24 na dan i onda nakon 5 dana ga zgasim na cijelu noc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ujutru od 7 pa nevece do jedno 3 (nekih 20-ak sati) bez gasenja ili hibernacije.
Stari komp sa kojeg usput upravo tipkam tako radi vec 5 i po godina i nish mu nikada nije bilo :D
ja ga ugasim kada nemogu zaspati od zujanja ventilatora iz napajanja,
inace danom uvik, dok nocom ga znam ugasiti iz gore navedenih razloga
24/7/365
24/7/365
To ti je fakat zdravo,i za komp i za prasinu i za tvoje usi ..Ugasis ga jedan vikend i bit ce mu lakse i bit ce ti zahvalan
Od 9 ujutro do 22 navečer.
Razmislite o BOINC-u, koristi idle time od kompa za znanstvene kalkulacije... kada vam toliko radi komp a ne kroistite ga, pomozite znanosti:
Razmislite o BOINC-u, koristi idle time od kompa za znanstvene kalkulacije... kada vam toliko radi komp a ne kroistite ga, pomozite znanosti:
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/prikljucite-se-dobrotvornom-foldinghome-projektu/5971.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/prikljucite-se-dobrotvornom-foldinghome-projektu/5971.aspx
Znam ja za to nego podsjecam ...ionako je malo ljudi na BOINC topicu! Kompovi rade 24 sata i to jos zvijeri a za nista...
posto imam posebnu sobi ua komp, non stop, od kad je kupljen, sto ce reci 4 mjeseeca se nije gasio...
8-10 sati dnevno sad tijekom praznika s tim da ja nisam jedini kojki ga koristim(ne stoji upaljen bzvz nego radim na njemu dok je upaljen)
Prije je radio 3-4 sata na dan,no 1.8 sam nabavio flat i od tad radi nekih 10 sati na dan
Radi mi 5-8h na dan pošto na poslu mogu koristiti komp pa nemam potrebe toliko da mi radi kod kuće .
evo ja svoj nisam gasio ima 10 dana...i nastavljamo dalje...
12 sati minimalno,a znao je radit i mjesec dana bez prestanka.
Racunalo mi radi samo od 0-24h cijeli tjedan - Gasim ga samo u slučaju nužde: Grmljavina...
2h-6h a kad skidan sta zna do 15h
a gdje je tipka za gašenje?
cca. 12-tak sati ;)
covice pola vas ce bit slipo :)
covice pola vas ce bit slipo :)
Gle,negledamo mi u komp citavo to vrijeme nego komp downloada i slicne stvari a za to vrijeme mi radimo sasvim nesto drugo(cura,zena,dijete,setanje,kino,hebanje, itd,itd,itd.) Kuis?
A i ima pojedinaca koji bulje 24/0 i nikad se skinut sa njih,,(WOW manijaci itd)
Jasnije?
Moj komp spava kad i ja
Moj radi mjesec dana a torrent skida ko lud :D
Pa ga ugasim par sati (8 - 16 ) pa nastavlja... imam 1x12 cm i 3 x 8cm fan :D
napajanje ono smeće kinesko LC i nikad problema(400 w)
HDD 160 Giga
X1550 radeon
AMD athlon64 3000+
otprilike 10 sati moram ga gasit zato sto mi stara ne da da bude upaljen a i bude vruce u sobi
od ujutro kad se dignem do navecer kad idem lec ..(nemojte mislit da sam non stop na kompu :D )
na njemu priko dana budem max 2 sata
Ovisi o danu, prosječno 8 sati dnevno.
Ujutro oko 09:00 se probudim,stavit nesto skidati,surfam internetom,igram igre,odem na BUG forum ... Komp radi do 22:30-23:30,ovisno o tome koliko sam umoran... Nikada nista ne skidam po noci.
evo ovi mjesec točno 21 puni dan....
Radi prema potrebi,nekad se nešto skida kod mene a nekad kod sineka(on ima bolji komp pa za obradu nečega lakše je skinit direkt kod njega)Nekad samo gori bezveze,moj dobro grije al ne bu do zime bum ubacio još koji vent...