Vodafone mobile connect kartica na mobitel?

poruka: 13
|
čitano: 8.370
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vodafone mobile connect kartica na mobitel???

naime posjedujem vip vodafone mobile connect kartcu(spaja se prek pcmcia-onaj siroki,na laptopu) i u njoj je simkartica...

eh sad posto imam htc diamond koji podrzava 3g i sve ostale internet bedastoce jel bi ja mogao ubacit tu karticu u svoj diamond(simkartica je jednake velinice pasu 100%) i surfat fino prek diamonda sa 3g-omSmijeh

jel treba pin za tu karticu,jel je ona zakljucana samo na jedan uredaj(mozda nebi radila kad bi je ubacio u diamond)ili bi se to dalo nekak slozit??

eXtreme overclocker
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vodafone mobile connect kartica na mobitel???

Možeš ubacit u mob, treba pin ali si ga dobio s vodafoneovim paketom..

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vodafone mobile connect kartica na mobitel???

kao shto kolega veli, pin si dobio sa Vipovim VMC paketom.

kartica nije zakljuchana na jedan uređaj i inache se mozhe koristiti na bilo kojem laptopu...

ali daj mi objasni sljedece, nisam bash izgleda shvatio;

ti zhelish staviti sim karticu u mobitel ili sim karticu + pcmcia karticu? (ne znam kolko je ovo drugo moguce i/ili potrebno ako ti mobac ima sve kaj velish)

jer ako zhelish staviti sim karticu, jel onda izvadish svoju postojecu ili imash kakav dodatan utor?

koliko znam te su kartice od tih VMC paketa samo za data prijenos ili sam u krivu?

btw, di si nabavil HTC i kolko te doshel? (ak se smije znat?) Smijeh

www.hcl.hr
17 godina
neaktivan
manki kaže...

kao shto kolega veli, pin si dobio sa Vipovim VMC paketom.

kartica nije zakljuchana na jedan uređaj i inache se mozhe koristiti na bilo kojem laptopu...

ali daj mi objasni sljedece, nisam bash izgleda shvatio;

ti zhelish staviti sim karticu u mobitel ili sim karticu + pcmcia karticu? (ne znam kolko je ovo drugo moguce i/ili potrebno ako ti mobac ima sve kaj velish)

jer ako zhelish staviti sim karticu, jel onda izvadish svoju postojecu ili imash kakav dodatan utor?

koliko znam te su kartice od tih VMC paketa samo za data prijenos ili sam u krivu?

btw, di si nabavil HTC i kolko te doshel? (ak se smije znat?) Smijeh

to je kartica od firme..pa pin neznam....ja zelim sam sim karticu..nejde cijela u htc ;)

nabavio u njemackoj 550€ s tim da je to bilo prije 9mjeseci ;)

eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan
i jel se moze saznat pin??

mozda nekak u laptopu ili da je ubacim u diamonda i tam nekak saznam pin??
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
benko kaže...

naime posjedujem vip vodafone mobile connect kartcu(spaja se prek pcmcia-onaj siroki,na laptopu) i u njoj je simkartica...

eh sad posto imam htc diamond koji podrzava 3g i sve ostale internet bedastoce jel bi ja mogao ubacit tu karticu u svoj diamond(simkartica je jednake velinice pasu 100%) i surfat fino prek diamonda sa 3g-omSmijeh

jel treba pin za tu karticu,jel je ona zakljucana samo na jedan uredaj(mozda nebi radila kad bi je ubacio u diamond)ili bi se to dalo nekak slozit??

naravno da mozes koristiti,jedino je pitanje jel tvoj mob otkljucan?

ta vip-ova sim-kartica nema pin i nije uopce zakljucana,jedino sto trebas napraviti je nova pristupna tocka u internet-postavkama na tvom mob-u.

u tim postavkama uneses i onu lozinku ako koristis popust preko carnet-a (ako ne,onda zanemari ovo)

kao browsera ti preporucujem operu mini koji je potpuno besplatan,a podrzava skoro svaki mob (http://www.opera.com/mini/)

e da,ako zelis koristiti 3g onda prebaci mob iz gsm na umts-mrezu (isto negdje u postavkama)

17 godina
neaktivan
ajitam kaže...
benko kaže...

naravno da mozes koristiti,jedino je pitanje jel tvoj mob otkljucan?

ta vip-ova sim-kartica nema pin i nije uopce zakljucana,jedino sto trebas napraviti je nova pristupna tocka u internet-postavkama na tvom mob-u.

u tim postavkama uneses i onu lozinku ako koristis popust preko carnet-a (ako ne,onda zanemari ovo)

kao browsera ti preporucujem operu mini koji je potpuno besplatan,a podrzava skoro svaki mob (http://www.opera.com/mini/)

e da,ako zelis koristiti 3g onda prebaci mob iz gsm na umts-mrezu (isto negdje u postavkama)

mob je otkljucan,kako napravit novu pristupnu tocku na mobu(wm 6.1)?? nemam carnet popust....

a za browser koristim operu ali ne mini,malo bolju ;)

eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
benko kaže...

mob je otkljucan,kako napravit novu pristupnu tocku na mobu(wm 6.1)?? nemam carnet popust....

a za browser koristim operu ali ne mini,malo bolju ;)

Ne razumijem se u win mobile kao u symbiane,al otidi na "connection settings wizard",tamo u polje "access point name (APN)" unesi data.vip.hr,a polja username,password i domain ostavi prazna.

U postavkama tvog browsera,pod standardnom pristupnom tockom izaberi upravo tu novu koju si napravio.

Meni je opera mini bolja jer prikazuje web-stranice onako kako bi ih vidio na obicnom kompu,jedino sto joj nedostaje flash.

17 godina
neaktivan

hvala svima, radi Cool

presretan sam :)

3g za dabe Smijeh

eXtreme overclocker
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 17:05 (benko).
16 godina
neaktivan

Može li Vodafone mobile connect SIM kartica raditi i na otključanom Sony Erricsonu W580i?

Kad umetnem karticu u mobitel javlja mi se poruka "Umetnite ispravnu SIM karticu". Je li moguće da je to zbog toga što je uređaj prije bio kodiran na T-Mobile?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Poz. Da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdje jer je slično. Imam otključani Samsung Galaxy Trend pa me interesira dali mogu unutra staviti podatkovnu karticu od T-mobile. Pitam to jer sam čuo da se može oštetiti mobitel ( nešto kao izgori vjerojatno matična ? ). Poz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

o bože koje nebuloze, jedino što neće radit to su pozivi tj cim ti nekog nazoves poziv ce bit prekinut i to je sve, sms i internet ce radit. ja imam vipovu data karticu u mobu preko godine dana i sve radi onako kako bi i trebalo radit.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Možda tebi je nebuloza ali meni sasvim sigurno nije. Da sam to znao nebi ni postavljao pitanje. Svejedno hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice