Sada trenutno posjedujem: Nokia Lumia 610 Black i iPhone 3GS 16gb.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sony ericsson j108i cedar :)
Nabavio sam si Lumiu 710. Nebo i zemlja nasuprot Arc S-u. (nije Android za mene... -.-)
Zadovoljan i sa jednim i sa drugim uredajem :)

Galaxy Mini provided by T-com.
Moj prvi smartphone i zasad je ok. Slijedeći će sigurno imat barem 4" ekran, to mi nekak izgleda taman.
Htc One X i Samsung Galaxy Mini.
Zadovoljan i sa jednim i sa drugim uredajem :)
Ispricavam se na off topicu, ali moram pitat.
Sta pobogu radis sa 80 GB memorije na mobitelu?
HTC Explorer i Nokia C3-00 btw.prodajem Nokiu,ako ima zainteresiranih,PM. :)
Nokiu 6700S sa Symbianom S60, ne znam šta je unutra, 600mhz ARM čini mi se, 128 megi mislim, itd.
http://www.gsmarena.com/nokia_6700_slide-3035.php
tipkovnica odlična, slide radi super i nakon 2g raubanja, kamera vrlo dobra 5mpx CZeiss itd..
Smeta me premalen ekran za ikakav browse dugotrajniji po webu, kao i to što nema wifi.
Drugo sve mi odlično paše jer između ostalog imam pretinac točno veličine tog moba između dva prednja sica, tj. iza ručne, u autu, stavim ga - ne pleše, i mrakača. Možemo na put, izlazak, bilo di. Idiotski razlog za + ali čovjeka veseli između drugih dobrih osobina, iako je već polako metuzalem.
HTC Touch Pro (aka Raphael) - nakon par godina korištenja i dalje ima sve funkcije i aplikacije koje mi trebaju. baterija traje 3-5 dana (nisam neki heavy user, tu i tamo).
jedino da je težak, je, osjeti ga se poprilično (ali ako treba nekoga kamenom u glavu isto može poslužiti u nedostatku kamena
S3 plavi 16GB + 32microSD
Nokiu 5130 XpressMusic(razgovor/SMS, muzika) sa 16GB memorijskom koji me sluze vise od 3 godine i Nokiu 6210 Navigator (za slikanje i snimanje)

Ma nije 80 gb, nego je 70 i nesto sitno ;)
A vidi snimanje full hd videa uzima pun kufer kod gs3, onda stavim par filmova ili citave sezone nekog animea odnosno serije, 100- flac pjesmi, nekad mi sluzi za skidanje torenta.A da ti ne govorim o gameloft igrama, pa 2 gb mi je nova samo :). Vjeruj brzo se to napuni ;)

iPhone 4S 16GB
iP3Gs <3
Samsung Galaxy S II 16GB
Ma nije 80 gb, nego je 70 i nesto sitno ;)
A vidi snimanje full hd videa uzima pun kufer kod gs3, onda stavim par filmova ili citave sezone nekog animea odnosno serije, 100- flac pjesmi, nekad mi sluzi za skidanje torenta.A da ti ne govorim o gameloft igrama, pa 2 gb mi je nova samo :). Vjeruj brzo se to napuni ;)
A znam, tako je i meni s videima, ogromni :)
Kuzim te uglavnom
LP :)

od danas ponosni vlasnik Xperie U.
Samsung Galaxy S3 I9300 plavi 32GB.
Glavni mob - iPhone 4S 16GB
U slucaju nuzde - Samsung Nexus S
HTC Wildfire S..
Sony Ericsson k850i ali namjeravam uzeti sebi ili Xperia Arc ili iPhone 3g
Xperia X10, evo vec 4 mjeseca. Jos jednu godinu, pa cu vidit sta dalje, najvjerovatnije opet Sony.
Sony Ericsson K510i - star k'o Biblija, ali još uvijek radi, T - Mobile, bonovi...
Sony Ericsson W205 - VIP, pretplata...
Sony Ericsson W100i - T - Mobile, bonovi...
iPhone 3GS - trenutno ne koristim, dobiven na poklon pred nekoliko mjeseci, još uvijek zapakiran, ali nije na prodaju, krenut će u uporabu kad nabavim ova dva dolje napisana...
U planu su Samsung Galaxy Advance i novi iPhone 5 kad izađe...
ALCATEL OT-710
Broj trenutno na VIP-u
Samsung Galaxy Ace 2