T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.115.409
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
T-Com Internet

Imam problem s t-com internetom.Ovo mi se događa 10 puta dnevno i zvao dolje oni rekli da su rijesili problem a meni se stalno događa.Moze mi netko nesto vise reci?

Znaci stalno povezivanje gore vrti a nista ne ucita.

internet internet
internetp internetp
internetpr internetpr
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 17:15 (Karlo.barcelona).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: T-Com Internet
Xperiax1 kaže...

..Uzeo bi b net 3d e sad mene zanima dal bi mogao mozda imati nekih poteskoca sa spajanjem njihovog interneta posto je kabal onaj zuti jos u stanu,i zanima me dali da ja njima odnesem te rutere kako sam i dobio da nebi kasnije bilo zasto nisam vratio?

-bnet je kabelska, cable modem.. nema veze s ADSL modemom. Dobit ćeš njihovu opremu unajam, ako si u kvartu/zgradi koja je pokrivena. Nazovi i pitaj ih, tome služi telefon i SZK.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
Karlo.barcelona kaže...

Imam problem s t-com internetom.Ovo mi se događa 10 puta dnevno i zvao dolje oni rekli da su rijesili problem a meni se stalno događa.Moze mi netko nesto vise reci?

Znaci stalno povezivanje gore vrti a nista ne ucita.

Promijeni si "Javna mreža" na "Kućna mreža".

Pa javi jel pomoglo. 

Fuck me I am famous.
16 godina
neaktivan

Oprostite ali da li je stvarno nemoguće dobiti njihovu službu za korisnike ili to samo mene je*u? Pokušavam danima, ali onda kad čekam preko pola sata jednostavno odustanem .. 

GL&HF
16 godina
T-Com Internet

nemoj odustati. nazovi, stavi ob na speaker i baci koju rundu CSa ili neceg drugog. samo nemoj se izgubiti da ne cujes kad ti se javi sluzbenik u szk.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ihush kaže...
Xperiax1 kaže...

..Uzeo bi b net 3d e sad mene zanima dal bi mogao mozda imati nekih poteskoca sa spajanjem njihovog interneta posto je kabal onaj zuti jos u stanu,i zanima me dali da ja njima odnesem te rutere kako sam i dobio da nebi kasnije bilo zasto nisam vratio?

-bnet je kabelska, cable modem.. nema veze s ADSL modemom. Dobit ćeš njihovu opremu unajam, ako si u kvartu/zgradi koja je pokrivena. Nazovi i pitaj ih, tome služi telefon i SZK.

Isao sam do njihove poslovnice u pothodniku (Osijek) i nije jos sve realizirano tako da smo uzeli kod h1 internet jer vec imamo telefon kod njih.B-net bi trebao cekati 2-3 mjeseca ako ne i vise.

12 godina
T-Com Internet

Dali bi se moglo npr dogovoriti sa T-comom...

Po glavnoj cesti ide opticki kabel a ja sam odma u sporednoj ulici. trenutno tu nemam ni bakreni kabel za tel jer je sve novogradnja pa se jos nije provlacilo. e sad dali bi se moglo dogovoriti da ja npr nabavim opticki kabel(nije mi ga problem nabaviti) i provucem kroz buzire te da ga oni samo prikopcaju na vod te odma uzmem njihov paket optike sa 100mbps?

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
dennocro kaže...

Dali bi se moglo npr dogovoriti sa T-comom...

Po glavnoj cesti ide opticki kabel a ja sam odma u sporednoj ulici. trenutno tu nemam ni bakreni kabel za tel jer je sve novogradnja pa se jos nije provlacilo. e sad dali bi se moglo dogovoriti da ja npr nabavim opticki kabel(nije mi ga problem nabaviti) i provucem kroz buzire te da ga oni samo prikopcaju na vod te odma uzmem njihov paket optike sa 100mbps?

Svejedno će sve ići o tvom trošku, a svako prikapčanje i kopanje zemlje (a do toga bi moralo doći u tvom slučaju) košta OGROMAN novac. Van mora ići bagerčić, koji jako puno košta. Jednostavno se ne isplati

16 godina
Ronky kaže...
..

Svejedno će sve ići o tvom trošku,..

-nema toga više.. tj jedino instalacije u kući/radove mogu naplatiti. Ulični dio je stvar vlasništva.. i to oni žele za sebe (jer smo nekad ''mi bili vlasnici''..). Novac koji se može dati je recimo 'donacija' (bolje zvuči nego mito).

-mora čekati po GUPu.. ili imati kuma koji će ga preko reda spojiti.. ili u noćnoj radinosti obaviti potrebno, naravno opet treba nekog kuma s druge strane..

ako je u GUPu, tad postoji rok 90 dana.. mora dobiti sve komunalne priključke.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 12:52 (ihush).
11 godina
neaktivan
ihush kaže...
Ronky kaže...
..

Svejedno će sve ići o tvom trošku,..

-nema toga više.. tj jedino instalacije u kući/radove mogu naplatiti. Ulični dio je stvar vlasništva.. i to oni žele za sebe (jer smo nekad ''mi bili vlasnici''..). Novac koji se može dati je recimo 'donacija' (bolje zvuči nego mito).

-mora čekati po GUPu.. ili imati kuma koji će ga preko reda spojiti.. ili u noćnoj radinosti obaviti potrebno, naravno opet treba nekog kuma s druge strane..

ako je u GUPu, tad postoji rok 90 dana.. mora dobiti sve komunalne priključke.

Još gore, pun qurac zajebavanja....u ovom slučaju je zapravo onda nemoćan, ili se jednostavno preseliti {#}

15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Nedavno sam se preselio na novu adresu i uzeo Max2 S paket telefon + Max Adsl. Brzinu interneta sam tražio 5-10 Mbit/s DL i 320-640 kbit/s UL. Nakon oko tjedan dana normalnog rada interneta (Brzina je bila po speedtestu ~ 10.7 Mbit/s DL i 0.7 Mbit UL) net mi je jučer ujutro  prestao raditi. Zvao sam korisničku podršku, resetirali smo modem i ništa. Na modemu svjetlila crvena lampica ispod natpisa internet. Prijavljen je kvar i danas sam dobio oko 14:30 sms od tehničara da provjerim net i javim jel radi. Net je stvarno radio, i to upload na 0.7 Mbit/s, kao i prije, ali download je bio samo 5.9 Mbit/s. Tako sam im i javio, i nakon toga internet i dalje spor i nitko mi ništa ne odgovara jel misle to riješit il ne. Ak do sutra ostane ovak sporo ih opet zovem pa javim kaj je bilo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 23:09 (FLes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
T-Com Internet

U max3 s paket brzine 10mbs,flat,telefon,tv i net koji košta 270kn + 30kn mjesečno održavanje dali je uključeno 60kn mjesečne pretplate?ugovor na 2 godine

0 0 hvala 0
16 godina
windforce kaže...

U max3 s paket brzine 10mbs,flat,telefon,tv i net koji košta 270kn + 30kn mjesečno održavanje dali je uključeno 60kn mjesečne pretplate?ugovor na 2 godine

DA....

15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Evo, uspio sam danas napokon nakon više pokušaja saznati zašto su mi najedamput smanjili brzinu sa ~10.7 Mbit/s na ~6 Mbit/s. Citat iz chata s agenticom:

"zbog teh. nemogućnosti Vam je smanjena brzina kako bi Vam internet usluga mogla normalno funkcionirati"

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FLes kaže...

Evo, uspio sam danas napokon nakon više pokušaja saznati zašto su mi najedamput smanjili brzinu sa ~10.7 Mbit/s na ~6 Mbit/s. Citat iz chata s agenticom:

"zbog teh. nemogućnosti Vam je smanjena brzina kako bi Vam internet usluga mogla normalno funkcionirati"

čekaj, i to je moguće?

znači sada ti zapravo plaćaš brzinu do 10Mbit a pušteno ti je sa centrale 6Mbit?

pitam iz razloga, prije nekoliko mjeseci su meni rekli da to nije moguće!

pristao jesam i da plaćam paket do 10Mbit a da mi puste maksimalno koliko moja parica podržava uključujući i max tv...

weedafuqyee
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Da, dakle uzeo sam prvo 2-4 Mbit/s. Onda sam ih kontaktirao da vidim kolko mogu imat i rekli su mi da mogu na mom broju do oko 16 Mbit/s maximalno. Trazio sam onda povećanje na 5-10, računajući da ću imati ovih maximalnih 10 Mbita. Tako je i bilo nekoliko dana, imao sam čak 10.7 Mbita, provjeravao sam svaki dan na Speedtest.net. Onda mi je 7.11.2014. internet prestao raditi. Zvao sam ih, pa su popravili idući dan ali su mi smanjili brzinu. Kad sam pitao za razlog što su mi sad smanjili dobio sam odgovor koji sam naveo u gornjem postu. Znači ili muljaju ili stvarno u hrvatistanu nemoš ni 10 Mbit/s dobit u glavnom gradu zemlje, i plaćaš to preko 200 kuna na mjesec. Nema veze, za par godina i uz malo sreće, odo ja iz hrvatistana, bit će to ko hidrokolon tretman.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
FLes kaže...

Da, dakle uzeo sam prvo 2-4 Mbit/s. Onda sam ih kontaktirao da vidim kolko mogu imat i rekli su mi da mogu na mom broju do oko 16 Mbit/s maximalno. Trazio sam onda povećanje na 5-10, računajući da ću imati ovih maximalnih 10 Mbita. Tako je i bilo nekoliko dana, imao sam čak 10.7 Mbita, provjeravao sam svaki dan na Speedtest.net. Onda mi je 7.11.2014. internet prestao raditi. Zvao sam ih, pa su popravili idući dan ali su mi smanjili brzinu. Kad sam pitao za razlog što su mi sad smanjili dobio sam odgovor koji sam naveo u gornjem postu. Znači ili muljaju ili stvarno u hrvatistanu nemoš ni 10 Mbit/s dobit u glavnom gradu zemlje, i plaćaš to preko 200 kuna na mjesec. Nema veze, za par godina i uz malo sreće, odo ja iz hrvatistana, bit će to ko hidrokolon tretman.

Slična situacija. Dok sam imao ISDN, moglo je preko 9. Čim sam ga odjavio, jedva preko 5. Kad pitaš zašto je to odjednom tako, kažu ti da nemaš tehničke mogućnosti za veću brzinu. Ma vidi qurca... Da te smradovi bar upozore - ali nope. Ako sam skužiš pa tražiš da te prebace u nižu cijenu (do 5), dobro. Ako ne, gule te dalje za nešto što ti ne pružaju.

Mafija, sused, mafija...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
10 godina
neaktivan
T-Com Internet

Bok! Zanima me ima li T-com neki rok za predaju zahtjeva za prekid ugovora, tipa najkasnije do 10. u mjesecu (inace se placa za cijeli mjesec ili tako nesto)?

Isto tako, zanima me kolko vremena ce proci od predaje zahtjeva do realizacije prekida ugovora.

Hvala {#}

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
T-Com Internet

Nakon podnesenog zahtjeva za trajno isključenje, rok odrade je kroz 24h. To može biti bilokoji dan u mjesecu te račun plaćaš proporcionalno broju dana koliko si taj mjesec koristio uslugu.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

Evo nakon gotovo 2 mjeseca došli dečki postavit taj novi router, trenutna brzina je na slici.

S tim da će vjerojatno download otići na 100 pošto je tako dogovoreno, ali eto valjda ne može sve odmah.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Kakav je postupak za prijavu optike (na njihovoj stranici mi pise dostupno, ali neuzimam to bas za ozbiljno...)? Jesu li potrebni nekakvi radovi na zgradi ili u mome stanu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Hej, ako je meni koji u T Komu imam 4 MBit brzinu max download oko 500 kb/sec, koliki bude onda max download u 20 Mbit brzini?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ronky kaže...

Hej, ako je meni koji u T Komu imam 4 MBit brzinu max download oko 500 kb/sec, koliki bude onda max download u 20 Mbit brzini?

2000 kbps :)

15 godina

2560 KB/s ili 2.5 MB/s

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 17:39 (Grbi94).
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ma mos mislit da ce imat toliko....slaba je dostupnost za 20 mb/s. I onda  ti ni ne stavljaju taj profil kad imas mogucnost jer sve ovisi koliko si od centrale udaljen

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

Ma mos mislit da ce imat toliko....slaba je dostupnost za 20 mb/s. I onda  ti ni ne stavljaju taj profil kad imas mogucnost jer sve ovisi koliko si od centrale udaljen

Od centrale (trafostanice) sam udaljen nekih 200-300 metara....ali i imam 2 Max TV uređaja, i rekli su mi da mi zato 10 Mbit nemože raditi, sad neznam da li bi mogao onda raditi 20  Mbita

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 13:36 (Ronky).
15 godina
neaktivan
Grbi94 kaže...

2560 kbps ili 2.5 MB/s

Mislis 2560 kBps?

15 godina

Da, u pravu si.

12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Eto povećo sam maxadsl brzinu na 10mbita.
Nekako mi se čini da su mi dali i veću brzinu od tražene -.-

http://prntscr.com/56d6xa

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Eto povećo sam maxadsl brzinu na 10mbita.
Nekako mi se čini da su mi dali i veću brzinu od tražene -.-

http://prntscr.com/56d6xa

Mozes li uci u konfigurator routera i napravit screenshot da vidim parametre linije i stvarnu brzinu kojom je router spojen sa DSLAM-om?

Kako si ti to mjerio? Zicno, bezicno? Je li se nesto vec skidalo u pozadini? Koliko je uredaja spojeno?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice