T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.115.372
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
T-Com Internet

Moze bit da ovisi sto imas sad.

Kad je tek pocela ta magenta akcija meni su rekli da se produzuje ugovor, al mozda jer sam ja na xs paketu a magenta mi ispada jos skuplja nego xs (pa stoga nisam ni presao na magentu) al tad mi je receno da ide nova UO na 24 mjeseca. Htio sam u biti samo da mi sve bude na jednom racunu a sve sto imam sad ostane isto, a na magenti em bi mi trio poskupio, em bi dobio novu UO.

0 0 hvala 0
15 godina
T-Com Internet

ovako, da vas pitam ovdje

imam situaciju da kod cure doma, tu kod nje živim, nakon dobivanja novog rutera (onaj uski bijeli što stoji okomito) prije kojih par mjeseci je brzina povišena sa 4,5 mb na 25 mb, bez ikakve obavijesti sa njihove strane

sve je uredno radilo i nije bilo nikakvih problema sa netom, pucanja i slično 

no primjetio sam da u zadnjih par dana brzina nije onakva kakava je bila prije, tj spuštena je sa 25 mb na 13mb, isto tako bez ikakve obavijesti

provjerio na laptopu svom i na mobitelu putem speedtest stranice i aplikacije 

ruter nisam probao restartati jer sumnjam da bi to nekako pomoglo u tome da se brzina vrati na staro, no probat ću i tu opciju

ima još tko da ima tako situaciju  ??
malo mi je bezveze da smanje brzinu bez ikakve obavijesti, isto tako i za povečanje, ali to sam nekako povezao sa novim ruterom pa reko možda on da je bolji protok podataka

nažalost pošto to nije moja kuća, ne mogu ja tu nešto puno napraviti, jer da internet glasi na mene sigurno bi ih već zvao da pitam što se događa

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ovisno o tome što uzimate u magenti. Za magentu morate imati najmanje MAX2L ili MAX3M. Dakle ako imate MAX2S, MAX3S (ili XS) mora se napraviti promjena paketa u jedan od paketa koji se može spajati u magentu i tu najčešće ide nova UO kod promjene (ali zato možete dobiti 50kn popusta). Ako već imate paket koji može u magentu, nema produljenja. Također produljenje UO ide i ako uzimate neki od maxtv paketa za 9kn, ali u tom slučaju ide nova UO samo po tom programskom paketu a ne po cijeloj usluzi (dakle penali za raskid su samo 9kn puta broj mjeseci do isteka UO). 

@matija656 Ti si prebačen na VDSL i sad ti je osnovna (besplatna) brzina 20mbit. Očito si imao nekakvih smetnji, restartaj router pa će se popraviti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 18:55 (wAlpha).

0 0 hvala 2
14 godina
T-Com Internet

*

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 19:34 (McSimon).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: T-Com Internet

Još kad bi sa tim brzim internetima doznao o čarima printscreena ili Snipping Toola...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
matija656 kaže...
malo mi je bezveze da smanje brzinu bez ikakve obavijesti, isto tako i za povečanje, ali to sam nekako povezao sa novim ruterom pa reko možda on da je bolji protok podataka

Trebas stavit podatke parice da se vidi sto se dogadja.

McSimon kaže...

Prvi put u životu da imam veći upload nego download...

Cim imas toliki upload znaci da si blizu, sto opet znaci da ti download nemoze bit toliko mali jer da nesto nevalja. Osim ako download nisi opteretio necim pa stoga krivi rezultati.

14 godina
odjavljen
matija656 kaže...

ovako, da vas pitam ovdje

imam situaciju da kod cure doma, tu kod nje živim, nakon dobivanja novog rutera (onaj uski bijeli što stoji okomito) prije kojih par mjeseci je brzina povišena sa 4,5 mb na 25 mb, bez ikakve obavijesti sa njihove strane

sve je uredno radilo i nije bilo nikakvih problema sa netom, pucanja i slično 

no primjetio sam da u zadnjih par dana brzina nije onakva kakava je bila prije, tj spuštena je sa 25 mb na 13mb, isto tako bez ikakve obavijesti

provjerio na laptopu svom i na mobitelu putem speedtest stranice i aplikacije 

ruter nisam probao restartati jer sumnjam da bi to nekako pomoglo u tome da se brzina vrati na staro, no probat ću i tu opciju

ima još tko da ima tako situaciju  ??

nažalost pošto to nije moja kuća, ne mogu ja tu nešto puno napraviti, jer da internet glasi na mene sigurno bi ih već zvao da pitam što se događa

ZTE? Cura ima VDSL?

Imao sam sličnih trenutaka, brzina mi je bila 50/10, no na par dana je bila oko 13/10(rezovi sa Speedtest.net-a). Oni su mi rekli da napravim test brzine preko njihovog sajta. Ne brini se, nisu ti je smanjili, ali bilo bi dobro da pitaš zašto su ti je povećali.

Jel dobivaš veći račun?

15 godina
Dex.pwn kaže...

ZTE? Cura ima VDSL?

Imao sam sličnih trenutaka, brzina mi je bila 50/10, no na par dana je bila oko 13/10(rezovi sa Speedtest.net-a). Oni su mi rekli da napravim test brzine preko njihovog sajta. Ne brini se, nisu ti je smanjili, ali bilo bi dobro da pitaš zašto su ti je povećali.

Jel dobivaš veći račun?

ruter je zte da, vjerujem da cura ima VDSL, jer kažem kako je došao novi ruter brzina je otišla gore

probao sam restartat ruter, nakon toga  brzina je skočila sa 13mb na 20 mb, dakle kako bi morala i bit

mjereno na speedtest stranici i na t-com stranici za mjerenje brzine

i računi ne dolaze ništa drugačiji nego li prije, kako smo plačali prije tako plačamo i sada

dakle s obzirom da su računi isti kao i prije, a brzina je 20mb, onda spadam u onaj dio ljudi (vjerujem da je večina) koji ima brzinu 20mb po standardnoj cijeni

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
14 godina
odjavljen
matija656 kaže...
Dex.pwn kaže...

ZTE? Cura ima VDSL?

Jel dobivaš veći račun?

ruter je zte da, vjerujem da cura ima VDSL, jer kažem kako je došao novi ruter brzina je otišla gore

probao sam restartat ruter, nakon toga  brzina je skočila sa 13mb na 20 mb, dakle kako bi morala i bit

mjereno na speedtest stranici i na t-com stranici za mjerenje brzine

i računi ne dolaze ništa drugačiji nego li prije, kako smo plačali prije tako plačamo i sada

dakle s obzirom da su računi isti kao i prije, a brzina je 20mb, onda spadam u onaj dio ljudi (vjerujem da je večina) koji ima brzinu 20mb po standardnoj cijeni

Da, to je VDSL. Samo što moj net ima još i paket neki Turbo+ 50, tako nekako. Nemaš brige ;)

9 godina
I meni su prije par mjeseci digli brzinu, al su prije zvali jel ocu 10mbit umjesto 4 za 10kn vise mjesecno, i nakon tog je doso novi ruter i za 2 dana su bez najave digli s 10 na 30mbit :D

0 0 hvala 0
17 godina

Ako koga zanima što je unutar FTTC ormarića

https://s14.postimg.org/bc718da0v/IMG_20161013_100310.jpg

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
Ag008 kaže...

Bakar dokle oko seže. :D Gdje su osigurači?? :D

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina

Ja radim kao prodajni predstavnik u t-comu,pa ako koga zanimaju ponuda neka mi se slobodno javi,optika ili bakar nebitno

0996206823

LP

16 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
Ag008 kaže...

Pa desno su na regleti od dslam-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 22:32 (.delboy).
15 godina
.delboy kaže...
Mr. Fugitive kaže...
Ag008 kaže...

Je, na svakoj desetoj...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
Mr. Fugitive kaže...
.delboy kaže...
Mr. Fugitive kaže...
Ag008 kaže...

Je, na svakoj desetoj...

A čemu služe ti osigurači? Pa kaj može 220V prodrjet kroz ruter/telefon pa u DSLAM?

16 godina
odjavljen

220V, udari groma, padanje visokonaponskih linija na telefonske... Jeftinije je staviti te osigurace nego kupovati novu DSLAM karticu ili cijeli DSLAM ako bas nemaju srece.

Iznenadio bi se sto su sve ljudi sposobni prikaciti na telefonsku liniju... Nije me samo jednom zdrmalo jer je neki vrli elektricar zeznuo nesto u stanu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ima tko malo više informacija o max2 XS paketu, zanima me kolika je konačna cijena (vidim svakakve cijene po netu) i što on sve obuhvaća? Trenutno imam max2 s bez ugovorne obveze

I koji je najbolji način za ugovoriti taj paket, jer navodno to ne može svatko imati

0 0 hvala 0
12 godina

max2 xs ide za starije od 65 ako se ne varam...ako imas recimo dedu na kojeg glasi tel. linija onda mozes to skemijat :) naravno ako nisi pod ugovorom

13 godina
neaktivan
No, to je promo 60 di se taj paket kombinira, ali XS se moze dobit i ovako ako idete kod drugog operatera pa da vas se zadrui, onda se xs kombinira sa svim i svacim i popustima.
Tako da se MAX3 moze dobit za 260 kn sa no limit pozivima s fiksne, maxtv sa sportskim i hbo na 24 mj i 30 Mbita neta.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
10 godina
PC - stručnjak kaže...
Tako da se MAX3 moze dobit za 260 kn sa no limit pozivima s fiksne, maxtv sa sportskim i hbo na 24 mj i 30 Mbita neta.

Ovako nesto ja imam za 50, al islo je preko prodajnog, al sam imo samo 6mj hbo.

10 godina
TIR669 kaže...
Wontay kaže...
Budes vidio na iducem racunu. Brzina 10 I 20 se vise ne naplacuje ali je odlican nacin za provuc novi ugovor.

Je poznato otkad ovo vrijedi, ovaj mjesec ili sljedeći? Na webu im je i dalje stara ponuda sa nadoplatom za sve iznad 4.

I mene zanima.....

10 godina
wAlpha kaže...
TIR669 kaže...
Wontay kaže...
Budes vidio na iducem racunu. Brzina 10 I 20 se vise ne naplacuje ali je odlican nacin za provuc novi ugovor.

Je poznato otkad ovo vrijedi, ovaj mjesec ili sljedeći? Na webu im je i dalje stara ponuda sa nadoplatom za sve iznad 4.

Ajmo opet, ako si na adsl-u 4mbit je besplatna a 10mbit se plaća. Ako si na vdsl-u 20mbit je besplatna a sve ostalo se placa.

Znači ništa od povecanja. Plati 10 kuna pa povecaj. A i oni sa tom brzinom od 2-4mbit...Pa to nema nigdje. Da je osnovna od 5-10 mbit, pa ajde nekako...al od 2-4mbit...

10 godina
5-10mbps kod nas ne moze biti nikako. Pogotovo jer dosta korisnika jedva ima 5mbps a kamo li 10mbps.

0 0 hvala 0
15 godina
T-Com Internet

Nisam mislio na tonego im je fora, tra la la budemo vam bespatno povečali brzinu i dobiješ max 2 na dvije godine

0 0 hvala 0
15 godina
T-Com Internet

XS paketi su za zadržavanje korisnika, tražio sam povoljniju ponudu kao dugogodišnji korisnik i nisam dobio ništa što mi je zanimljivo, otišao u T Centar i tražio isključenje svih usluga , potpisao zahtjev za isključenje iduči dan. Došao sam doma, nazvao prodaju na 08009000 i pitao šta je s mojim zahtjevom , i onda je krenula priča: pa zašto bi, pa zato što ste skupi a drugi su jeftiniji,  prespojit ču vas, bla bla  i ponudili mi paket za 100 kn manje. Riješeno uz rizik gubitka broja ali tko danas koristi fiksni.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

Ja radim kao prodajni predstavnik u t-comu,pa ako koga zanimaju ponuda neka mi se slobodno javi,optika ili bakar nebitno

0996206823

LP

Jel mu se netko javljao ? I kako je prošlo ?

15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Jel ima tko od vas smetnje u zadnjih par dana?

Meni je počela pucat veza jučer navečer ali možda tri put (rekao bi čovjek, pada kiša, vlaga je u zraku, pa ajde, nije strašno, bit će bolje...), al danas grozno, najmanje 20 puta je pukla veza u cijelom danu, nema neki vremenski interval, pukne, pa se vrati, pa sat vremena ništa, pa opet, a zna puknut, pa se vrati, pa pukne za 2 min opet, ne stigneš ni pjesmu preslušat na you tube-u, grozno, uglavnom šta god započnem na internetu, nemogu završit...

Već sam pričao u ovoj temi, na brzini sam 4Mb dow i 0.25Mb up, dnevno tri računala su spojena na tu brzinu i ako jedan gleda you tube ili drugi skida torrente, ova ostala dva imaju brzinu dial up modema, uglavnom je nepodnošljivo surfati, zadnjih 5 godina tražimo veću brzinu i nikak pa nikak, prošle godine su stavili nove ormariće po kvartu, prošli mjesec su mi zamjenili ruter zte za speedport w724v i rekli mi da će mi omogućit veću brzinu krajem 9-og mjeseca, evo sad je kraj 10-og, još ništa, na njihovim stranicama u ponudi za veću brzinu, nudi nam se samo od 5 do 10Mbps, to smo predali zahtjev preko stranice i nakon tri dana su nas zvali iz službe za korisnike da je zahtjev storniran...

Danas gledam "Moj telekom portal" i piše da rade nešto ovaj vikend, ali mi se čini da su to svima stavili, jer piše prije nego se prijavim, znači nije vezano za korisnika/kvart, a predpostavljam da mi veza puca, jer nešto rade na centrali...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 23:09 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
T-Com Internet

Pozdrav svima,

zanimaju me iskustva s t-com optikom. Naime pošto mi ugovor s h1 ističe, dvoumim se izmežu bneta na akciji 170 kuna tel.+net i optike od T-coma za 180 kuna (za nove korisnike inače je 240kn) na 2 godine S TIME da bi prvih 12 mjeseci plačao samo 90 kuna!! Aktivacija je 62 kune jednokratno. brzina na bnetu bi bila 30, a na Tcomu minimum 50 pa do 100 ak ide..

0 0 hvala 0
13 godina
Bex555 kaže...

Pozdrav svima,

zanimaju me iskustva s t-com optikom. Naime pošto mi ugovor s h1 ističe, dvoumim se izmežu bneta na akciji 170 kuna tel.+net i optike od T-coma za 180 kuna (za nove korisnike inače je 240kn) na 2 godine S TIME da bi prvih 12 mjeseci plačao samo 90 kuna!! Aktivacija je 62 kune jednokratno. brzina na bnetu bi bila 30, a na Tcomu minimum 50 pa do 100 ak ide..

gle imas 2 tjedna od ukljucenja da se odlucis jel ti odgovara optika ili ne,mozes se meni javiti za dodatne informacije,ja radim kao prodajni predstavnik u t comu,moj broj 0996206823

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice