Problem!!

poruka: 2
|
čitano: 1.573
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem!!

imam jedan problem pa da vas pitam za savjet.

naime prije par godina u zgradu nam je postavljen opticki kabel (t-com ga postavio).i sada nakon par godina odlucio sam promjeniti operatera i došlo do problema.

istekao mi ugovor i zelim preci na h1 pa na vip,iskon,itd ali oni nemaju TU tehnologiju da mi pruze uslugu preko optickog kabela!!

nezelim vise biti na t-com-PLACATI VELIKE RACUNE!!

šta da napravim?

dali postoji mogucnost da mi se to ukloni?

jel imao tko kakav slican problem i da ga je riješio tj. rijesio se t-coma?

hvala........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem!!

Ne postoji mogućnost da se optički kabli uklone, jer je to budućnost i svi će kad-tad prijeći na optiku. Zovi korisničke službe od svih ISP-ova koji bi mogli biti dostupni na tvojem području i provjeri. Ako kod H1 ne ide, provjeri kod ostalih. Svaki ISP ima na svojoj stranici aplikaciju za provjeru dostupnosti. B.Net(sada u vlasništvu VIP-a) je provukao svoje kable na određenim mjestima, pa provjeri možeš li se k njima prebaciti. Mislim da i OKTV nešto slično ima. Iskon je tvrtka kćer od HT-a. Što znači da nebi smjelo biti problema prilikom prelaska kod njih, a cijene su im povoljnije.

Ako te svi otkantaju, provjeri postoji li na tvojem području kakva bežična udruga koja daje pristup internetu. Brzina će ovisno o trenutnom broju spojenih korisnika ići od jako spore do brze, katkad će i pucati, ali ćeš imati jeftin internet.

Ako imaš susjeda s kojim si u dobrim odnosima, podijelite troškove za internet. Jedan od vas neka i dalje ima T-com telefon+internet paket, a drugi će se bežično spajati na njegovu mrežu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 22:13 (D1001).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice