Imas opciju internet dan 4g koja se placa 15kn/dan i imas neogranicen internet
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.105.479
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što se tiče 4g, poslovni imaju tarifu od 300 GB prometa..
Što se tiče 4g, poslovni imaju tarifu od 300 GB prometa..
Hvala. Nisam ni znao da imaju 4G poslovni :) Ma da i 300gb mi je na knap, ali što je - tu je :)
neki dan sam uzeo turbo i jucer su mi donesli ZTE no brzina je jednaka ko i prije, mene zanima kolko im vremenski treba da me prebace (2 dana, tjedan dana..., ne trazim konkretno nego cca)
neki dan sam uzeo turbo i jucer su mi donesli ZTE no brzina je jednaka ko i prije, mene zanima kolko im vremenski treba da me prebace (2 dana, tjedan dana..., ne trazim konkretno nego cca)
Ja sam naručio 8.6. i još mi router nije došao
Nije problem cijena routera, nego kolicina,.. Da se sve ovo pokrije treba oko 50ak tona routera. No, sto da ti kazem, ajde uzivaj u prvim danima praznika. Zasluzio si :) Skini malo te debele naocale i izađi na zrak. Naravno da je novo bolje. Ti si jedan od onih koji tvrdi da nokia 3310 ima najbolju kameru u mobilnoj telefoniji, tak? :)
Je je, tone :)))) Fail troll is fail.
Imam tg782 i zte, a sx763 sam mislio nabavit ako je bolji. Parica je preloša za VDSL. Uglavnom probao sam ova dva i ZTE se čini bolji. Zanimalo me ak ima tko iskustva s tim routerima na lošim paricama.
Ne bi ja nabavljao router je svi ti su vec dosta stari, pitanje je kako ce radit i u kakvom je stanju (recimo moj radi savrseno jedno tjedan dana i onda pocne za*ebavat i treba ga restartat i opet je dobar tjedan dana), a i nije on toliko bolji da bi se investicija isplatila. Na isp-u je da to odrzava kakva god parica bila pa se nemoj s tim zamarat opce. Ako imas probleme prijavljuj greske pa neka dolaze popravljat.
Kod mene su promjenili Thomson za Siemens a sad je ZTE 931,( izgleda da me vole gromovi :}) koji mi se pokazao u ova 4 dana naj.Parica je takva(LOŠA) da je žica poduplana ,neznam jel to što znači ali kako majstor kaže.
Poduplana zica :) Svasta nesto. To je ko ona prica da meni nemogu stavit 17a jer sam na minidslamu :)
Meni isto kasnio modem 10 dana i ja se zalio...dosao tehnicar donio zte spojio i odmah pustio turbo 50
meni je ruter doso u roku 2 dana, al brzina jos nije (proslo je cca dan i pol od tad)
Nije problem cijena routera, nego kolicina,.. Da se sve ovo pokrije treba oko 50ak tona routera. No, sto da ti kazem, ajde uzivaj u prvim danima praznika. Zasluzio si :) Skini malo te debele naocale i izađi na zrak. Naravno da je novo bolje. Ti si jedan od onih koji tvrdi da nokia 3310 ima najbolju kameru u mobilnoj telefoniji, tak? :)
Je je, tone :)))) Fail troll is fail.
Imam tg782 i zte, a sx763 sam mislio nabavit ako je bolji. Parica je preloša za VDSL. Uglavnom probao sam ova dva i ZTE se čini bolji. Zanimalo me ak ima tko iskustva s tim routerima na lošim paricama.
Ne bi ja nabavljao router je svi ti su vec dosta stari, pitanje je kako ce radit i u kakvom je stanju (recimo moj radi savrseno jedno tjedan dana i onda pocne za*ebavat i treba ga restartat i opet je dobar tjedan dana), a i nije on toliko bolji da bi se investicija isplatila. Na isp-u je da to odrzava kakva god parica bila pa se nemoj s tim zamarat opce. Ako imas probleme prijavljuj greske pa neka dolaze popravljat.
Kod mene su promjenili Thomson za Siemens a sad je ZTE 931,( izgleda da me vole gromovi :}) koji mi se pokazao u ova 4 dana naj.Parica je takva(LOŠA) da je žica poduplana ,neznam jel to što znači ali kako majstor kaže.
Poduplana zica :) Svasta nesto. To je ko ona prica da meni nemogu stavit 17a jer sam na minidslamu :)
Kakav troll? Covjece, ti igras World of Warcraft? Vrati se u stvarni svijet dok ti nije kasno... Žao mi je takvih ljudi kao ti... Želim brz opopravak .)
Meni isto kasnio modem 10 dana i ja se zalio...dosao tehnicar donio zte spojio i odmah pustio turbo 50
Ja ih zovem svaki drugi dan i uvijek mi kažu "budite strpljivi, router će vam doći u roku od 2 dana". Ta dva dana traju (sutra će biti) tri tjedna .
Ja ih zovem svaki drugi dan i uvijek mi kažu "budite strpljivi, router će vam doći u roku od 2 dana". Ta dva dana traju (sutra će biti) tri tjedna .
Ja samo znam da je došao tehnicar i kaže vi ste prijavili kvar..ja kažem nisam nego sam se žalio da modem jako kasni..on ode po router u auto spoji nazove nekog oni pustili brzinu..možda sam imao srece... hehe

FanBoy,daj broj u PP pa ti provjerim gdje je stalo.
LP
Naručio turbo200 11.6. Drugi dan zove tehničar i kaže da će doći taj dan, a ako ne stigne onda sljedeći i da će sve riješiti (zamjeniti ruter). Nije došao niti taj dan niti drugi. Prošlo već 10 dana. Kontaktirao ih i pomoću chata i telefonski. Svi samo govore da mole za strpljenje i kao šalju neke požurnice..
Jel ovo ok sa ovim parametrima iz routera i ova maximalna brzina...
Uff.. mislim da su malo pretjerali, tak? Actual ne bi smio biti veci od ovog drugog..
Gledam ova vaša izlistanja routera i kod svih je line attenuation veći kod Up, a kod mene obrnuto.... Ima li nekakav poseban razlog za to ili?
Jel ovo ok sa ovim parametrima iz routera i ova maximalna brzina...
Jel se moram zabrinuti za ovakvo stanje???
sad se turbo opcija naplaćuje? 10kn za turbo30 i 30kn za turbo50?
Turbo 30 se uvijek i naplaćivao 10kn ako si na ugovoru i 30kn ako nisi. Tj. cijena je bila ista kao za stari 10mbps na ADSL-u. Ono što je bilo besplatno je nadogradnja na VDSL, a mjesečna cijena bi ostajala ista.
Plaćam 215 kuna turbo 30 (imao sam 10MB ADSL flat) a svi govorite da dodatno plaćate 10-30 kuna????
Turbo 30 se uvijek i naplaćivao 10kn ako si na ugovoru i 30kn ako nisi. Tj. cijena je bila ista kao za stari 10mbps na ADSL-u. Ono što je bilo besplatno je nadogradnja na VDSL, a mjesečna cijena bi ostajala ista.
Plaćam 215 kuna turbo 30 (imao sam 10MB ADSL flat) a svi govorite da dodatno plaćate 10-30 kuna????
Osnovni paket je 4 Mbit/s.
Ukoliko želite s tog paketa prijeći na Turbo 10, 20 i 30 plaća se dodatnih 10 kn.
Dakle, osnovni paket ($ Mbit/s) + 10 kn = Turbo 10, Turbo 20 i Turbo 30.
Ako se želi prijeći s Osnovnog na Turbo+ 40 ili Turbo+ 50 plaća se 30 kn.
Sve lijepo piše
http://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/brzina
Meni se plače kad vidim ovoliku upload brzinu...
I meni :) Ja bih svakak dodao jos 30 kn i imao 100 upload :) To je vec nesto :)
ja sam trenutno zadovoljan
prelazak sa 4/0,5 na 100/20 itekako primjetim :D
Meanwhile: 0.64 na ADSL-u bez mogućnosti prelaska na VDSL...
Dao bi bubreg za 3mbps upload brzine..
pozz eo mene opet
znaci dodem doma prije pol sata i reko da uletim u ruter i vidim ovo
http://www.pohrani.com/f/1H/11X/32ZhzkV0/untitled.jpg
do jucer je pisalo adsl, no medutim, idem napravit speedtest i dobim iste rezultate ko i prije
http://www.pohrani.com/f/9/6c/NyEWIqj/untitled2.jpg
sad, moje je pitanje jel nakon prebacivanja treba cekat (i kolko cca) da puste brzinu ili je to trebalo bit odma?
neda mi se natezat sa njima na telefonu ako bas nemoram pa pitam ovdje thx :D
Meanwhile: 0.64 na ADSL-u bez mogućnosti prelaska na VDSL...
Dao bi bubreg za 3mbps upload brzine..
ja ocekujem vdsl.. Sad ce, samo sto nije :)