Koji webbrowser koristite?

poruka: 185
|
čitano: 32.720
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Koji webbrowser koristite?
glagoljica kaže...
koje bugove? ja s chromemom nisam imao problema. sve radi; sync, otvara ama baš sve stranice, dok drugi browseri baš i ne.

Često zaledi sve na yt-u,i zvuk štopa non stop...Sve sam živo ponovo sredio,i dodatke i ostalo,ali ništa,pa sam vratio Mozzilu,tko zna,možda je do moje preskromne konfiguracije,a jest sigurno {#}

Tech Geek or?
13 godina
protjeran

svakodnevno sam na youtube, konfa je žešća kao što sam ss-hotao na siteu prije i uspoređujem chrome i waterfox youtube se spotovi bolje vrte na chrome, manje čekam kad neki video gledam napreskokce da mi učita sredinu spota nakon što sam početak gledao samo par sekundi.

Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, a Olimp ga ima
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 18:11 (glagoljica).
15 godina
neaktivan
Koji webbrowser koristite?

IE9 i uskoro (nadam se) IE10.

13 godina
neaktivan
ba2033 kaže...

IE9 i uskoro (nadam se) IE10.

evo i ja sam sad samo na IE9, nemam nista vise instalirano na pc-u.

Nego da vas pitam, jel zna neko di mogu naci adblock za IE9???

13 godina
protjeran
mislim da dobar ad block za ie9 ne postoji. to mu je velik minus uz trzanje dok surfaš i često puta ne pamti lozinke da te automatki logira na neki forum bez da klikaš kockicu za pass i user nakon što klikneš bookmarks.
Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, a Olimp ga ima
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice