Sakrivanje wifi-ja za nove uređaje?

poruka: 5
|
čitano: 6.304
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Želio bi na neki način ograničiti broj pristupa wi fi mreži, koristim 4 uređaja i želio bi ostalima onemogućiti prikaz wi-fija (zaštićen je lozinkom ali želim je sakriti, da se ne može uopće vidjeti novim uređajima već samo ovima na kojima je zapamćen.

koristim router tp-link standardni optimin. hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 13:01 (knopso).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sakrivanje wifi-ja za nove uređaje?
knopso kaže...

Pozdrav svima! Želio bi na neki način ograničiti broj pristupa wi fi mreži, koristim 4 uređaja i želio bi ostalima onemogućiti prikaz wi-fija (zaštićen je lozinkom ali želim je sakriti, da se ne može uopće vidjeti novim uređajima već samo ovima na kojima je zapamćen.

koristim router tp-link standardni optimin. hvala

Moras imat negdje "Hide SSID" opciju.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
13 godina
neaktivan

nadam se da je to ovo

''Broadcast SSID - Select No to hide the SSID such that a station can not obtain the SSID through passive scanning. Select Yes to make the SSID visible so a station can obtain the SSID through passive scanning.''

0 0 hvala 0
17 godina

To je to.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala prijatelju

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice