Obavijest o isteku promotivnog razdoblja - Tcom

poruka: 15
|
čitano: 4.060
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Tcom opet dere korisnike,

cura dođe doma, i u Mozilli je dočeka poruka kao u privtiku: da je završila promo akcija...bla bla. I zove cura t-com i pita cura kad je ona bilo što tražila, potpisala...i pazite ljudi dragi odgovora: svima koji su imali tu tehničku mogućnost(98% korisnika) je ta opcija uključena bez pitanja, dobro nije rekla bez pitanja ali eto imali ste mogućnost pa smo vam dali besplatno da bi dva mjeseca kasnije dočekala mizerna poruka i 30 kn više na računu od sljedećeg mjeseca.

Odurno, ovo je za novine, sud, koje igre i igrice, pa kako imaju muda, KAKO?

Pozdrav i čuvajte se debila.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Re: Obavijest o isteku promotivnog razdoblja - Tco
Pa zato te i obavijeste da ti ističe promotivna ponuda,i ako ne želiš plaćati samo prebaciš brzinu na manje i riješeno.
Nisu ti sigurno sami aktivirali ponudu već je netko neslušajući što nude pristao
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Da, zato je trebala promjeniti paket ili otkazati promo paket na kraju isteka promo perioda, kao sto i pise u ugovoru. Zasto je tcom debil ako ljudi ne citaju i ne slusaju sto potpisiju?

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ehh.. Bilo je to mojoj strini na MaxTV- u .

Njoj je bio istekao ugovor na MaxTv- u i oni su njoj produzili ugovor i prištekali neki  promotivni paket.

Kao sportski i dječiji, kada je isteklo  prebacila je na nekakav dječiji program i poruka je bila ja mislim cijelih 5 sekundi, kao da mora paket bla, bla..

Nazovem ja njih i kao kažu oni da su oni to njoj prikacili, svakom bi dobro doslo da 3 mj. ima besplatnoč te da ce ona to sada deaktivirati.

Ja je upita što bi bilo da nisam nazvao, kaže ona da bi morala placati jos 12 ili 24 mj. taj dodatni paket.

I još mi počela nudit da uzmem nekakvu vecu brzinu i da opet nazovem i da isključim.

Pazite se T-coma, gamad živa.

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Kada te nazovu da ti nešto ponude, samo im kažite da ne želite ništa više/bolje nego što sad imate te da neka nekom drugom to ponude i gotovo

0 0 hvala 0
17 godina

Dečki,

mislim da ste zaključili nešto što nije točno. Naime, curu nitko nije zvao niti joj ponudio ništa, naravno uvijek postoji mogućnost da cura ima Alzheimera :) i da ljudi trebaju malo pažljivije čitati postove:

"svima koji su imali tu tehničku mogućnost(98% korisnika) je ta opcija uključena bez pitanja"

Pozdrav,

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 10:28 (Atomic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Atomic kaže...

Dečki,

mislim da ste zaključili nešto što nije točno. Naime, curu nitko nije zvao niti joj ponudio ništa, naravno uvijek postoji mogućnost da cura ima Alzheimera :) i da ljudi trebaju malo pažljivije čitati postove:

"svima koji su imali tu tehničku mogućnost(98% korisnika) je ta opcija uključena bez pitanja"

Pozdrav,

Odakle ti to?

17 godina

Pa daj pročitaj post molim te, ajde nemoj bit brzoplet, rekao sam da je cura zvala t-com i to su joj rekli.

Đizzz,

17 godina
Atomic kaže...

Pa daj pročitaj post molim te, ajde nemoj bit brzoplet, rekao sam da je cura zvala t-com i to su joj rekli.

Đizzz,

Niti je T-com automatski to uključivao svima niti je mogla dobiti takvu relevantnu informaciju. počevši od toga da SZK i ostali "javno dostupni" elementi niti imaju takve informacije niti ih mogu službeno dati, niti je takvo što bilo standardna poslovna odluka.

13 godina
protjeran
Evo da prikazem svoj slucaj pljacke od 100€ pa ajmo: tocno 2mj pred jedan bozic nazovem ja tcom da zelim flat rate internet u novi stan, kazu oni posalji faks s podacima,posaljem ja to sve i dodose radnici doma i to sve stave i odose,nesjecam se da sam ista potpisao niti vidio bilo kakav ugovor(niti na netu,mozda sam negdje trebao kliknuti neznam)i ja to sve stavim u funkciju, prode nova godina i jos 2-3mj. Zove mene sluzbenik iz tcoma da imam abnormalan racun od interneta!!skoro da se nisam slagiro:-)! Nakon 20 razgovora s njima dosli do rijesenja tj oni!!!da sam ja nakon 2mj koristenja trebao nazvati i ponovno izabrati koji cu model koristiti 1gb,5gb,flat...naravno zena mi kaze da je to pred bozic bila akcija free flat rate internet tj 2mj za 1kn,(logickom predpostavkom sam mislio kad to prode nastavit cu placati flat koji sam zeni jasno rekao i izabrao)a ja jadan nasamaren poskido cijeli net jos 2-3mj neznajuci da su mi nakon sto je ta akcija prosla prebacili na 1gb:-) mislim da dalje nemoram pricati...i da nisam bio jedini prevaren te godine!!lp
||| Intel Core™ i7 inside |||
17 godina
Old Iggy kaže...
Atomic kaže...

Đizzz,

Niti je T-com automatski to uključivao svima niti je mogla dobiti takvu relevantnu informaciju. počevši od toga da SZK i ostali "javno dostupni" elementi niti imaju takve informacije niti ih mogu službeno dati, niti je takvo što bilo standardna poslovna odluka.

Ok, ovakav post može napisati samo djelatnik t-coma ili netko blizak tome. Ja prenosim što je cura prenijela meni, bio sam direktno na skypu sa njom dok je pričala sa t-comom. Pointless discussion, ja bi samo volio vidjet potpisani papir/ili preslušat razgovor i gotovo, ako je kriva - sve je jasno. Ali mislim da se takva informacija nemože zaboravit u 2 mj. Kaže mi da su joj rekli da čak neznaju ni tko je to napravio - pravi profići.

16 godina
neaktivan

greške se dogadjaju ,ali i isparavljaju.

@ Old Iggy Ne vidim poantu branjenja bezgrešnosti, ako misliš da je bezgrešan ,imam dokaz u mom primjeru i na mojoj koži.

Ali imam i dokaz ispravljanja greške,da se blago izrazim.

Ali u mom slučaju greška i meni i mojoj obitelji nanesena nepravda, i gubitak vremena i živaca (valjda je i to neka financijska šteta) , učinjena je ne od Tcoma od kojih i dalje koristim uslugu koju sam i prije koristio i na isti način i pod istim uvjetima, samo!!! mi teče od tada novi ugovor.sa istim uvjetima,a to idealno ne bi trebalo biti tako..ali valjda u bitci ne smije nitko dobiti potpuno,haaa...

nego meni i mojoj obitelji pa tako i valjda ugledu Tcoma je nanjela štetu netko meni i dalje NN koji radi za Tcom i prodaje njihove usluge NA PROVIZIJU od prodanog,odnosnog zaključenih ugovora.

Ali,#greška# je ispravljena. Šteta je učinjena. Mi izgubili živce i bili bez fixnog telefona neko vrijeme, a operater Tcom dio ugleda okaljan,ali i dio vračen,najbitnije !!!povjerenja !!! jer ipak je mali čovjek na kraju dobio što je htio,onosno ja,mi.

A to je pravda.

Hajd sad korištenjem nekih promocija besplatno mislim da nadoknadjujem izgubljene živce, ne nisam to dobio, to mogu dobiti svi..ali ja tako to doživljavam..

Netko če reči pljuvanje po,netko branjenje i reklamiranje, a ja kažem istina jest da se greške dogadjaju svima,veličina jest u ispravljanju i prhvačanju greške,pa i odgovornosti,i shvačanju što znači poverenje korisnika u operatera.

Tada sam mislio koja nepravda,i kako ču ja mali sa velikima..ali jednostavno nisam mogao sažvakati nepravdu,..jednostavno moj genetski zapis valjda..

A što se tiče besplatnih promocija od bilo koga, mogu samo reči i ukazati na you tube video gdje ljudi u SAD(USA) nisu htjeli uzeti  besplatnu gotovinu,novčanice kojim čovjek maše,ali drži neke papire da potpišu da su primili....

Vjerovali ili ne nakon svega toga i godinu dana nakon toga i dalje smo Tcom korisnici. Povjerenje i uslugu treba testirati,i tu je Tcom kod mene zadovoljio,s naglaskom da postoje jeftiniji ali mi ne nude sportske programe kao max tv,zasad nitko kod nas,exclusiva je njihova..i to je onda defititivni čavao na ugovor. Povjerenje ,kvaliteta isporučenog, brzina otklona kvara, zašita korisnika kad je u pravu, i širina usluge, hebiga skupo, ili skuplje nego,ali toliko krušaka nemaju drugi u košari za usporedjivanje kod nas. Tcomova košara sa kruškama tek kad nisu sve kruške(usluga) od mogučih unutra,se može po cijeni izgubiti od konkurencije. (usporedivanje polupraznih košara sa kruškama)

Dobro popunjena ne da se usporedjivati jer neke exsluzive  kruške drugi još ne nude.

Poanta povjerenje se lako gubi,ali teško stječe. Oboje je kod mene prisutno. Mješani osječaji.

I dalje smo zadovoljni korisnici Tcoma..i planiramo širiti i nadogradjivati usluge ,ali gledam i ponude drugih operatera,zovem,informiram se,jednostavno drugi mi  ne mogu mi ponuditi niti tehnički,niti sve jabuke po mom izboru. 

Ali da mi se plače kad vidim koliko te usluge manje koštaju njemca u EU, da.. 

Imali netko u toj EU koji plača više internet,internet brzine,  i internet tv, nego mi   ????????????????? 

Penis Bonus Pax In Domus
16 godina
odjavljen

ADSL promo 10mbit je 2 mjeseca i dolazi vam obavijest na mail koji je naveden kao kontakt - prije aktivacije, moraju vas pitati inače je netko naje (razgovori se snimaju sa vrlo detaljnim logovima tko je što i kada uključio). Dakle, ako stvarno nisu rekli, tih 30kn skinu sa računa tj. idući bude -30.

Kod novog ugovora za maxtv dobijete plus i extra paket na 2 godine free (tj. za vrijeme trajanja ugovora). Osim njega, možete dobit 6mj Sportski za 1kn.

Za njega stoji obavijest 3 dana prije isteka da ga treba deaktivirati inače prelazi u redovnu naplatu.

I o tome vas moraju obavijestiti prilikom ugovaranja. Ako ste 100% sigurni da nisu, 0800 9000 i žalite se.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ispravili su curi to odmah preko telefona, i podržavam post iznad greške se događaju i događat će se. Tko radi taj i griješi, možda agent szk nije znao gdje treba naći informaciju kako je to uključeno, možda ne postoji opcija u programu ali činjenica je da tcom samo otpušta radnike, usluga im je ultra loša, pritom mislim na tehnički dio gdje oni ljudima instaliraju adsl po mjesec-dva, pa zamjena rutera kad ga sprži grom, pa ti uzmu ruter nakon 2 godine tvoj je zato jer si uzeo internet u doba kad je ruter nakon 2 godine pa taj isti ruter čekaš i natežeš se sa njima 5 MJESECI! Evo i to je iskustvo moje, 5 mj sam se natezao preko mailova da mi vrate MOJ ruter.I naravno da moraju u matičnu firmu donest čim više novaca a kako to rade - evo ovakvim potezima isto kao što tmobile majci i oci u mom odsustvu naplati maxtv to go a oni imaju starije mobitele (njihovo je da čitaju ali nemaju oni pojma što je maxtv to go) ali je isto tako fer od prodavača da kaže i objasni što je ta i ta usluga i kaže "joj pa vi nemate mobitele za to" i slično.

I kako onda reagirat kad se nešto pogriješi - odmah na lomaču - u ovom slučaju opravdano jer griješe non stop.

Pozdrav,

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 18:38 (Atomic).
17 godina
Atomic kaže...
Old Iggy kaže...

Ok, ovakav post može napisati samo djelatnik t-coma ili netko blizak tome. Ja prenosim što je cura prenijela meni, bio sam direktno na skypu sa njom dok je pričala sa t-comom. Pointless discussion, ja bi samo volio vidjet potpisani papir/ili preslušat razgovor i gotovo, ako je kriva - sve je jasno. Ali mislim da se takva informacija nemože zaboravit u 2 mj. Kaže mi da su joj rekli da čak neznaju ni tko je to napravio - pravi profići.

Ne shvaćaš u startu - oni nisu profići.

A svaka ugovorna obaveza (kao u ovom slučaju) mora imati zahtjev i odobrenje, nema "automatizama" i slično.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice