Windows Mobile 6.1

poruka: 5
|
čitano: 1.772
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Windows Mobile 6.1

Možete li mi pomoći, kad se spojim na svoj ruter preko mobitela i krenem na internet bude mi samo ovakva slika kao i na kompjuteru kad odem slučajno na neku stranicu, a da se nisam konektirao na internet. To se isto dešava i na Android mobitelu od mog tate. Stvarno neznam kako da idem na internet preko mobitela. Radi se o SE Xperia x1 i LG Optimus me p350. Molim admine ako već ovakva tema postoji da mi pokažu jer se ne snalazim baš dobro na forumima

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Windows Mobile 6.1

Evo slike

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows Mobile 6.1

Šta?
Ne kužim ništa..

Tebi na Android i WM mobitelu ne radi internet kad si spojen na ruter?

A na kompjuteru radi koji je spojen žično?

Imaš laptop ili bilo što osim mobitela da probaš WiFi?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Windows Mobile 6.1

Neznam kako da objasnim. Znači bio sam na kablu na kompu i povezivo se direktno na internet, prebacio sam se na onaj USB i sad se moram konektirat na ruter, pa na internet, a preko moba neznam kako da se spojim na internet, platio sam to da imam wlan il kako se to zove za spajanje preko WIfi  na kompu/laptopu. Ista stvar je na laptopu, prvo ruter, onda na internet, ali neznam kako da se spojim tako i preko moba, ja se spojim na svoj ruter, ali neznam kako da se spojim onda poslije na internet

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows Mobile 6.1

Na laptopu ili kompjuteru se spoji na router, a zatim odi na postavke. 192.168.1.x 

Umjesto x brojka, ne znam koja za tvoj ruter.

Zatim stavi na vise mogucih konekcija(spojenih uredjaja, u biti) i spremi postavke.

Trebao bi onda moci i mobitelom!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice