T-com problemi

poruka: 17
|
čitano: 4.812
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-com=govn**.. savjeti

ukratko cu Vam pojasniti situaciju u kojoj se nalazimo a nemamo sluha od strane T-com-a glede interneta (a i ostalog).
Ugovori koji su potpisani sa njima su potpisani na brzinu do 4Mbps, te brzine smo imali do prije nekoliko mjeseci
kada je T-com doveo jos "hrpu" novih korisnika i pospajao ih na postojecu infrastrukturu za koji nema uvijeta.
Tu nastaju problemi poput ucestalog pucanja veza. Zalili smo se T-comu i oni su nam rekli da nam ne mogu pomoci
i da ako zelimo jedino sta nam mogu ponuditi je eventualni raskid ugovora, jer se oni ne mogu drzati dogovorenog.
Najveca "tragedija" je ta sta nam opticki kabl prolazi pored kuce (ceste) nekoliko metara od nas. Dovođenje optickog
kabla bilo bi jedno od rijesenja, ali oni nemaju interesa za takvo nesto. Brzine su smanjili na 0.5- 1.6 Mbps, jer nam

tako ne puca veza.

sad je moje pitanje, kaj da napravimo ja i susjedi (u 100m 10-15priljucaka)

koji ce mi kujac FLAT sa tim magicnim brzinama!?"!#

na koji nacin dobit barem 4,5,6,7,8+ Mbps? (ne mislim samo na T.com, vec opcenito)

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
T-com=govn**.. savjeti

Mislim da jedino što bi "dirnulo" u t-com bi bilo da cijeli tvoj kvart/mjesto raskine ugovor. Ali opet što 10-15 korisnika nekome poput t-coma.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: T-com=govn**.. savjeti
mb_fak_team kaže...

ukratko cu Vam pojasniti situaciju u kojoj se nalazimo a nemamo sluha od strane T-com-a glede interneta (a i ostalog).
Ugovori koji su potpisani sa njima su potpisani na brzinu do 4Mbps, te brzine smo imali do prije nekoliko mjeseci
kada je T-com doveo jos "hrpu" novih korisnika i pospajao ih na postojecu infrastrukturu za koji nema uvijeta.
Tu nastaju problemi poput ucestalog pucanja veza. Zalili smo se T-comu i oni su nam rekli da nam ne mogu pomoci
i da ako zelimo jedino sta nam mogu ponuditi je eventualni raskid ugovora, jer se oni ne mogu drzati dogovorenog.
Najveca "tragedija" je ta sta nam opticki kabl prolazi pored kuce (ceste) nekoliko metara od nas. Dovođenje optickog
kabla bilo bi jedno od rijesenja, ali oni nemaju interesa za takvo nesto. Brzine su smanjili na 0.5- 1.6 Mbps, jer nam

tako ne puca veza.

sad je moje pitanje, kaj da napravimo ja i susjedi (u 100m 10-15priljucaka)

koji ce mi kujac FLAT sa tim magicnim brzinama!?"!#

na koji nacin dobit barem 4,5,6,7,8+ Mbps? (ne mislim samo na T.com, vec opcenito)

da se vas 10-15 skupi i lijepo ih tuži vrlo lako bi pala njihova izvedenica ugovora u kojoj ti garantiraju "DO" 4Mbit pa kobajagi može i 200 kbs.

šipak !

to kod suda ne prolazi jer su formirali ugovor koji kao takav ne može proći na kugli zemaljskoj.

nije problem što ste vi potpisali zakonski neodrživ ugovor pa sad vam prodaju foru da možete raskinuti ugovor (na vašu štetu, naravno).

da sad ne objašnjavam, postoje nekakve pravne norme kojih se svi moraju pri sastavljanju ugovora pridržavati i niste VI krivi što ste potpisali nezakonski sročen tekst ugovora.

