PC : 10h na dan
Laptop : 24/7, eventualno ga ugasim petkom/subotom preko noci.
otkad imam smartphone, 0
14 sati dnevno otprilike.
Jutro od 9 do 2-3 u noci.A nekad i cijeli tjedan
Moj je od ljeta ugašen par puta i to zbog nekih modifikacija ili zbog oc-anja.
Inače radi 24/7.
nevermind.
Nekad ga ostavim da skida torrente preko noći...Nema granice.
main komp radi od ujutro dok se probudim dok ne odem spavat
laptop radi cca 10 sati dnevno
komp na poslu mi dela stalno, sto radi posla, sto da mi skida torrente
Kako laptop izdrzi 24/7,to me zivo zanima jer oni imaju manji protok zraka...
eto sva sreća pa meni jedan ne glumi AP na drugom kraju stana već par godina. Ne sjećam se kad sam ga isključia, a star je 8 godina.
Mislim da bi se kod ovih losijih laptopa se sve stopilo unutra...
U prosjeku laptop 2-3 sata osim ako je iznimna situacija tada nekada i cijeli dan a router gasim preko noći osim ako nešto ne skidam...
PC konstantno radi , nikad ga ne gasim ,zbog torrenta ili defragmentacije.. zadnji puta je bio ugasen prije 3 tjedna kad je kroz noc nestalo struje :S
a laptop dok nekaj trebam za fax, trebam i njega.. znaci svaki dan punooo
U prosjeku 4-5h.
24-7. Gasim ga kad odem na ljetovanje.
Stavis ispod neki cooler...i stvar rijesena
komp radi 24 7 gasi se eventualno kad mijenjam hardver i kad testiram nesto, torrenti uvijek rade :D
Ni ne gasim ga, zadnji put je gašen kada sam prije par tjedana napajanje mjenjao.
Upaljen 15-16 sati dnevno. Gasim kad idem na spavanje.
kolko struje vam cica kad je 24/7 upaljen. mislim, ako imate neku mrcinu od hardvera dosta struje to trosi, kolko otprilike bude to u kn?
radi
;)
24/7, gasim ga samo kad odem nekud na više dana.. na računu ne osjetim, jer ne plaćam ja :DD
Nikad ga skroz ne gasim, samo u sleep po noći i kad sam na poslu, efektivno radi kakvih 5h dnevno..
Mogu reć' da moje radi non-stop efektno ali koristim ga 8 ura na poslu + 6 ura doma + ostatak je uvijeki neki download ili upload !
Tako da radi full 24/7 a iako je riječ o laptopu !
Ha ha a nije čudo da ostavite upaljenog znači da plačate skuplju struju! Uskoro će struja poskupit a nije vam sram to što vama mama i tata plaćaju režiju? I oni čekaju da crkne tvoj komp pa onda vam nebu htjeli kupit nov komp nego morate sami zaradit i steći odgovornost.
Po mome, radim na lapu 1-2 sata što je meni dosta, a nekad lani znao po osam sati i više na računalu sve dok nisam dobio račun za struju ali je ovaj puno uvečan za 50% pa sam promjenio običaj i onda sam pazio radi uštede i onda mi je račun došao na 6mj i to duplo manje plačam struju.
Razmislite, dali vam isplatite da ostavite upaljenog ili bolje da ugasite i štedite struju.
Komp vuče više struje i on negdje potegne do 750W! A na lapu puno manje i to solidnih 90W! Provjereno!
Ha ha a nije čudo da ostavite upaljenog znači da plačate skuplju struju! Uskoro će struja poskupit a nije vam sram to što vama mama i tata plaćaju režiju? I oni čekaju da crkne tvoj komp pa onda vam nebu htjeli kupit nov komp nego morate sami zaradit i steći odgovornost.
Po mome, radim na lapu 1-2 sata što je meni dosta, a nekad lani znao po osam sati i više na računalu sve dok nisam dobio račun za struju ali je ovaj puno uvečan za 50% pa sam promjenio običaj i onda sam pazio radi uštede i onda mi je račun došao na 6mj i to duplo manje plačam struju.
Razmislite, dali vam isplatite da ostavite upaljenog ili bolje da ugasite i štedite struju.
Komp vuče više struje i on negdje potegne do 750W! A na lapu puno manje i to solidnih 90W! Provjereno!
Na svu sreću svijeta ja sam u državi u kojoj se ne plaća struja, bar ne mi obični !
Samo 24 sata dnevno
12-13 sati svaki dan
ugasim ga ponekad. al stvarno rijetko