XP vindovzi i ad hoc/ap wifi setup

poruka: 4
|
čitano: 1.232
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Prvo pozdrav svima!

Imam nepremostivi problem, barem sto se tice mog znajna o kompjuterima, stoga bi zamolio sve koji nesto znaju o tome za malo pomoci...

Pomorac sam i na brodovima su sve isti umrezeni PC sa Windows XP SP3 programom.

Svi ti PC imaju LAN internet.

Na zadnjem brodu sam imao u kancelariji WIFI adapter spojen na PC i preko Connectify-ja sherao taj internet sebi na androida (s3).

Posto je to radilo i bilo napravljeno od neznam koga nisam obracao paznju na setup i inastalirane programe...

...i dosao na novi brod i ovdje toga nije bilo.

Instalirao sam drivere wifi adaptera i Connectify program za sheranje ali jedino sto sam mogao dobiti jest ad hoc wifi mreza na koju se nemogu spojiti sa androidom. iphone 4 i 5 se spajaju bez problema.

trazio sam po netu odgovor i nasao da je AP wifi nemoguce napraviti na xp prozorima i ja bi ovdje definitivno odustao da nisam vidio da to zaista RADI.

Zato Vas svih molim za pomoc jer je moje znanje limitirano.

Dali mi fali koji program ili treba nesto negdje kliknut, neznam...

Unaprijed hvala svima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: XP vindovzi i ad hoc/ap wifi setup

Pozdrav

Davno sam bio na XP no probaj s programom mHotspot http://www.mhotspot.com/  na win7/8 vrlo dobar program

Lp

13 godina

moja prastara xperia sa miui romom se moze spajat na adhoc mreze dok sa tvornickim romom to nije moguce. uvjek kao opciju imas da ti spojis svoj wifi router a za podesavanje je dovoljno najosnovnije znanje o mrezama

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala svima.

evo rjeseno.

znao sam da treba nes kliknut...

cak netreba ni connectify ni nista.adapter ima i utility-ma sve potrebno za AP wifi.

radi ko metak.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice