Sa T-coma na Metronet?!

poruka: 8
|
čitano: 5.489
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sa T-coma na Metronet?!

Situacija je sljedeca...

Dobio sam danas doista dobru ponudu od Metroneta (Vinkovci) za optiku, a kako do sada imam i tel i MaxTV i ADSl preko t-coma interesira me da li netko ima kakvih iskustava sa prelaskom.

Svi ugovori su mi kod t-coma istekli, a naravno računi podivljali, a najvise me brine, s obzirom da bi ostao na MaxTV-u, a jedino prenio ADSL i telefoniju na Metronet, da li ce to uredno raditi, odn. da li uopce T-com pruza uslugu samo MaxTV-a?

Da li ima netko dakle sličnih iskustava i da li su im racuni za telefon ostali u granicama, smanjili se, povecali?!

Kako je sa tehničkom podrskom kod metroneta i izlaskom na teren ako ima nekih problema?

Hvala svima!

5 Glas za T-com
16 Glas za Metronet

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sa T-coma na Metronet?!

Prelaskom na Metronet internet ne mozes zadrzati max tv, ali mozes uzeti od Bnet-a total tv, ista stvar kao max tv samo preko satelita, dode nekih 80kn mjesecno.

i koja je to logika metroneta da se siri na vinkovce i to optikom a u rijeci gamad ne pruza ni adsl

TD za glupost

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sa T-coma na Metronet?!

Da li za Bnet treba ona satelitska oprema?

Tanjur na korvu i sl?

0 0 hvala 0
17 godina
Sa T-coma na Metronet?!

Ja sam na Metronetu (tripleplay, optika, zg) i stvarno nemam zamjerki na net, radi bez problema.

TV je ok, nije bas najj. Telefon radi bez greske...

Ja bas prelazim u suprotnom smjeru od tebe jer se selim. Veselim se jedino mozda boljoj tv usluzi, netu bas i ne :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sa T-coma na Metronet?!

Sjećam se kad je metronet došao pa prodavao linkove ispod cijene... nije ni čudo što su ušli u multimilijunske dugove s Škegrom...

još kad se javio onaj Trampuš...lik koji se nije prao i smrdio je na kilometar...a odjednom ima neku Belgijsku firmu i kao postao

je poslovni-ekonomski strateg i da će on kupiti Metronet.. a po newsgrupama je pisao da će osnovati prvu zasebnu WLAN

infrastrukturu po cijelom Zagrebu (radilo bi na određenoj frekvenciji)....

buahhahaha

bolje ostani na T-comu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sa T-coma na Metronet?!
C_Davor kaže...

Da li za Bnet treba ona satelitska oprema?

Tanjur na korvu i sl?

Da

TD za glupost
17 godina
neaktivan
Sa T-coma na Metronet?!

Nakon svega, jos sam u vecoj dilemi :D

0 0 hvala 0
14 godina
Sa T-coma na Metronet?!
Kao firma smo prešli s T-Coma na Metronet i iskustva su samo pozitivna u svakom pogledu, od službe za korisnike, tehničke podrške do fleksibilnosti s njihove strane. Pravi preporod, usluga je kvalitetna a dobivamo brzine malo veće od ugovorenih.
Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice