Problem s WPA/WPA2 zaštitom

poruka: 7
|
čitano: 4.952
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Kad postavim WPA ili WPA2 zaštitu na rotueru nemogu se spojit na njega jer mi piše " The settings saved on this computer for the network do not match the requiraments of the network".

A kad je zaštita na WEP-u normalno se spojim. Jeli znate šta trebam napravit u postavkama mreže da se mogu spojit kad je WPA/WPA2 ukljućen? OS je Windows 7. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s WPA/WPA2 zaštitom
RePlaY kaže...

Kad postavim WPA ili WPA2 zaštitu na rotueru nemogu se spojit na njega jer mi piše " The settings saved on this computer for the network do not match the requiraments of the network".

A kad je zaštita na WEP-u normalno se spojim. Jeli znate šta trebam napravit u postavkama mreže da se mogu spojit kad je WPA/WPA2 ukljućen? OS je Windows 7. Hvala.

probaj s passwordom od više znakova 10-12...

...a ne, ti rešio, sam vodiš svoj rat protiv imperijalističke bande...
17 godina

Ak je riječ o nekom Thomsonu, onda odi u njegove postavke, Home Network - WLAN - Configure i tam napravi pass od točno 13 znakova.

Meni je tak radilo.

Evo prije par dana sam muku mučil s tim...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
(s)izgoreo kaže...

probaj s passwordom od više znakova 10-12...

Neće. Ne daje mi mogućnosti niti da se probam spojit nego je connect zatamljen i piše tekst iz prvog posta.

17 godina
neaktivan

Prvo moraš izbrisati postojeće postavke mreže, jer ta konekcija još uvijek pamti WEP. Napravi ovako:

1. Otvori Network and Sharing center i sa lijeve strane klikni na Manage wireless networks.

2. U novom prozoru desnim klikom na postojeću mrežu otvara ti se izbornik i tamo klikni na Remove network.

3. Sada skeniraj bežične mreže, odaberi svoju i unesi nove postavke (WPA).

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 15:40 (macak).

1 0 hvala 1
16 godina
macak kaže...

Prvo moraš izbrisati postojeće postavke mreže, jer ta konekcija još uvijek pamti WEP. Napravi ovako:

1. Otvori Network and Sharing center i sa lijeve strane klikni na Manage wireless networks.

2. U novom prozoru desnim klikom na postojeću mrežu otvara ti se izbornik i tamo klikni na Remove network.

3. Sada skeniraj bežične mreže, odaberi svoju i unesi nove postavke (WPA).

Radi. Hvala puno.

17 godina
neaktivan

uh, "ofrlje" sam pročitao/shvatio prvo pitanje Sramim se

...a ne, ti rešio, sam vodiš svoj rat protiv imperijalističke bande...
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 15:49 ((s)izgoreo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice