Spajanje dva modema

poruka: 2
|
čitano: 1.225
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Spajanje dva modema

Poštovanje svima...

Vidjela sam da ima tema o tome...ali pošto sam laik za ovo,potrebna bi mi pomoć BAŠ ZA MOJ ROUTER....trenutno imam ISKON router ZyXEL  VMG5313-B30A koji mi je i davatelj usluga...drugi router imam T-COM (STARI) ZXDSL 931 VII  ili imam još jedan crni THOMSON ST780i WL T-COM-ov   

sad bi trebala nekako povezat na katu wi-fi BEZ ŽICA....jer kupila sam usb T-LINK WI-FI PA JE SIGNAL SLAB.....

Dali mogu dakle nekako povezat dva router da dobijem bolji signal.....

HVALA NA TRUDU 

samo da dodam da ovaj GLAVNI ISKONOV ZyXEL vidim kako sam čitala da treba imat WDS -----Ovaj ima tu opciju i na sva 4  

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 17:13 (kristinadgo).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Spajanje dva modema
kristinadgo kaže...

Poštovanje svima...

Vidjela sam da ima tema o tome...ali pošto sam laik za ovo,potrebna bi mi pomoć BAŠ ZA MOJ ROUTER....trenutno imam ISKON router ZyXEL  VMG5313-B30A koji mi je i davatelj usluga...drugi router imam T-COM (STARI) ZXDSL 931 VII  ili imam još jedan crni THOMSON ST780i WL T-COM-ov   

sad bi trebala nekako povezat na katu wi-fi BEZ ŽICA....jer kupila sam usb T-LINK WI-FI PA JE SIGNAL SLAB.....

Dali mogu dakle nekako povezat dva router da dobijem bolji signal.....

HVALA NA TRUDU 

samo da dodam da ovaj GLAVNI ISKONOV ZyXEL vidim kako sam čitala da treba imat WDS -----Ovaj ima tu opciju i na sva 4  

Pomogao bih ti ali nemam taj ruter i ne mogu te onda voditi korak po korak... A i kad bi pisao korak po korak to je dosta nezgodno jer ovisi i o jačini signala... Najpametnije da iznajmiš frenda za kavu - nekog koji se kuži u to i napravi ti to za 10min...

Kublach
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice