Restartao sam pc i vise nemogu na net,probao reinstalirat drajvere i sve zivo ali nista..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
resetirao ruter?
resetirao ruter?
sve zivo,pa i to,imam inst vmware virtual masinu,i u mreznim postavkama mi kao to pokazuje da je spojeno,probao deinstalirat al onda nemoze nac nijednu mrezu
Koji ISP ?
Jedino T-com ne sere za neke spambotove...
Pa je moguće da je do toga.
Koji ISP ?
Jedino T-com ne sere za neke spambotove...
Pa je moguće da je do toga.
t-com
Jel se možeš spojiti na https://user.t-com.hr/ i vidit jel ti sve uredu sa accountom.
Ako je... onda je vjerojatno nešto s uređajem.
Dakle zoveš korisničku podršku.
Reći će ti da restartiraš router, pa onda ako ne radi da ga ugasiš na 10 min, pa ako ni onda
da ga vratiš na tvorničke postavke, pa će ti oni nešto raditi na tome, pa ako ni to ne uspije
sasvim je moguće da ti je riknio modem :)
Jel se možeš spojiti na https://user.t-com.hr/ i vidit jel ti sve uredu sa accountom.
Ako je... onda je vjerojatno nešto s uređajem.
Dakle zoveš korisničku podršku.
Reći će ti da restartiraš router, pa onda ako ne radi da ga ugasiš na 10 min, pa ako ni onda
da ga vratiš na tvorničke postavke, pa će ti oni nešto raditi na tome, pa ako ni to ne uspije
sasvim je moguće da ti je riknio modem :)
imam drugi modem,isprobao ga i na njemu je isto..tako da modem nije..
Ali nemogu se opce spojit na stranicu od rutera
Dakle ne vidiš modem u local area networku ?
Imaš windows 7 ?
nvm, tek sam sad pročitao 3. post
Dakle ne vidiš modem u local area networku ?
Imaš windows 7 ?
nvm, tek sam sad pročitao 3. post
da nevidim modem
odi u device manager i vidi el tamo stoji zuti usklicnik na ethernet contoller... ako stoji.. probaj desni klik na njega pa na update driver software
odi u device manager i vidi el tamo stoji zuti usklicnik na ethernet contoller... ako stoji.. probaj desni klik na njega pa na update driver software
Je zuti usklicnik,sve sam to isprobao,al nece,a sto je najbitnije,nemam opce local area network tamo gdi treba bit
idem probat
sad sam to probao,ali u device menageru opce neam local area netvork
nema jer su driveri od mrezne s**bani.. zato i je zuti usklicnik u device manageru
saznaj koji je model mrezne u tvom racunalu i potrazi na internetu drivere bas za taj model mrezne!
uspio sam inst usb drivere i spojit se s routerom preko usb,ali dok spojim klaicno i dalje ne prepoznaje mrezzu.
dokle kod u device manageru bude zuti usklicnik, mrezna ti nece raditi!
eh sad.. ili pronadji drivere od mrezne kao sto sam ti vec rekao ili ti je mrezna otisla u "vjecna lovista"!
Možda je glupo pitanje no jesi li iskonfigurirao ruter? Meni se to znalo događati upravo zbog toga.