17 godina
neaktivan
T-com=govn**.. savjeti

A ipak ima nešto što bi ih jako 'dirnulo' u tvom slučaju. Kada bi, npr. neki nepoznati bager 'slučajno' kopao na trasi svjetlovoda. Kod nas sve više treba koristiti starozavjetne mudrosti jer izgleda da gamad samo to razumije. Oko za oko, zub za zub, odnosno u tvom slučaju ako meni nećete dati korektnu uslugu, nećete ni drugima. 

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
Moj PC  
9 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
T-com=govn**.. savjeti

{#}OPTIMA FTW{#}

karamba!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 20:35 (Omega_vu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
T-com=govn**.. savjeti

prvo se zali njima na feisu, pa na email, pa ih zovi, pa odi u tcentar... i onda kad nista ne uspije prebaci se na drugog ISP-a.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
T-com=govn**.. savjeti

To ti njima nista ne znaci jer ipak,oni ce prodavat i dalje svoju maglu onima koji su malo manje obrazovani sto se tice IT svijeta i slicno.Ono sto daju po reklamama HDD-ove,Kamere i dildace to su sve gluposti za malu djecu jer samo primamljuju druge i onda zapravo ti ljudi vide kakvu su pogresku napravili,zato je najbolje se raspitati okolo ,a ne glavom od zid kao neki ljudi pa kud pukne da pukne.Mislim da taj T-com nece jos dugo biti na tako visokom mjestu kao sada,bude to sve doslo na vidjelo,nadajmo se! {#}

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crypto kaže...

To ti njima nista ne znaci jer ipak,oni ce prodavat i dalje svoju maglu onima koji su malo manje obrazovani sto se tice IT svijeta i slicno.Ono sto daju po reklamama HDD-ove,Kamere i dildace to su sve gluposti za malu djecu jer samo primamljuju druge i onda zapravo ti ljudi vide kakvu su pogresku napravili,zato je najbolje se raspitati okolo ,a ne glavom od zid kao neki ljudi pa kud pukne da pukne.Mislim da taj T-com nece jos dugo biti na tako visokom mjestu kao sada,bude to sve doslo na vidjelo,nadajmo se!  {#}

HAHHAHAHAHAHA  {#}  {#}

16 godina
T-com=govn**.. savjeti

Pa di je tu problem ako si potpisao ugovor u kojem piše brzina do 4Mbps,ja imam 1.6 Mbps već 4g i nikako da naraste na 4Mbps.

Znam da su govna...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 20:58 (Anti-fa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...

A ipak ima nešto što bi ih jako 'dirnulo' u tvom slučaju. Kada bi, npr. neki nepoznati bager 'slučajno' kopao na trasi svjetlovoda. Kod nas sve više treba koristiti starozavjetne mudrosti jer izgleda da gamad samo to razumije. Oko za oko, zub za zub, odnosno u tvom slučaju ako meni nećete dati korektnu uslugu, nećete ni drugima.

haha, prijatelju, radio susjed halu za kamione (također i ta firma pored mene ima velike probleme s int.), poceli decki kopat bagerima za temelje... kad za pola sata dojurili neki luđaci s kombijem (kak su znali?!) i poceli vikat da ce presjec kabl od interneta...fora je u tome sta nitko nikada iz T-coma nije pitao susjeda dal smije po pola njegove parcele vuć glavni vod od interneta i to na dubini na nekim mjestima manjoj od 80cm.. pa si sad ti misli da imam parcelu od 500m2 i da ti po polovice iste bez pitanja povuku kabl od int. na dubini manjoj od 80cm... tak da nemees nist tu gradit.. ono WTF??

edit. zaboravi sam napisat, da susjed nije ni imao poima da tud ide kabl dok mu ovi nisu rekli...

Anti-fa 

-> problem je u toma sta smo mi imali  4Mbit, a sad vise nemamo !

samo da jos pitam, prelaskom na optimu / iskon/ bnet ili sl. dal ih oni mogu stisnut da poprave situaciju?

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 21:55 (mb_fak_team).
17 godina
protjeran
T-com=govn**.. savjeti

bakar se može fino prodati !

nadam se da smo se razumjeli.

onda će morati preći na optiku

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Anti-fa kaže...

Pa di je tu problem ako si potpisao ugovor u kojem piše brzina do 4Mbps,ja imam 1.6 Mbps već 4g i nikako da naraste na 4Mbps.

Znam da su govna...

meni prvi put u pet godina nešto sporiji net.

kadli ja išo testirat a ono 2.1 Mbit al upload je ostao i dalje "kvalitetan" {#}

“Will a drop hit my nose when it begins to rain in the park?”
17 godina
T-com problemi

Mislim da tužba ne bi prošla, jer nema T-com nekakve diletante koji sastavljaju i smišljaju ugovore, nego pravnu službu koja dobro odvagne što može proći, a što ne na sudu. Prevelika su oni firma da bi se blamirali po sudovima.

Mislim da ipak treba ići s pritužbama putem njihove stranice na Fejsu, pa mailovi, SZK..., a ako ništa ne pomaže, prelazak na alternativnog operatera (ako je dostupan).

Ostali davatelji usluge mogu dati bolju brzinu samo ako imaju vlastitu infrastrukturu. Što se tiče svjetlovoda, ako se ne varam HAKOM je ograničio pružanje te usluge T-comu na 1000 priključaka po županiji, sve dok ne budu dozvolili da njihovu infrastrukturu koriste i druge kompanije. 

Nažalost bojim se da će to neko vrijeme kočiti razvoj dotične tehnologije. Nije baš ni T-com lud ulagati pare u svjetlovode, pa to onda iznajmljivat po nekim smiješnim cijenama konkurenciji. No, vidjet ćemo što će se događati u budućnosti... :(

Čekaj magarče da trava naraste! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: T-com problemi
Alan Ford kaže...

Mislim da tužba ne bi prošla, jer nema T-com nekakve diletante koji sastavljaju i smišljaju ugovore, nego pravnu službu koja dobro odvagne što može proći, a što ne na sudu. Prevelika su oni firma da bi se blamirali po sudovima.

Mislim da ipak treba ići s pritužbama putem njihove stranice na Fejsu, pa mailovi, SZK..., a ako ništa ne pomaže, prelazak na alternativnog operatera (ako je dostupan).

Ostali davatelji usluge mogu dati bolju brzinu samo ako imaju vlastitu infrastrukturu. Što se tiče svjetlovoda, ako se ne varam HAKOM je ograničio pružanje te usluge T-comu na 1000 priključaka po županiji, sve dok ne budu dozvolili da njihovu infrastrukturu koriste i druge kompanije.

Nažalost bojim se da će to neko vrijeme kočiti razvoj dotične tehnologije. Nije baš ni T-com lud ulagati pare u svjetlovode, pa to onda iznajmljivat po nekim smiješnim cijenama konkurenciji. No, vidjet ćemo što će se događati u budućnosti... :(

Čekaj magarče da trava naraste! :)

I taman kad je bila vijest "T-HT ulaže milijardu kuna u optiku" ja bio sretan mozda i mi budemo imali postene brzine kad ono za par mjeseci kazu da od toga ipak nece nis biti :((

15 godina
neaktivan
RE: T-com problemi
TedWilliams kaže...

I taman kad je bila vijest "T-HT ulaže milijardu kuna u optiku" ja bio sretan mozda i mi budemo imali postene brzine kad ono za par mjeseci kazu da od toga ipak nece nis biti :((

Ma glupi HAKOM neda da t-com koristi samo za sebe {#} a onda nema za nikoga..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 13:33 (Zvjerkan).
15 godina
T-com problemi

kakva su to sad sranja da ako T-com plati strukturu da mora i drugim operaterima davat da ju koriste? Isto ko da ja sad sebi napravim kucu i neko drugi u njoj oce zivit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
T-com problemi

da ne otvram novu temu,kad odem na tcom user, sve ok i odem ispis po mjesecima,imam sve za tekući i prošli mjesec,ali vise nemam za sve mjesece kao sto sam imao prije tj od kad sam korisnik.u cem je problem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice