Uglavnom 16 sati... ipak za zgasim dok idem spavat, a ponekad ga ostavim i prek noći dok seedam...
radi cijeli dan, navečer gasim i ujutro palim. iako nisam na njemu cijelo vrijeme :)

14-15 h dnevno , što zbog posla a što zbog igranja!
Ja neznam koliko dnevno ali pise na tcom-useru da sam na netu mjesecno 12 dana od 31 XD
od 7h u jutro do 24h pa ga stavim u stand by jedina ako nesto skidam onde je 0-24h
od 8h pa ga negdje u 2h ujutro stavim u stand by...uglavnom kasim ga mozda 1tjedno
Od 10 ujutro pa negdje do 1-2 u noci.Znaci 15-16 sati a po potrebi i duze (seed...)
kad treba seedat 24/7... sad vidim na t-comovim stranicama da sam 26 dana imao otvoren komp ... inače oko 14h po danu
da i meni kad seed....heh onda radi prek noci
a ja da mogu bio bi 24/7/365(6) al mater brani pa najvise oko 7-8 h max 10
NON-STOP - 0/24h
Maksimalno 4 sata.
ovaj mjesec 17 dana i 19h (po t-comu)
ja ga nisam ugasil več 6 mjeseci
oko 12h
Uglavnom kad sam doma,, pa otprilike negdje oko 10 sati na dan..nekad manje, a nekad vise

do sam ja doma on radi =)
Hmmm 5-7 sati
puno, 10h na dan (nekad vise), jednom mi je radio 3 dana i 3 noci kad sam downloado dr. house 5 season
cijelo vrijeme dok nisam u školi, a u zadnje vrijeme čak ne i po noći jer zuji
4-5 sati
cca. 6 sati....ako nisam previše zaposlen...
majku vam.... pa vi ste svi ludi ovisnici - kak vam sreća može bit informacija o vertex shaderu (jel tak) neke grafičke il čega god. pa kaj vi radite na tom kompu po cijele dane. dobro, ajde čast onima koji programiraju i misle nešt zaradit il web stranice i to. al vi svi ostali ovisnici o igrama... pa dajte malo ljudi izađite na zrak , vozite bicikl, razgovarajte s ženskama malo....
majku vam.... pa vi ste svi ludi ovisnici - kak vam sreća može bit informacija o vertex shaderu (jel tak) neke grafičke il čega god. pa kaj vi radite na tom kompu po cijele dane. dobro, ajde čast onima koji programiraju i misle nešt zaradit il web stranice i to. al vi svi ostali ovisnici o igrama... pa dajte malo ljudi izađite na zrak , vozite bicikl, razgovarajte s ženskama malo....
ak nisam na terenu nego u uredu onda sam na kompu dnevno 14-16 sati
8 na poslu i jos tolko skoro doma
(ne svaki dan)
vikendom me uglavnom nema ni doma ni na kompu...
ak sma na gradilištu onda sam na kompu nekih 6 sati
i komp radi tih 6-8 sati dnevno (prosjek)

e ja bome svojeg nisam ugasil 2 miseca, a na kompu provodim dosta vremena, na poslu 6 sati a kod kuće kako kad večinom u nočnim satima
Provodim pred kompom 5 sati dnevno, to mi je nekakav prosjek. Sam komp je upaljen 10 sati dnevno, a zna se zalomit da kad nešto skidam bude upaljen i po tjedan dana. Ništa spetakularno