Optima - problem sa random stranicama

poruka: 11
|
čitano: 3.897
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Od nedavno koristim net preko optime i nekim stranicama uopce ne mogu pristupiti, kasnije sve bude ok, pa nakon nekog vremena problem sa drugom stranicom, pa drugi dan sve ok i tak stalno : //

Nije problem do stranice već do optime ili modema pa me zanima jel tko imao sličnih problema i kako ih je riješio? 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Optima - problem sa random stranicama
thouhoto kaže...

Od nedavno koristim net preko optime i nekim stranicama uopce ne mogu pristupiti, kasnije sve bude ok, pa nakon nekog vremena problem sa drugom stranicom, pa drugi dan sve ok i tak stalno : //

Nije problem do stranice već do optime ili modema pa me zanima jel tko imao sličnih problema i kako ih je riješio? 

Možda je do tvog kompa. Jesi provjerio ima li kakve gamadi?

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
14 godina
neaktivan

nije do gamadi jer koristim linux, a sa vip internet stickom sve stranice otvara : /

0 0 hvala 0
15 godina

Jesi probao s drugim pretraživačem?

Probaj i resetirati ruter. Ako to ne pali onda zovi optimu i objasni im problem.

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koje stranice ne rade?

kad ti ne rade, da li mozes pingat njihove dns servere ? 85.114.32.7 i 32.8 ?

i kad ti ne rade probaj traceat rutu pa vidi gdje ti zasteka, stavi screenshot. Za to upises:  tracert imestranice.com u command promptu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bio sam siguran da sam prije par dana provjerio jel se isti problem ponavlja i na firefoxu, no sad sam ponovno provjerio na firefoxu i izgleda da je tamo sve ok..

zatim sam na chromeu obrisao kolačiće i mogao sam učitati stranicu, no nakon što jednom učita stranicu potrebno je opet obrisat kolačiće da bi toj stranici mogao pristupiti.. : //

inače kao što sam rekao.. radi se o nasumičnim stranicama.. 

15 godina
protjeran
thouhoto kaže...

bio sam siguran da sam prije par dana provjerio jel se isti problem ponavlja i na firefoxu, no sad sam ponovno provjerio na firefoxu i izgleda da je tamo sve ok..

zatim sam na chromeu obrisao kolačiće i mogao sam učitati stranicu, no nakon što jednom učita stranicu potrebno je opet obrisat kolačiće da bi toj stranici mogao pristupiti.. : //

inače kao što sam rekao.. radi se o nasumičnim stranicama.. 

nema to veze sa Optimom.3 godine na dvije lokacije koristim Optimu,NITI JEDNO PUCANJE VEZE,NITI NEUČITAVANJE STRANICE...

to što ti spominješ je nagomilano smeće u cacheu,koje moraš počistiti preko administratorskih alata.Mislim na Windowsw,a u Linuxu,nikad zastajkivanja,neučitavanja ili nečeg trećeg,sve savršeo radi.Routeri su D-Link i Sagem

15 godina
odjavljen

Problem je u ruoteru, meni je ista stvar... (kao da blokira neke portove, pa kasnije odblokira)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tesko da je u routeru problem, to moze bit zadnja stvar...provjeri si komp, probaj na drugom. Koje routere imate uopce ?

15 godina
odjavljen
FX_09 kaže...

tesko da je u routeru problem, to moze bit zadnja stvar...provjeri si komp, probaj na drugom. Koje routere imate uopce ?

A ne znam, kada se prebacim na susjedovu mrežu sve radi normalno...

Router je ona prva serija Siemensa, ne znam sad točno naziv.

14 godina
neaktivan

sad sam primjetio da ne mogu ništa uploadati : / na test.optima.hr test za upload nikak da zavrsi, na speedtest javi error kad testira upload.. ??

router je d-link DSL-2640R

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice