Problem sa ruterom

poruka: 4
|
čitano: 1.778
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problem sa ruterom

Pozdrav raja,

Naime imam problem kako da spojim drugi ruter na postojeci tako da mogu hvatati signal na svom mobu?

Prvi ruter je tp-link (nesto td-wrt itd..) a drugi s kojim se trebam spojiti na tp link je airlive multi functional ap.

Znaci trebam ovaj airlive virtualno spojiti na tp-link tako da bi mogao sa moba traziti signal airlive-a.

Nadam se da razumijete pitanje.

Hvala unaprijed na odgovorima.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Problem sa ruterom

imam t-com adsl i zanima me kako da spojim dva rutera jer mi izmedu kata i prizemlja ne prolazi bezicna veza tj jako je losa pa sam mislio dole spojiti jos jedan ruter preko kojeg bi imali u prizemlju bezicnu vezu, naime glavni ruter mi je ZTE a imam jos ruter gigaset SX 763. molim ako mi netko zna objasnit sta da napravim u prizemlje sam provukao mrezni kabel al dalje neznam.

0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa ruterom

Imam jedan problem s routerom. Brat koristi računalo, a ja laptop i svaki put kada oba dvojica upalimo računalo/laptop router se resetira. Dok je samo jedan spojen na internet onda radi sve normalno. Piše mi da se skuobljavaju dvije ip adrese pa mislim da je to razlog resetiranja routera pa me sad zanima kako to mogu popraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Problem sa ruterom

Pozdrav gospodo imam jedan problem oko rutera d-link model di-624+ kad ga povezem u struju upali se ali se stalno pojavi se internet kao aktivan posle nekoliko sekundi se pojavi x da li moze neko da mi pomogne unapred zahvalan

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice