Prije par dana sam dobio novi modem SIMENS Gigaset SX 763, prije toga sam koristio Zyxel. Sve normalno radi MaxTV radi, moje racunalo radi jer sam spojen zicano, ali problem je kod mog brata koji je preko kartice spaja na interet isti problem imam sa mobitelom (HTC Desire HD) i iPadom nemogu ih nikako povezati na taj modem, nezz ili ga nece naci ili je neka nova sifra stavljena, pa ako moze pls help jako je hitno! Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
*Bump* HELP PLS...
Mislim wtf???
Prije par dana sam dobio novi modem SIMENS Gigaset SX 763, prije toga sam koristio Zyxel. Sve normalno radi MaxTV radi, moje racunalo radi jer sam spojen zicano, ali problem je kod mog brata koji je preko kartice spaja na interet isti problem imam sa mobitelom (HTC Desire HD) i iPadom nemogu ih nikako povezati na taj modem, nezz ili ga nece naci ili je neka nova sifra stavljena, pa ako moze pls help jako je hitno! Hvala.
Uđi u postavke routera i uključi wireless
Znači, u preglednik upišeš:
192.168.1.1
Kor. ime:user
Pass:0000
Gigaset po defaultu ima iskljucen SSID broadcast, pa ga mozda zato ne vidis. Ulogiraj se na modem, pa advanced settings, pa lijevo odaberi Wireless network (ukljuci wireless network ako je iskljucen) te ukljuci SSID broadcast, eventualno si mozes i izmjeniti SSID da bi ga lakse prepoznao u sumi drugih (ako imas susjedstvo puno wireless mreza). Te to na kraju sve fino potvrdi pritiskom na tipku OK...
Hvala vam puno idem pogledati ;))
Sry na DP, ali nece mi uci u modem upisem staru sifru i nece i probah 0000 bezz napisati niti to nece :(
Sry na DP, ali nece mi uci u modem upisem staru sifru i nece i probah 0000 bezz napisati niti to nece :(
probaj: admin ili user
bar je tako bilo zadnji put...
Evo nezz kaj da vam kaze, hvala vam svima od srca :D
Evo nezz kaj da vam kaze, hvala vam svima od srca :D
Pa jel proradilo? Nemoj biti tako dvosmislen... :P
Nebi zahvaljivao da nije :D, je sve radi, danke :D
Da ne otvaram bezz temu da pitam ovdije, znaci net radi sve, ali kada se spajam preko Mobitela i iPada uopce pass nemoram pisati, a pitanje je kako mogu to zakljucati da samo s passom se moze uc?
Pa jesi li stavio WEP, WPA ili WPA2 enkripciju?
P.S.
Vezano uz ono moje pitanje jesi li rijesio problem... to nije bio prikriveni poziv da mi lupis "hvala", ali kad vec jesi necu se buniti :D
Pa jesi li stavio WEP, WPA ili WPA2 enkripciju?
P.S.
Vezano uz ono moje pitanje jesi li rijesio problem... to nije bio prikriveni poziv da mi lupis "hvala", ali kad vec jesi necu se buniti :D
Wep mi je :( rjesio sam :D hvala. Ali kaj s tim Wepom?
Koje da onda od tih stavim?
Stavi WPA ili WPA2 zaštitu,WEP je lako probiti
Zelim staviti WPA2 i onda mi ovo pise Radius Server IP i mora unjeti neki taj IP :P
Aha ja stavio samo WPA2 i koji key jos moram upisati?
Zar očekuješ da ti mi kažemo koji key da si staviš?
To je tebi na izbor... što duži (key), to bolje.
Rjeseno sve, fala :)