Radeon HD4870 GS 1GB DDR5@ TURBO MODE RAM: 4GB(4X1) DDR 2 800MHZ HDD: WD 80GB + WD 320GB PSU: CHIEFTEC 750W TURBO SERIES
16 godina
neaktivan

Uglavnom kad sam doma,, pa otprilike negdje oko 10 sati na dan..nekad manje, a nekad viseIzlanuo se

16 godina
moderator
elvis again kaže...
Kad sam ja budan i on je :-)
 To je suviše perverzno.Cool
16 godina
neaktivan

do sam ja doma on radi =)

16 godina
neaktivan

Hmmm 5-7 sati

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh
16 godina
protjeran

puno, 10h na dan (nekad vise), jednom mi je radio 3 dana i 3 noci kad sam downloado dr. house 5 season Belji se

King of the South!
16 godina
neaktivan

cijelo vrijeme dok nisam u školi, a u zadnje vrijeme čak ne i po noći jer zuji

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
16 godina

4-5 sati

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD
16 godina
neaktivan

cca. 6 sati....ako nisam previše zaposlen...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
17 godina
neaktivan
N. Ohm kaže...

majku vam.... pa vi ste svi ludi ovisnici - kak vam sreća može bit informacija o vertex shaderu (jel tak) neke grafičke il čega god. pa kaj vi radite na tom kompu po cijele dane. dobro, ajde čast onima koji programiraju i misle nešt zaradit il web stranice i to. al vi svi ostali ovisnici o igrama... pa dajte malo ljudi izađite na zrak , vozite bicikl, razgovarajte s ženskama malo....

a de ne seri ti...i meni je cil dan upaljen comp  idjem u skolu i na treninge pa..nece cili dan visit za compm..sidin dnevno 4-5 h
Napojnica je ulaganje u buducnost
17 godina
odjavljen
El Maniachi kaže...
N. Ohm kaže...

majku vam.... pa vi ste svi ludi ovisnici - kak vam sreća može bit informacija o vertex shaderu (jel tak) neke grafičke il čega god. pa kaj vi radite na tom kompu po cijele dane. dobro, ajde čast onima koji programiraju i misle nešt zaradit il web stranice i to. al vi svi ostali ovisnici o igrama... pa dajte malo ljudi izađite na zrak , vozite bicikl, razgovarajte s ženskama malo....

a de ne seri ti...i meni je cil dan upaljen comp  idjem u skolu i na treninge pa..nece cili dan visit za compm..sidin dnevno 4-5 h
 Točno , ako je nekome komp upaljen 24/7 to ne znači da je i ta osoba na njemu 24/7
Gigabyte GA-M56S-S3//AMDx2 4000+@5600//cooler master hyper tx2//2x1gb DDR2//Sapphire hd4670+Accelero s2+120mm vent//2x160gb HDD
17 godina
protjeran

ak nisam na terenu nego u uredu onda sam na kompu dnevno 14-16 sati

8 na poslu i jos tolko skoro doma

(ne svaki dan)

vikendom me uglavnom nema ni doma ni na kompu...

ak sma na gradilištu onda sam na kompu nekih 6 sati

i komp radi tih 6-8 sati dnevno (prosjek)

www.ddoxy.blogspot.com
16 godina
neaktivan
elvis again kaže...
Kad sam ja budan i on je :-)
 potvrdujem Belji se
17 godina
neaktivan

e ja bome svojeg nisam ugasil 2 miseca, a na kompu provodim dosta vremena, na poslu 6 sati a kod kuće kako kad večinom u nočnim satima

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
16 godina
neaktivan

Provodim pred kompom 5 sati dnevno, to mi je nekakav prosjek. Sam komp je upaljen 10 sati dnevno, a zna se zalomit da kad nešto skidam bude upaljen i po tjedan dana. Ništa spetakularno Namigiva

Ništa ne ostavljaj nedvrš
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice