Upute kako doc do skrivenog izbirnika za napravit update, tu je i link za DB di su svi FW.
Preporucam kad se modem nadogradi napravit factory restart i pustit ga da iz ACS-a pokupi konfiguraciju iznova.

Hvala na pomoći i na linku.. Kako mi je geografski položaj pogodan za testiranje bilo bi interesantno probati kako je sa FW 0.38. U skaldu sa linkom za update, moj naklon grčkim bogovima, sada je i u praksi potvrđena poslovica, da su putevi gospodnji i informatike ne predvidivi.
Jedno pitanje. Koliko sam uz pomoć google prevoditelja uspio skontati da za svaki restart rutera (reset, nestanak struje i sl.) morati će se ponavljati radnje od 5 do 7? Međutim, hvala na ovom linku jer je ovaj ruter bio crna zona do sada.
Imam najmanju brzinu bez turbo paketa i danas slucajno upalim speed test i vidim 20mbit-a
http://www.speedtest.net/my-result/5164155696
Ovo je neka greška ili će tako biti i dalje?
Evo, ista stvar i kod mene. Nadajmo se da će tako ostati.
-
Speeddport.. treći pokušaj da se ugradi, na žalost bez uspjeha. Ne može se reći da si t-com nije dao truda vezano za pokušaje da se speedport instalira, dolazili su tri puta, istina ničim izazvani jer je do tog dana sve bilo u najboljem redu. Recimo da je to dio napretka, riješavanje bugs i različitih ne komptibilnosti. Ne možemo tvrditi da je router ne kvalitetan i da nije donekle normalno da postoje problemi kod masovne promjene tehnologija, tako smo mi vjerovatno po nekom Murphy's law došli na red ..
Što znamo:
Kada se je već dogodila tolika tlaka oko zamjene routera, volio bi znati dali je netko imao takav slučaj i da li ga je uspio riješiti, a volio bi dobiti i svoj telefon jer smo bez njega??
Murphy's law: Anything is possible if you don't know what you are talking about.
UPUTE KAKO DOČI DO ADMIN PRISTUPA ZA SPEEDPORT W724V
1. Preko ovog linka se logirate u modem
http://speedport.ip/engineer/html/dsl.html
2. Idite na INTERNET / DYNAMIC DNS , stavite kvačicu na Use dynamic DNS i sljedeče postavke:
Provider : No-IP.com
Domain : stavite bilo šta
Username : & (rm /tmp/hiddenpageRO) #
Password : stavite bilo šta
Stisnite SAVE.
Maknite kvačicu sa Use Dynamic DNS i to je to.
3. Preko ovog linka pristupate admin dijelu modema
http://speedport.ip/html/engineer/gmenu.htm
Ako nemate rubriku CONFIGURATION stisnite Apply i pojavit če se.
Nakon gašenja modema morate ponovit postupak ako želite admin pristup.
4. Ako želite samo pregledati status veze, margine itd. onda napravite 1 i 3 korak, najjednostavnije ih je stavit u bookmark
Link na firmware za ovaj modem https://www.dropbox.com/sh/v96bsynwj382pdt/AAAyJaHOTxmqMq0cQSYT2kTxa .
Stavio sam 038 verziju , jedina promjena koju vidim je da više nema status opcije tako da sam po lozinku za logiranje morao prošet 6 metara do modema i 6 metara natrag ...
Što to znači za prosječnog korisnika?
Što to znači za prosječnog korisnika?
Upravo tako. Ne kontam što je HT tražio a da HAKOM nije popustio. Daj nam cjelovitu informaciju.
da, al ako je moguće samo uzmi više
Koliko bi mjesecno morao vise placati ako bi brzinu sa 5 Mbps povecao na 10?
E hvala
Jos nesto,mojem frendu u gradu brzina skidanja dode do 4mb/s,dok je meni max 500kb/s. Zvao sam T-com i rekli su da mi max mogu povecati brzinu na 10mbps. To iskljucivo ovisi o udaljenosti od centrale ili?
E hvala
Jos nesto,mojem frendu u gradu brzina skidanja dode do 4mb/s,dok je meni max 500kb/s.
Pa to je ista brzina.
E hvala
Jos nesto,mojem frendu u gradu brzina skidanja dode do 4mb/s,dok je meni max 500kb/s. Zvao sam T-com i rekli su da mi max mogu povecati brzinu na 10mbps. To iskljucivo ovisi o udaljenosti od centrale ili?
Tvoj frend ima 30mbps onda, dok ti imaš 4mbps.
4Mbps = 500KBps
Zeznuto je jer ti se brzina mjeri u megaBIT-ima, dok ti browser mjeri u megaBAJT-ima.
E hvala
Tvoj frend ima 30mbps onda, dok ti imaš 4mbps.
4Mbps = 500KBps
Zeznuto je jer ti se brzina mjeri u megaBIT-ima, dok ti browser mjeri u megaBAJT-ima.
ili u prijevodu 1B = 8 bitova
Ne znam dali je ovo samo "fancy way" da ti natrpaju svoj newsletter, ili će biti stvarno neke nove pogodnosti. Worth a try.
Ne znam dali je ovo samo "fancy way" da ti natrpaju svoj newsletter, ili će biti stvarno neke nove pogodnosti.
Gamad. Nedam emajl!
Ne znam dali je ovo samo "fancy way" da ti natrpaju svoj newsletter, ili će biti stvarno neke nove pogodnosti. Worth a try.
Ako sam dobro skužio, odnosi se samo na pogodnosti u Webshopu. Akcije na uređaje i slično.
Neki dan su mi uveli optiku, uglavnom paket sa 100 Mbit/s down, samo me zanima zasto mi je na stolnom brzina skoro 100 Mbit a na laptopu do 20 Mbit (koristeci sve moguce speed testove), jel to mozda jer je wifi kartica na prijenosnom ogranicena brzinom ili sto? Dell prijenosnik je u pitanju sa Dell Wireless 1705 802.11b/g/n (2.4GHZ) , a router je ZTE 931 VII, nekako mi to cudno jer nije tolko star prijenostnik.
Možda je samo potrebno instalirati najnoviji wireless module driver sa Dellove stranice za taj prijenosnik.
Optikalija još nije došla u Županju :(
Ne kužim u čemu je stvar, Vrpolje(selce malo) kod Šibenika ima optiku, a Županja ne lol