T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.100.718
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: T-Com Internet

dupli post slucajno :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 11:49 (p1k1p).
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Prije par dana sam dobio obavijest da će mi mijenjat ruter, koji su sad ruteri u optjecaju kod T-Coma ako netko zna i jel rade ok?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 11:07 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
veki22 kaže...

Prije par dana sam dobio obavijest da će mi mijenjat ruter (dofurat će ga dostava), koji su sad ruteri u optjecaju kod T-Coma ako netko zna i jel rade ok?

Meni mijenjali neki dan, rekli da im je ovo najnoviji speedport w 724v, radi ok

10 godina

Frend isto ga dobio kže da je zvijer. Hvata wifi signal tamo gdje prije nije mogao. Ti su inaće u DT-u već neko vrijeme u optjecaju. Sad mi je pomalo i žao što sam radi jeftinije usluge prešao na Iskon.

14 godina
T-Com Internet

pozz drustvo sta triba t-comu za povecanje brzine 7 dana??

tako su mi rekli kada sam podnio zahtjev da je rok 7 dana WTF!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
crosshair kaže...

u slucaju da ti mijenjaju modem ,da

battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
neaktivan
crosshair kaže...

Ako ti prvo treba stići novu router, onda prvo ide to. Onda ide dizanje brzine. U roku od 3 dana nakon podnošenja zahtjeva došao je HP Express s routerom (u sredini je bio jednodnevni praznik) i onda je uslijedio vikend, a nakon toga su digli brzinu. Ukupno 6 dana.

Ako već imaš router, a onda si uletio u dane blagdana, a i oni imaju svoj redoslijed odrađivanja posla... Strpi se.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 18:15 (BudalastoStvorenje).
13 godina
T-Com Internet

Prije pet minuta sam zvao SZK za aktivaciju Turbo 50 i evo već aktivirano 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

pa iman moden vec odavno i vdsl2 na 30mbit pa sam ih zva ako mogu imati vecu brzinu za iste pare zasto ne jel tako??

14 godina
T-Com Internet

ma kakvi opet ih zvao i kazu da je rok 7 dana za turbo opciju da aktiviraju a danas isto jedan momak iz moga mista podnio zahtjev za brzinu isto su mu bili rekli ali njemu su ukljucili kroz sat vremena 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

Meni je također aktiviran taj turbo50 prije nekoliko dana (nakon što sam koristio onu brzinu 30mbps), ali mi na speedtestu dolazi samo 39mbps DL, 10,3UL i ping 15ms. Ne žalim se, jer plačam isto koa i 30mbps, ali me malo muči kaj ne ide do 50 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Prije pet minuta sam zvao SZK za aktivaciju Turbo 50 i evo već aktivirano 

Nemam namjeru biti zločest, ali baš sam se pitao tko će na Uskrs potegnuti tu temu ili se barem žaliti da mu DANAS nisu dignuli brzinu.

E, ljud moji...

11 godina
neaktivan
crosshair kaže...

pa iman moden vec odavno i vdsl2 na 30mbit pa sam ih zva ako mogu imati vecu brzinu za iste pare zasto ne jel tako??

Da. Nemam ja ništa protiv da ti imaš 50 megabita, samo je danas Uskrs, sutra je Uskrsni ponedjeljak, a oba dana su blagdani. Kad prođu, slobodno ih opet nazovi i pitaj. Mada vidim da nekima uspjeva dignuti brzinu putem SZK u nedjelju na Uskrs. :-)

11 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Meni je također aktiviran taj turbo50 prije nekoliko dana (nakon što sam koristio onu brzinu 30mbps), ali mi na speedtestu dolazi samo 39mbps DL, 10,3UL i ping 15ms. Ne žalim se, jer plačam isto koa i 30mbps, ali me malo muči kaj ne ide do 50 

Moj susjed ima 38 Mbit/s, a ja 30, koliko sam i tražio. Očito je 38 maksimum na toj žici. Moj ZTE router pokazuje također max moguću brzinu oko 38 Mbit/s, tako da ostajem na 30. Prezadovoljan sam nakon 4/0,5.

10 godina
neaktivan

Ja sam prvu aktivaciju i svaku promjenu(a bilo ih je 3-4) cekao izmedju 20 i 30 minuta.. Nikad duze..

15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Jel za ove turbo opcije se dodatno plaća 10kn za svakih 10Mbit/s? I jel to dostupno svugdje il samo u određenim uvjetima? Živim u selu pa neznam jel mogu više od 4Mbita/s uzeti. I kako je ping u online igrama?

Nothing is true, Everything is permitted!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
10kn su ti sve brzine..
17 godina

10kn se plaća da li uzeo 50Mbps ili 10Mbps. Sve ovisi koliko tvoja parica dopušta, ping je bolji na vdsl-u. 

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
T-Com Internet

Od danas mi se počelo dešavati da nakon svakog reboota PC-a nemam net (wifi uredno radi na lapu i mobu). Moram restartati router (speedport w 274v) i tek onda proradi. Ima li tko slična iskustva s tim routerom?

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Stiglo https://www.hrvatskitelekom.hr/magenta1

Što to znaći za mene kada mi parica ne dopušta veću brzinu, a spominje se opticki internet?

15 godina
Kresimir4 kaže...

Stiglo https://www.hrvatskitelekom.hr/magenta1

Što to znaći za mene kada mi parica ne dopušta veću brzinu, a spominje se opticki internet?

Taman gledam... Ovo je isto ko MaxObitelj ili tako neki paket, lol

10 godina
protjeran

Pitao baš za internet pošto mi parica ne dopušta više, kaže mi ulaskom bi ostvario najvecu mogucu brzinu, a već imam najvecu mogucu brzinu... Što ja od ove silne ponude mogu iskoristiti?

edit: Ni optika mi nije dostupna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 13:28 (Kresimir4).
15 godina
T-Com Internet

Nema vajde od ovog'... Starog bika bi prodavali pod tele. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
T-Com Internet

Evo obavio prelazak sa tcoma na iskon. Sve je rješeno u roku 3 tjedna, za sad sve radi u najboljem redu (jučer me aktivirali u podne). Sad me zanima sljedeće, da li sam dužan vratiti router tcomu, tj. da li će me oni to tražiti il im trebam sam poslati router natrag? Ne želim plaćati kasnije nekakve cifre za njihov uređaj ako ne trebam..

0 0 hvala 0
15 godina

Nazovi szk i pitaj. Besplatno je. 0800 9000.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
T-Com Internet

Ja sam nekidan zatražio povećanje brzine sa 30 na 50 Mbit/s. Rekao mi agent da mi linija podržava tu brzinu. Maloprije testirao brzinu da vidim jesu li povećali, kad ono ista brzina. Zazovem službu za korisnike da vidim u kojoj je fazi realizacija usluge. Oni kažu da je povećanje napravljeno. Na pitanje zašto je onda ista brzina, kaže mi ona da je to OK brzina za ultra 40 paket, i da imam ultra 50 ali ovo ostatak zauzme telefon i maxtv.

0 0 hvala 0
16 godina
maxi kaže...

Ja sam nekidan zatražio povećanje brzine sa 30 na 50 Mbit/s. Rekao mi agent da mi linija podržava tu brzinu. Maloprije testirao brzinu da vidim jesu li povećali, kad ono ista brzina. Zazovem službu za korisnike da vidim u kojoj je fazi realizacija usluge. Oni kažu da je povećanje napravljeno. Na pitanje zašto je onda ista brzina, kaže mi ona da je to OK brzina za ultra 40 paket, i da imam ultra 50 ali ovo ostatak zauzme telefon i maxtv.

ako zelis biti siguran da li su ti povecali brzinu pogledaj u routeru koliko je pušteno

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ima li T-Com isto ono smanjivanje brzine nakon sto potrosis odredjeni limit kao kod Bneta? Evo ja skoro uzeo Bnet i u zadnji cas sam srecom saznao za to smanjivanje brzine, ne znam da li Vip internet isto ima to ali Bnet mi vise nikako nije opcija. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rafinja kaže...

Ima li T-Com isto ono smanjivanje brzine nakon sto potrosis odredjeni limit kao kod Bneta? Evo ja skoro uzeo Bnet i u zadnji cas sam srecom saznao za to smanjivanje brzine, ne znam da li Vip internet isto ima to ali Bnet mi vise nikako nije opcija. 

Tcom ne smanjuje. A što se tiče VIPa, oni isto smanjuju.

15 godina

Meni pise 49449 kBit/s a ukljucen turbo40 dal je to u redu il..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice