T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.989
|
čitano: 7.181.531
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: T-Com Internet

Pozdrav,da li netko ima problem sa sporim ucitavanjem stranica,cak neke uopce neotvara i to sam skuzio da se desi iza 14h pa do 24 navecer,kao neko zagušenje..inace rijec je o optici ht 1000/500 brzina....Da li mi vrijedi to prijavljivat...speedtest je normalan..hvala ako ima netko rješenje...probao sam stavljat drugi dns..bude isto....

5 godina
galinjo24 kaže...

Pozdrav,da li netko ima problem sa sporim ucitavanjem stranica,cak neke uopce neotvara i to sam skuzio da se desi iza 14h pa do 24 navecer,kao neko zagušenje..inace rijec je o optici ht 1000/500 brzina....Da li mi vrijedi to prijavljivat...speedtest je normalan..hvala ako ima netko rješenje...probao sam stavljat drugi dns..bude isto....

Da. Čak od jučer predvečer. Ali danas jako. Ali ne sve. Recimo. Index.hr je jako sporo učitava ili se stranice učitaju napola, dok se Bug.hr učitao u sekundi. Kao i vecernji.hr i jutarnji.hr. Očito ovisi o segmentu interneta.

VDSL kod mene.

15 godina

Ocito je nes globalno kod njih....

15 godina
Također, HT optika sporo se učitavaju stranice, čak sam mislio da je do mene pa išao bez ublocka i svega.
10 mjeseci
T-Com Internet

Imam isti problem danas cijeli dan preko optike , sve je sporo. Primjetio sam da ako upalim VPN stranice normalno ucitavaju.

0 0 hvala 0
15 godina
I sta nam je ciniti..nista😅
10 mjeseci
galinjo24 kaže...

Nadam se da znaju za problem pa nemas nista drugo nego cekati da sami to poprave . Ja cu koristiti VPN i surfat bez usporovanja dok ne poprave .

15 godina
Kokodix kaže...
galinjo24 kaže...

Nadam se da znaju za problem pa nemas nista drugo nego cekati da sami to poprave . Ja cu koristiti VPN i surfat bez usporovanja dok ne poprave .

Koji vpn koristis?

10 mjeseci
galinjo24 kaže...
Kokodix kaže...
galinjo24 kaže...

Koji vpn koristis?

Proton VPN Plus

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice