Možete li mi pomoći, kad se spojim na svoj ruter preko mobitela i krenem na internet bude mi samo ovakva slika kao i na kompjuteru kad odem slučajno na neku stranicu, a da se nisam konektirao na internet. To se isto dešava i na Android mobitelu od mog tate. Stvarno neznam kako da idem na internet preko mobitela. Radi se o SE Xperia x1 i LG Optimus me p350. Molim admine ako već ovakva tema postoji da mi pokažu jer se ne snalazim baš dobro na forumima
Windows Mobile 6.1
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.772
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo slike
Šta?
Ne kužim ništa..
Tebi na Android i WM mobitelu ne radi internet kad si spojen na ruter?
A na kompjuteru radi koji je spojen žično?
Imaš laptop ili bilo što osim mobitela da probaš WiFi?
Neznam kako da objasnim. Znači bio sam na kablu na kompu i povezivo se direktno na internet, prebacio sam se na onaj USB i sad se moram konektirat na ruter, pa na internet, a preko moba neznam kako da se spojim na internet, platio sam to da imam wlan il kako se to zove za spajanje preko WIfi na kompu/laptopu. Ista stvar je na laptopu, prvo ruter, onda na internet, ali neznam kako da se spojim tako i preko moba, ja se spojim na svoj ruter, ali neznam kako da se spojim onda poslije na internet
Na laptopu ili kompjuteru se spoji na router, a zatim odi na postavke. 192.168.1.x
Umjesto x brojka, ne znam koja za tvoj ruter.
Zatim stavi na vise mogucih konekcija(spojenih uredjaja, u biti) i spremi postavke.
Trebao bi onda moci i mobitelom!