na t-com firmware mi je pucala veza svakih 10min,sad na orginalnom radi već 1h bez pucanja
Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!
- poruka: 516
- |
- čitano: 197.832
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
jel ima kakvih povecanja brzina na vidiku?
Da, to je sada ok ali opet tu nešto ne štima ja sam promjenio na flat ali oni šalju obavijest na mailove kao da imam 1gb paket, stvarno čudno, a u korisničkim stranicama piše flat.
Tako ja imam flat a piše mi na korisničkim stranicama 15 gb. Zvao sam službu za korisnike i kaže da na jednom mjestu piše jedno a na drugom drugo, a ako slućajno dođe raćun od 15 gb da podnesem neki zahtjev. Samo dođe li raćun od 15 gb i otvori neko drugi u kući negine mu infakt.
Da, to je sada ok ali opet tu nešto ne štima ja sam promjenio na flat ali oni šalju obavijest na mailove kao da imam 1gb paket, stvarno čudno, a u korisničkim stranicama piše flat.
Tako ja imam flat a piše mi na korisničkim stranicama 15 gb. Zvao sam službu za korisnike i kaže da na jednom mjestu piše jedno a na drugom drugo, a ako slućajno dođe raćun od 15 gb da podnesem neki zahtjev. Samo dođe li raćun od 15 gb i otvori neko drugi u kući negine mu infakt.
isto ti je i kod mene piše tamo na moj tcom 1gb, a na korisničkim stranicama FLAT.
Brijem ak je 1gb da će račun biti 5000kn, zahtjev ću i ja slat ako budu srali da nije flat
jer očito nisu updateali sustav, u svakom slučaju napravi si sve screenshoote od korisničkih
stranica.
Ma oni nešto cijelo vrijeme muljaju... serveri se ruše ko kule od karata!
jel ima kakvih povecanja brzina na vidiku?
Inace su vijek dizali brzinu u ovo vrijeme ako se dobro sjecam.....no izgleda da to ove godine necemo vidjeti.
Nadam se da nisam u pravu!
Zovem ja SZK danas jer je srušen server (na famoznom cent os-u) kaže ona sačekajte da vas prebacim na tehniočku.. ok prebaci me.. kaže onaj lik.. rade na nadogradnji sustav.. možda rade na brzinama.. jer u zadnje vrijme ping divlja .. čas je 30 čas 100 na istom serveru... brzina varira od 2 megabita do 8 .. i to bezrazložno.. tko zna šta uštimavaju kad je sve srušeno..xD
nevjerujem,možda ti je do speedtesta
ne testiram tamo.. na bwm.carnet.hr i na njhovoj stranici.. onda iz cmd-a pingam .. njhov ip .. sve je u k..
ne testiram tamo.. na bwm.carnet.hr i na njhovoj stranici.. onda iz cmd-a pingam .. njhov ip .. sve je u k..
a možda je stvar do carneta, sad mi je u 4 testa izbacio brzine od 2 - 9
ma nešto t-com imjenjuje.. aj mi onda objasni kako u ruteru nekad piše maximalna spojena brzina downlda 4 megabita pa 8 pa 12, odnosno mjenja se svako malo.. ?
ma nešto t-com imjenjuje.. aj mi onda objasni kako u ruteru nekad piše maximalna spojena brzina downlda 4 megabita pa 8 pa 12, odnosno mjenja se svako malo.. ?
niti znam koji ruter imaš niti kaj ti točno prikazuje a kaj se mojeg posta za to vrijeme mi je speed test normalno očitaval brzinu
mini speed test očita glupost 70-49-30 megabita tako da nevalja
Moja brzina zadnjih par dana...zvao sam ih već 100 puta i nikako da to srede...
Sad je još dobro , neki dan nisam mogao google otvorit (brzina od 800 bajtova/s)...
Ping i upload ti je dobar samo ti je download speed katastrofa btw koji router imaš ?
D-Link DSL-584T...
Jutros su mi kao složili i bilo je sve ok...480 kb/s i nakon pola sata opet isti k
Možda da im dosađuješ pa da ti daju ovaj jedan od thomsona.. dobri su.... ust sad djele neke sagemove gigasete .. koji su shit
jel što utječe na brzinu duljina kabla od splittera do routera jer ja imam 15m kabla
jel što utječe na brzinu duljina kabla od splittera do routera jer ja imam 15m kabla
Ne. Ethernet kabel može biti duljine do nekih 90 m. Frendu sam spojio s kabelom od 25 m i brzina je jednaka kao i na drugom računalu s kablom od nekih 1 metar.
Ne. Ethernet kabel može biti duljine do nekih 90 m. Frendu sam spojio s kabelom od 25 m i brzina je jednaka kao i na drugom računalu s kablom od nekih 1 metar.
ne ethernet već dsl kabel
A kakav je to?
A kakav je to?
telefonski od splittera do routera
A kakav je to?
telefonski od splittera do routera
Aha...ma ne bi trebalo igrati neku ulogu..eventualno ping..
Ja imam sad kod T-*itlera točno ono što i plaćam...
Speed od 4 Mb/s:
http://www.speedtest.net/result/893980864.png
A i na ping testu je sve ok:
http://www.pingtest.net/result/21112362.png
Inače imao problema, dok si nisam nabavio sam svoju opremu.
MicroTik router, Draytek modem/router i Cisco AP (Cisco i Draytek su bili u "otplati duga na Hrvatski način" jer ih nikada nebi kupio koliko koštaju) i nisam poslije nikakvih problema imao.
Oni njihovi D-Link, Zyxcel i ostala smeća ništa ne valjaju. (npr mjenjao sam 4 modema u 2 godine :( )
Oni njihovi D-Link
Prvi D-Link koii je davao t-com u drugome stanu mi radi od prvoga dana od kako su ih poceli isporucivat, nikada nije bio ugasen (znaci godine su u pitanju) i danas radi bez greske.....ocito imam srece sa routerima.
Od kako je u Hrvatsku dosao adsl imam ga i od onda mi je samo jedan router "bacio dlaku" (crni SpeedTouch, nemam pojma koji je model bio u pitanju), a svi rade 24/7/365 + router je bio strgan mojom greskom i ekipa ga je zamjenila doslovce isti dan.....no kazem, ocito imam srece + nikada na router nisam stavljao neki vent ili bilo sta slicno.
Možda da im dosađuješ pa da ti daju ovaj jedan od thomsona.. dobri su.... ust sad djele neke sagemove gigasete .. koji su shit
Epic Fail!!! To si Simens routeri i najbolji je u njihovoj ponudi.. najhladni je , domet mu je ok. Dok Thompson je obični shit; em se grije ( čitaj: jaje možeš ispeć na njemu ) i veza je slaba (wireless)
Epic Fail!!! To si Simens routeri i najbolji je u njihovoj ponudi.. najhladni je , domet mu je ok. Dok Thompson je obični shit; em se grije ( čitaj: jaje možeš ispeć na njemu ) i veza je slaba (wireless)
KRETEN si! .. nije siemensov...
Imam ja siemensov kod kuće... itaj.. izgledju isto... samo što na ovom mom prvom piše siemens gigaset sx 763 a na ovome samo gigaset sx 763... i ispod na naljepnici na ovom drugom što ne piše siemens piše .. product by sagem... tako da ne govori gluposti.. i sve one ozada za spajanje kablova su drugačije boje .. ruter je teži od siemensovog.. i ne radi najbolje.. dosta adaptera rikne kad je spojen na taj.. ruter se jako grije...
Imam ja i 2 thomsona tg 782i .. ne grijeu se ni malo .. onak malaki .. WiFi ja testiro.. 40 metara od kuče korz zidove i metalne mreže.. XD .. i radi.. jedino onaj speed tuch se grije.. jer je t-com isporučivo adaptere.. koji su bili 4 V manje nego propisani...
Nije više siemens nego sagem.. JASNO
Ja imam sad kod T-*itlera točno ono što i plaćam...
Speed od 4 Mb/s:
http://www.speedtest.net/result/893980864.png
A i na ping testu je sve ok:
http://www.pingtest.net/result/21112362.png
Inače imao problema, dok si nisam nabavio sam svoju opremu.
MicroTik router, Draytek modem/router i Cisco AP (Cisco i Draytek su bili u "otplati duga na Hrvatski način" jer ih nikada nebi kupio koliko koštaju) i nisam poslije nikakvih problema imao.
Oni njihovi D-Link, Zyxcel i ostala smeća ništa ne valjaju. (npr mjenjao sam 4 modema u 2 godine :( )
Ja 6 u 1 godini! Posljednjeg su stavili u 9.mjesecu 2009. bio je to SpeedTouch 780WL ! Do danas radi kako treba, bez i jednoga kvara!!!