Prelazak sa Bneta na Tcom dsl

poruka: 16
|
čitano: 3.966
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako. Korisnik sam B neta u OS od prvog dana, dakle nekih 4-5 god i sad mi je dosta. Ovaj tjedan im je opet "netko prerkinio kabel" i dan ipol je Os bio bez neta. Moglo se otvoriti 3 stanice i to je to, korisnička služba koju sam zvao 5-6 puta svaki put kaže da će za pola sata proraditi. Sad kad "radi" već dva dana mi se sve vuče, od otvaranja stranica do torrenta, inače imam bivši paket Bora dakle brzina mi je 8 Mbit/s.

Sad kad sam se malo izjadao molim mišljenja korisnika tcoma. Bnet me sa najmom modema mjesečno košta oko 330 kn a kod tcoma za 280 kn 10 Mbit/s flat. Zanima me kakva su vaša iskustva s njim. Hvala

Poslije jebanja nema kajanja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prelazak sa Bneta na Tcom dsl
Gle ova tema ima potencijal pretvoriti se u temu tipa

T-SCUM FTL

T-COM FTW

Ali dobro.
Ja koristim T-com, baš tu kombinaciju koju ti spominješ i u zadnje 2 godine nikada nikakvih ozbiljnijih problema nije bilo. Sve je OK, čak mi i MaxTV radi odlično.
Ali eto, to je samo moje iskustvo, siguran sam da će se naći puno onih koji nisu bili te sreće.
www.infinite-gamers.com
16 godina
Danny_HR kaže...

T-SCUM FTL

T-COM FTW

Ali dobro.
Ja koristim T-com, baš tu kombinaciju koju ti spominješ i u zadnje 2 godine nikada nikakvih ozbiljnijih problema nije bilo. Sve je OK, čak mi i MaxTV radi odlično.
Ali eto, to je samo moje iskustvo, siguran sam da će se naći puno onih koji nisu bili te sreće.
 tscum hmm sta reci o njima gamad koja samo pare iz nasih dzepova krade.. ovako preso sam sa t-coma na iskon radi pucanja veze, disconnect vamo reconnect tamo. i radi previsoke cijene.. preso sam na iskon.. IMO SAM 1 problem sa pucanjem veze, lijepo ih nazvao rekao problem. i oni rekli da je do NJIH i da će se to riješit tokom dana i riješilo se np.. recimo t-scumova 3 mb/s veza ima upload 256 kb/s a ista ta ISKONOVA ima meni lijepih 512 kb/s aloooo.. onda tam mi je download uvijek bio manji sa torrenta ma koliko seedova imao.. T-SCUM FTL
ISKON FTW :DD
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

T-SCUM FTL

T-COM FTW

Ali dobro.
 Također imam ista iskustva. DSL odlično radi (nikad se nije veza prekinila Osmijeh u 2 godine) a Max TV s HDom je užitak gledat Cool. Ja sam jedan od sretnih korisnika
Pusti ovog DAXIH...nešto još nije naučija ni pisat
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
16 godina
neaktivan

Držim server doma koji treba bit online 24/7 i mogu ti rec da u 5 godina s DSLom od T-Coma sam samo dvaput imao problem.

Amis recimo....sa njime svršiš od muke i prekida,tako ako ti je stabilnost bitna,samo T-Scum ;)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
protjeran

Ja imam istu opciju ali nema problema vec godinu dana kolko koristim tu opciju s maxtv nemam problema sve radi kako treba i nema problema

0 0 hvala 0
17 godina

S t comom nisam nikad imao problema sto se stabilnosti veze tice.

Jedino sad u zadnjih mjesec dana zbog ovog povecavanja brzine, ali to nikad nisu dugacka pucanja vec po nekih 15ak minuta.

Vjerujem da ce do 1.5. kad bi trebali svima dic brzine, ispravit ovo pucanje veze.

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerovao ti ili ne, u Osijeku su bili neki radovi, prvi puta je firma koja je radila presjekla optički kabel i cijeli  je grad ostao bez usluga, a drugi put, kada ste mogli samo nekoliko stranica otvarati je presječen HEPov kabel i dio noda je ostao bez struje, čekalo se da HEP to riješi. Tak da, nijedan put nije bilo do Bneta jer cijeli Osijek ima novu infrastrukturu mreže  :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DAXINHO146 kaže...
Danny_HR kaže...

T-SCUM FTL

T-COM FTW

Ali dobro.
 tscum hmm sta reci o njima gamad koja samo pare iz nasih dzepova krade.. ovako preso sam sa t-coma na iskon radi pucanja veze, disconnect vamo reconnect tamo. i radi previsoke cijene.. preso sam na iskon.. IMO SAM 1 problem sa pucanjem veze, lijepo ih nazvao rekao problem. i oni rekli da je do NJIH i da će se to riješit tokom dana i riješilo se np.. recimo t-scumova 3 mb/s veza ima upload 256 kb/s a ista ta ISKONOVA ima meni lijepih 512 kb/s aloooo.. onda tam mi je download uvijek bio manji sa torrenta ma koliko seedova imao.. T-SCUM FTL
ISKON FTW :DD
 Izvinite za ovo ali vi Hrvati (cast izuzetcima) postajete sve vise i vise kao oni pogani Amerikanci,samo se znate zalit,nista ne radite oko toga samo bla bla bla bla bla i tako cijeli zivot,idete po liniji manjeg otpora...
Da ja tebi nesto kazem ja placam 200 kn za 3mbit i 10 GB prometa,pa razmisli malo da li se ti cemu imas zalit...
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
 Izvinite za ovo ali vi Hrvati (cast izuzetcima) postajete sve vise i vise kao oni pogani Amerikanci,samo se znate zalit,nista ne radite oko toga samo bla bla bla bla bla i tako cijeli zivot,idete po liniji manjeg otpora...
Da ja tebi nesto kazem ja placam 200 kn za 3mbit i 10 GB prometa,pa razmisli malo da li se ti cemu imas zalit...

Ćekaj malo, nije ni meni drago šta vi u BiH plaćate preskupo adsl. Vi kukate na cijenu a mi kukamo na smeća koja dobivamo od router-a. Da li se itko sijeća Kasde? Vjeruj mi, lako je ljudima ponuditi neku "kvalitetnu i jeftinu" uslugu koja to zapravo nije. Plačao bi ja toliko za adsl samo da mi veza ne puca i da im korisnička služba nije puna reterdranih ljudi koji kažu "pričekajte trenutak" pa ćekaš 20 min a lik vjerojatno puši cigaru vani negdje.
Ništa ne ostavljaj nedvrš
17 godina
neaktivan

Nema problema s T-comom, barem ne kod mene u ZG. Ne znam kakva je situacija u OS, ali mislim da T-com ima najrašireniju mrežu pošto je još uvijek najjači od svih operatera.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
username kaže...

Ćekaj malo, nije ni meni drago šta vi u BiH plaćate preskupo adsl. Vi kukate na cijenu a mi kukamo na smeća koja dobivamo od router-a. Da li se itko sijeća Kasde? Vjeruj mi, lako je ljudima ponuditi neku "kvalitetnu i jeftinu" uslugu koja to zapravo nije. Plačao bi ja toliko za adsl samo da mi veza ne puca i da im korisnička služba nije puna reterdranih ljudi koji kažu "pričekajte trenutak" pa ćekaš 20 min a lik vjerojatno puši cigaru vani negdje.
 Prvo da kazem da mi je drago da nisam susreo neku osobu tipa
"Sta mene boli k**** sto vi primitivni bosanci nemate internet..."
Ostalo ja se ne zalim jer znam da to nema ucinka,sto se ja zalim i kukam svejedno je,oni svakako nece nista promjenit pa svejedno mi je...
Ja kuci imam Kasdu (btw T-com ima oko 40% dionica mog ISP-a),Kasda mi do sad i nije pravila probleme a to sto se tice sluzbe za korisnike,mi to nemamo
ako ih nazoves samo kazu
"popravke su u toku,veza bi trebala biti uspostavljena uskoro"
ali eto kod ovog sam isp-a oko pola godine i ukupno sam imao mozda nekih 27h bez neta
Znaci veza ne puca,ali ostalo da ne spomijnem
Uglavnom sto sam htio reci je da je t-com za nase standarde bog,a uostalom sta se imate zalit,imate izbor,ne sviđa vam se odete kod drugog ISP-a
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
 Prvo da kazem da mi je drago da nisam susreo neku osobu tipa
"Sta mene boli k**** sto vi primitivni bosanci nemate internet..."
Ostalo ja se ne zalim jer znam da to nema ucinka,sto se ja zalim i kukam svejedno je,oni svakako nece nista promjenit pa svejedno mi je...
Ja kuci imam Kasdu (btw T-com ima oko 40% dionica mog ISP-a),Kasda mi do sad i nije pravila probleme a to sto se tice sluzbe za korisnike,mi to nemamo
ako ih nazoves samo kazu
"popravke su u toku,veza bi trebala biti uspostavljena uskoro"
ali eto kod ovog sam isp-a oko pola godine i ukupno sam imao mozda nekih 27h bez neta
Znaci veza ne puca,ali ostalo da ne spomijnem
Uglavnom sto sam htio reci je da je t-com za nase standarde bog,a uostalom sta se imate zalit,imate izbor,ne sviđa vam se odete kod drugog ISP-a

Pa slušaj, ne mogu ja baš birat kojeg ISP-a odabrat jer pola njih nisu dostupni gradu u kojem živim. Pitanje je samo vremena kad ćete bit u našoj situaciji.
Ništa ne ostavljaj nedvrš
17 godina

Pazi sad. Prošlo je već tjedan dana otkad se dogodio taj drugi ispad u Os za koji kako kaže momak jelte nije kriv Bnet. Možda oni nisu krivi za prekid ali su krivi za način na koji je kvar popravljen. Imam 8mbita i kad otvaram 4-5 stranica odjednom treba mu pun ku...c da ih otvori, to se nije događalo do prije tog prekida. Nadalje torrenti neidu preko 300kbs bez obzira s kojeg ga trackera skinuo. Nešto su mjenjali garant jer veza mi je smeće. Zvao sam njihovu službu opet i sad čekam da mi se netko od njihovih "majstora javi", ukoliko nerješe do kraja tjedna ja odjavljujem. Za 320 kn očekujem ili manji račun (nemoguće) ili bar poštenu vezu.

Poslije jebanja nema kajanja.
17 godina
neaktivan

Imam u Osijeku T-com cim su proveli kablove kroz moju ulicu (a to je vec jako puno godina) isto tako imam i T-com i ovdje u zagrebu vec skoro 3 godine, nikad nikakvih problema...Namjestim ruter i postavke i tako radi bez beda. Veza je 16mbit, skida torrente 1.1-1.5mb/s. Apsolutno sam zadovoljan, nijednom sluzbu za korisnike nisam zvao. Meni zaista nije jasno sta se neki bune. Tscum Tovo Tono...I onda predje na ISKON a Tcom kupio iskon i sad je sav vazan. Please...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 14:20 (mislav_01).
16 godina
neaktivan

Ne kontam, u Osijeku sad sve dobro funkcionira, nije mijenjano ništa osim hepovih kablova za struju, nema pada brzine niti zagušenja mreže, ako je to baš lokalizirano kod tebe (ovisno o tome koje usluge imaš) onda trebaš screenshotat mjerenje i mailat internet podršci, to ti se onda riješi isti dan, a ako se ne može riješiti na centrali drugi dan ti dolazi čovjek provjerit zbog čega ti se to događa. Ako je do firme onda se i račun umanji.

Al ruku na srce, ovisi koga si od agenata dobio.

Najjednostavnije ti je mailom, u roku par sati ti se javi što je i zašto je.

Čisto mala preporuka.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice