Tcom problem s 10mbita

poruka: 11
|
čitano: 2.202
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Tcom problem s 10mbita

Ajd mi vi recite nesto.. zanima me vase misljenje

znaci prije vise od mj dana sam stavio 10mbit.. ona 2 mj besplatno.. i ugl radilo je super. do neki dan.. bez greske, i ikakvih prekidanja... 

i neki dan poslije nevremena je pocelo stekat.. prekida vezu cesto, itd..maxtv,, net .. ugl dosao serviser. vidio nesto tu.. kaze kao da su kablovi preslabi za 10mbita..posto net uzme 10.. maxtv 4... i telefon jos nesto.. ¸

i lik mi vrati na 4 .dok je kod njih u centrali jos 10 ostalo.. lol..

ugl ne zelim 4. zelim 10.. ako je mj dana radilo dobro. zasto bi sad stekalo. jel ima smisla? mislim da lik nema pojma 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tcom problem s 10mbita

Kako ti on vrati na 4 a u centrali ostalo 10?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Tcom problem s 10mbita

nemam pojma. nisam bio kuci tada..brat je bio a on nema pojma. on mu je rekao samo da smo povecali brzinu.. i onda je lik rekao kao da su kablovi slabi za 10.. i smanji je na 4.. .. ugl nervira me to.. pogotovo sto je ostalo 10 tamo. i sad kad prodje 2 mj. placao bi 10 a dobio 4 :D .. koji idioti su to..a kad treba nesto uradit, onda ih nema 5 dana 

17 godina
neaktivan
Tcom problem s 10mbita

Vjerojatno su kilavi jer je besplatno. Inače Tcom ima odličnu korisničku podršku (to je ono što plaćaš extra u odnosu na ostale provajdere)

Nemoj se zivcirat 4 a 10 isti k, nećeš streamat full hd nego hd, big deal. Ali ako misliš to ostaviti dulje od ta 2 mjeseca dosađuj im nek riješe to. ako je radilo nekad mora radit opet.

0 1 hvala 0
14 godina
Glamdring kaže...

Vjerojatno su kilavi jer je besplatno. Inače Tcom ima odličnu korisničku podršku (to je ono što plaćaš extra u odnosu na ostale provajdere)

Nemoj se zivcirat 4 a 10 isti k, nećeš streamat full hd nego hd, big deal. Ali ako misliš to ostaviti dulje od ta 2 mjeseca dosađuj im nek riješe to. ako je radilo nekad mora radit opet.

vidi ,nije mi problem to..brzina, skidanje itd.. mi ne igra ulogu...

problem je sto u kuci imam jos 3 kompa. koji su stalno spojeni,..  kad igram quakelive,, cim netko ode na yt, ping skace ko blesav... neigrivo. dodje mi da pocupam sve kablove koliko se nazivciram... s 10mbita je bilo savrseno.. nema laga. mnogo znaci...zelim 10.. ne zelim 4.. ako je nemoguce, onda jbg. probat cu otic dalje..

mene samo zanima. kako je moguce da je 10mbita radilo bez problema vise od mj dana... znaci bez ijednog prekida...savrseno... i onda lik dodje i kaze da su slabi kablovi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 16:45 (exer1234).
14 godina
Tcom problem s 10mbita

speed test pokazuje da sad nemam ni punih 4mbita :D .. jao

0 0 hvala 0
15 godina
Tcom problem s 10mbita
Možda rade nešto na centrali,ja bi radije da nam dignu upload na min 1mbit ili lijepih 2mbita.nekad je optima imala onu turbo opciju na određeno vrijeme.ima fora da si sam resetiraš ruter tokom dana random na više puta.tako su kompi prebacilina drugu paricu i dobivao je kasnije punu brzinu.šupski ali efektivnopa vidi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ma frendovima radi normalno...dok sam cuo od par ljudi da je i njima stekalo dan poslije nevremena..

evo sad mi susjed kaze, on je radio prije kao serviser za tcom.. da taj lik koji sad radi, prije je cuvao ovce, i sad je serviser :D ne zna spojit 2 zice... ugl nist cudno. neposobni su. to je stvar.... 

17 godina
odjavljen
Tcom problem s 10mbita

Kaže lik koji je u toj firmi dobio otkaz za lika koji tamo još uvijek radi, zanimljivo.

Postanjem ovdje nečeš ništa riješiti. Zovi njihovu korisničku podršku. Ako su oni naparvili sve, moguće da imaš lošu kućnu instalaciju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
XXX kaže...

Kaže lik koji je u toj firmi dobio otkaz za lika koji tamo još uvijek radi, zanimljivo.

Postanjem ovdje nečeš ništa riješiti. Zovi njihovu korisničku podršku. Ako su oni naparvili sve, moguće da imaš lošu kućnu instalaciju...

nije dobio otkaz, nego je otvorio svoju firmu ; . to mi je susjed..  lik zna..  kaze da zna dosta takvih slucajeva.. cak i njegovom bratu isto tako. dok nije nazvao,i zaprijetio da ce se prebacit na drugog operatera, odmah su mu stavili 10mbit... gamad

moguce da imam losu instalaciju.ali ajd mi reci. zar nebi onda odmah od pocetka stekalo.a ne poslije 40 dana? 

14 godina
Tcom problem s 10mbita

znam da necu nista postici .ali zovem ih, saljem poruke po fejsu. prave se grbavi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice