Problemi sa WLAN-om

poruka: 10
|
čitano: 2.664
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemi sa WLAN-om

Pozdrav ekipa...

ovako ide moj problem....

naime imam thompson speed touch ST 780 WL... Brzina prema t-comu je oko 3Mbps ali imam velikih problema... (spajam se bezicno)

1)na taj ruter su mi spojena tri kompa: jedan stolni i dva laptopa

2)veza jednostavno puca, bilo da su svi spojeni odjednom ili samo jedan(ne događa se uvijek)

3)internet zna biti toliko spor da to nije za živjeti

4)imam vise od 90% frames received with CRC error, ali neznam sto je to??? pomagajte...(mislim da ima veze sa samom linijom)

5)da ne spominjem kada pingam router u vecini slucajeva imam 25%-50% loss

6)jos mi je na sve to spojen max-tv

dali je to radi preopterečenja veze??

dali je to radi loseg rutera??

kupio bih si novi kabel da spojim telefon sa ruterom....treba mi stvarno dobar, ako mozete preporučit koji...

hvala svima....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi sa WLAN-om

Jesi konaktirao ove u t-comu...............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi sa WLAN-om

ma jesam... i onda nazovu u vremenu kada je stanje stabilno i ja to kazem i oni kazu da ih onda opet kontaktiram kada bude problem i tako u krug...

u subotu sam tako razgovarao sa frajerom iz tehničke podrške i radi sam test brzine na njihovim stranicama... kada sam mu rekao da mni je transfer rate 17kb/sec frajer je odmah otisao na prijavu kvara bez razmisljanja...i sada cekam...ali ko zna sta ce to sada bit....

16 godina
neaktivan
daemon kaže...

ma jesam... i onda nazovu u vremenu kada je stanje stabilno i ja to kazem i oni kazu da ih onda opet kontaktiram kada bude problem i tako u krug...

u subotu sam tako razgovarao sa frajerom iz tehničke podrške i radi sam test brzine na njihovim stranicama... kada sam mu rekao da mni je transfer rate 17kb/sec frajer je odmah otisao na prijavu kvara bez razmisljanja...i sada cekam...ali ko zna sta ce to sada bit....

a da ti se mozda neki susjed ne spaja na ruter pa skida veliku kolicinu filmova,igra i sl.??

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
mtopol kaže...
daemon kaže...

a da ti se mozda neki susjed ne spaja na ruter pa skida veliku kolicinu filmova,igra i sl.??

Moguće je i to ako nisi zaštitio ili si slabo zaštitio wifi mrežu, Wep ti probije ko se sjeti, svakako si stavi WPA pa naviše.

Ako to nije može biti neki virus ili trojan da ti krade promet, šalje spamove i šta ti ja znam sve ne.

15 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Pa da moguce je i to probaj podhitno promijenit kljuc pa vidi.............

The quieter you become, the more you are able to hear...
16 godina
neaktivan
Problemi sa WLAN-om

ključ nije problem, mijenjao sam ga i stavio sam ASCI II sa 13 znamenki kombinacija velika mala slova... to sam jucer promijenio i nije se nista znacajno promijenilo....

sto se ti ce trojana i spyware-a cist sam jer koristim Adaware, spyboot i jos neke programe zajedno sa NOD 32....

sto se tice krade od susjeda... nikako....

jos kakve ideje....???

0 0 hvala 0
17 godina

Onda mora bti do ISP-a, nema kaj drugo.

Reci nek ti dolaze to riješit, bilo kod tebe ili najbližu centralu tu je problem, ili nek mijenjaju router ako nije do linije.

16 godina
neaktivan

pazite ovo...

naime ja sam u subotu projavio kvar... i sada mene zove zena iz t-com i pita dali je kvar rijesen...ja reko nije jos traje sve a ona kaze da je to cudno jer je neko u sustavu napisao da je kvar rijesen i da netreba intervencija... i onda mi kaze da ce ponovno prijaviti kvar ona...nemozes vjerovat.....isuse boze dragi.....

17 godina

da t-comovci su takva katastrofa.

Ja sam ih jednom zvao svaki dan u tjednu i svaki put je bila druga priča.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice