Na zahodu, uvijek su mi pri ruci xd
P.S. nije mi se dalo slikat šolju
Na zahodu, uvijek su mi pri ruci xd
P.S. nije mi se dalo slikat šolju
Na polici iznad monitora, uvijek pri ruci.
sve starije brojeve uvijek poklonim onima koji nemaju novaca za kupnju Buga.
Bug tako ima više čitatelja a ipak sam nekome pomogao.
Ne čuvam ih. Recikliram ih.
nemam ih bas...puno...ali u sobi uglavnom...;)
Na tavanu jer ih se nakupilo od 1995. godine od kada ih kupujem(+Mreze +Enteri).
A slike da potvrde ?
Imam jedan "rezervni" krevet u sobi pa su razbacani po njemu.
Eto da se pohvalim da i ja imam br. 1....Bilo bi dobro kada bi stare brojeve poceli dobivatu u elektronskom formatu na BUG DVD-ima jer nemam mjesta za njih, a otac ih kupuje od prvog broja-zakleti BUG-ovac....
Ne kupujem BUG-ove, ali PC Chipove skladištim u radnoj sobi (gdje je komp)
136 - xxx
Ovdje kraj PC-a
Ja svoju kolekciju bugova držim sve u compu.A sad neznam jeli se mislli na novine ako se misli na novine onda u ladici.
Na polici u sobi.
U sobi na polici...aktivno ih kupujem od broja 100...zadnji broj koji imam je 194, 195 nismo još kupili...
ah, a ga redovno kupujem samo od 120-og broja, ugl. svi su na polici zajedno s knjigama po brojevima poslagani
Ja Bug-ove drzim u svojoj sobi, izmedju ostalog stoje razbacani kao i sve drugo, ali znam gdje mi se svaki nalaze... a cd-ovi od BUG-ova mi se nalaze kod compa u posebnom plasticnom stalku....
Ja imam kojih tridesetak brojeva i držim ih u ormariću.
...bug kupujem od 1999. godine, većinu nakon što ih pročitam dajem prijateljima.
Do sada imam na polici samo 6 brojeva, sa meni posebno zanimljivim temama...
imam ja.....haha....
ja ih skupljam jakkkoooo dugooo....svi su mi brojevi po tavanu, to bi trebao jedan dan sve poslozit po podu i slikat, i sliku poslat u bug.....hh...
Kolekcija je u ormaru, izvan utjecaja vlage i sunca, pri optimalnoj prosjecnoj godisnjoj temperaturi od 22,5 °C, trenutno ziva i zdrava, iako mnogo puta ugrozene egzistencije... Bas moj ormar sa casopisima bi netko htio za krpice :S
Imam sve od prvog pa negdje do pedesetog broja, nakon toga se znalo dogodit da zafali koji broj... Ali popunit cu jednom i te praznine, koliko god mi govorili da to sve treba pobacat i da je zastarjelo...
Koliko sam ga uspio uhvatit, eto i prvi broj, nazalost kako su poredani kronoloski taj je broj na dnu tesko pristupacne kolone... Naravno u ormaru mora stajati i kolac (prva slika), jer bi se od takve tezine polica raspala samo tako...
Kolekcija Bug se drži u polici za knjige
BUG Kolekciju drzim kod supruge u ormaru xD Ozb...